Клуб "Полицейска съпруга" - 8 тема

• 33 467
  • 395
  •   1
Отговори
# 345
Нормално е като искаме да са добри условията в базите, да се повишат цените. Дано наистина се случи след повишаването на цените да ги реновират. И дано все пак да се запазят базите, защото открай време някои управляващи,  напъват да ги разпродадат.

# 346
Здравейте,прекрасни.Нова съм в групата.Бихте ли ми дали повече инфо за Къпина Боровец.Предстои ни заминаване тази седмица.Благодаря на всички отзовали се!

# 347
  • Някъде по Дунава
Какво ви интересува?
 Готвят хубаво, барчето е евтино, близо е до лифт Ястребец. Били сме в стая двойка с фотьойл. Фотьойлът не беше удобен. В самия Боровец няма кой знае какво да се прави, освен преходи сред природата или някъде на басейн.

# 348
  • Бургас
Любима ни е базата в Боровец. Върнахме се миналата седмица от там. Мнооого е топло в стаите и коридорите, храната е вкусна, барчето не беше много заредено, персонала е страхотен.
Децата и мъжът ми карат ски, но сме били и извън сезона. Басейни посещаваме в Долна баня и Сапарева баня, ходили сме няколко пъти в Белчин на картинг писта и парка до Цали Мали град.

# 349
Ние сме класирани за Тилия. До сега не сме били в тази база.
Блок IV, стая 207, екстра категория. Малко повече инфо няма да ми е излишно...

# 350

Да не ви подведа, но мисля, че е без тераса. Била съм в 204 и мисля, че всички от тази страна бяха без тераси.

# 351
Ние сме класирани също за Тилия за блок IV, стая 415. И ние сме за първи път там, дамите дадоха хубави отзиви като цяло, силно се надявам да се сме уцелили с тераса и да има място за кошарата на малката 😁

# 352
  • изгубена някъде
Дадоха ни карта за Несебър в бл.2 стая 106 Satisfied Аз на терасата няма да изляза SatisfiedSatisfiedSatisfied
Някой има ли идея от коя страна е и дали е реновирана или да връщам картата?

# 353
Здравейте, ще ходим на Китен, стая 611. Някой знае ли нещо за нея? Има ли тераса и дали е реновирана самата стая с банята?

# 354
Дадоха ни карта за Несебър в бл.2 стая 106 Satisfied Аз на терасата няма да изляза SatisfiedSatisfiedSatisfied

Мисля, че в блок 2 повечето не са реновирани, но дано не Ви подведа. Ние бяхме в бл.1 на 9 етаж и беше, но по разкази на настанените в бл.2 си спомням, че не бяха реновиран Или поне тези, с които говорихме.

# 355
  • Г. О.
При нас, ако си ходил миналата година юли или август, тази година единствения вариант е да отидеш в началото на юни. Иначе никой не те одобрява. Тази година ще пропуснем, макар да ми се искаше. Ходили сме в Тилия и в Несебър и много ни хареса. Няма да съжалявате.

# 356
Ние бяхме в блок 2 миналата година и бяхме в стая екстра на 6 тия етаж. Беше изцяло реновирана. Имаше и климатик.

Някой знае ли апартамент 6 в блок 2, пак ли е на шестия етаж и ремонтиран ли е?

# 357
  • изгубена някъде
Ние бяхме в блок 2 миналата година и бяхме в стая екстра на 6 тия етаж. Беше изцяло реновирана. Имаше и климатик.

Някой знае ли апартамент 6 в блок 2, пак ли е на шестия етаж и ремонтиран ли е?
Благодаря! Дано поне асансьорите да работят Smiley

Благодаря polij ! Вече нямам търпение да дойде август Smile

# 358
  • Някъде по Дунава
При нас, ако си ходил миналата година юли или август, тази година единствения вариант е да отидеш в началото на юни. Иначе никой не те одобрява. Тази година ще пропуснем, макар да ми се искаше. Ходили сме в Тилия и в Несебър и много ни хареса. Няма да съжалявате.
Горе долу и при нас така се случва и то на второ класиране. Големият парадокс е , че колеги на мъжа ми, които години наред не са ползвали карта пак не са одобрени. А за Долна баня нито една карта няма заявена от областта. Ние искахме да отидем  на планинска база, но не му разрешават на ММ да ползва отпуска и юли и август. И ще си останем с морето през юли. Ако закачим някой и друг ден преди пътуването, това ще ни е почивката за лятото.
Относно Несебър и блок 2, мисля че стаите, чиито номера завършват на 2 са хубави. Миналата година бяхме в номер 41 и беше ужасна.

# 359
Здравейте,момичета,
Ние сме класирани в Несебър, блок 1, стая 75. Може ли да споделите мнение? Да допиша с две дечица сме на 3 и 5 Simple Smile
Благодаря! 🌸

Общи условия

Активация на акаунт