Клуб "Полицейска съпруга" - 8 тема

• 34 778
  • 406
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте момичета , някой има ли снимки на  базата в Китен стая с 4 легла как изглежда . За първи път ще ходим е тази база. Благодаря

# 361
Ние сме ходили в Китен преди 10 г и беше мн тясно - леглата 2 по 2 от двете страни и място между тях,банята беше в окаяно състояние...дано нещата са по-добре сега.

# 362
Китен не съм чула подобряване.
Несебър би трябвало да е седми етаж.

# 363
Здравейте момичета , някой има ли снимки на  базата в Китен стая с 4 легла как изглежда . За първи път ще ходим е тази база. Благодаря
Ние сме ходили веднъж в Китен, в четворка. Бяха две отделни стаи с по две легла и общ коридор. Всички легла бяха единични. Баня и тоалетна отделно, но доста мизернички. Първия ден ходихме на пазара за ароматизатори 😁
Двете стаи бяха издадени, с тераси и гледка към морето, което беше супер. Може би, ако напишете номер на стаята, ще може някой да каже със сигурност
Базата не е ремонтирана и бях доста скептично настроена, но финално, в края на почивката всички бяха доволни от семейството - близост до плажа, гледка, храната не беше лоша и децата създадоха приятелства и си изкараха супер Simple Smile

# 364

Здравейте момичета , някой има ли снимки на  базата в Китен стая с 4 легла как изглежда . За първи път ще ходим е тази база. Благодаря
Ние сме ходили веднъж в Китен, в четворка. Бяха две отделни стаи с по две легла и общ коридор. Всички легла бяха единични. Баня и тоалетна отделно, но доста мизернички. Първия ден ходихме на пазара за ароматизатори 😁
Двете стаи бяха издадени, с тераси и гледка към морето, което беше супер. Може би, ако напишете номер на стаята, ще може някой да каже със сигурност
Базата не е ремонтирана и бях доста скептично настроена, но финално, в края на почивката всички бяха доволни от семейството - близост до плажа, гледка, храната не беше лоша и децата създадоха приятелства и си изкараха супер Simple Smile

Благодаря Ви , номер на стая 205. Ходили сме в Созопол до сега , базата в Китен по занемарена ли е от Созопол ?

# 365
Да, в пъти по-зле. 205 е втори етаж. много зависи от коя страна на блока в китен си. Ние сме били на трети етаж към морето, реално над входа и просторите. Гледка няма. имам спомен за ветровито време, няма съхнене на дрехи. Отделно бях бременна и се изринах на втория ден. Не повотрих, но това съм аз-всеки има вкус и поносимост.

# 366
Ние мисля, че бяхме в 905 стая. Значи би трябвало да е същата , но на втория етаж

# 367
Ние мисля, че бяхме в 905 стая. Значи би трябвало да е същата , но на втория етаж
Има ли гледка към морето или гледа към парка? С какви впечатления сте от престоя, храната добре ли , в Созопол бяхме много доволни от храната и базата ме устояваше , чудя се да не направихме грешка с този Китен  .

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 18:14 от Prashinkova

# 368
Гледката е към морето, но не зная от втория етаж как е. Писала съм по- нагоре известни впечатления. Ние само на тази база в Китен сме ходили с карти, и то веднъж. Други бази не сме посещавали. Най- големия плюс е че плажът е точно пред базата

# 369
  • Велико Търново
Ние сме ходили веднъж, бяхме на висок етаж, страхотна гледка-на практика морето е пред базата. Плажът е супер близо, има малка детска площадка, храната беше вкусна. Стаята не беше нищо особено, две единични легла, тераса, климатик нямаше. Ние изкарахме много добре, а сметката накрая беше смешна. Настройте се, че не е особено луксозно, но другите неща компенсират.

# 370
Преди доста години (десетина) бяхме в базата в Китен. Спомням си, че след първата вечер ходихме да си купуваме възглавници, защото техните бяха на буци. Цялата глава ме болеше на сутринта, все едно съм спала върху камъни. Но след като си решихме проблема с възглавниците , си изкарахме страхотна почивка. Ние обаче като цяло не сме претенциозни и не обръщаме внимание на малко поовехтяла база. Страхотно местоположение има базата. Оставяш си колата на паркинга, слагаш джапанките и си на плажа. Само отскачаш да хапнеш и пак на пясъка. А навсякъде около базата зеленина и спокойствие (поне тогава беше). На мен това ми е най-важно. След това не сме ходили там по други причини, а не защото не ни е харесало.

# 371
  • Някъде по Дунава
От доста време си нося собствена възглавници, където и да ходя. Имам шийна дх и ако спя на неудобна възглавница на другия ден всичко ме боли. Сега и ММ си взе. В момента сме на санаториума в Хисаря.
Ако някой е посещавал другите санаториуми в Банкя и Свети Константин и Елена, да споделят отзиви. Тук ни харесва, но искаме да разнообразим.

# 372
От доста време си нося собствена възглавници, където и да ходя. Имам шийна дх и ако спя на неудобна възглавница на другия ден всичко ме боли. Сега и ММ си взе. В момента сме на санаториума в Хисаря.
Ако някой е посещавал другите санаториуми в Банкя и Свети Константин и Елена, да споделят отзиви. Тук ни харесва, но искаме да разнообразим.
дай някакво инфо за базата в Хисаря. И аз съм с шийна ДХ и ме оперираха преди шест месеца. Още не съм била на санаториум. И аз където и да ходим, тътря възглавници

# 373
Здравей
Някой ходил ли е в базата на Боровец? Нещо ако може да сподели? Благодаря

# 374
На Созопол има ли стая със спалня или всички са с две отделни легла - говорим за "Екстра"? Понеже дечко спи между нас и ако са две отделни ще бъде трудна работа... А дивана какво представлява? Много ли е изтърбушен...?

Не съм ходила, но колежка ми показа 1-2 снимки. Обновени и доооста прилични стаи.

Здравей
Някой ходил ли е в базата на Боровец? Нещо ако може да сподели? Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт