Клуб "Полицейска съпруга" - 8 тема

• 34 754
  • 406
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте на всички! За пръв път ни предстои да почиваме в Лазур-Несебър. Досега никога не сме посещавали нито една база, въпреки че съпруга ми е доста години служител. Интересува ме как стои въороса с храната, тъй като ще сме с малко дете. Разбрах че на място като пристигнем можем да изберем дали да заявим храна за целия престой или не. До колкото разбирам се включва закуска, обяд и вечеря. Но какво всъщност представлява храната- например за закуска има някакво сет меню, от което да си изберем или как точно се случват нещата. За обяд супа или салата и основно ли е ? Изобщо голяма чуденка ми е тази храна най- вечв заради детето и ми се иска да съм поне малко подготвена.

# 391
  • Някъде по Дунава
Миналата година бяхме в Несебър и храната много ни хареса. Не е необходимо да заявявате храна за целия престой, може и на два пъти. За закуска имаше комплекти като всеки ден бяха различни - масло, мед, топено сирене, сладко, сирене, колбас, кашкавал, пастет. Не всичко изброено наведнъж, а комбинация от някои продукти. Освен това има и закуски, подобни на тези в големите вериги - банички и под, айрян , кафе, чай. За обяд винаги имаше таратор , супа и две ястия, десерт - плодове, бисквитена торта, сладолед, сок , безалкохолни. За вечеря- също по две ястия, салата, десерт.
Преди години бяхме пак в Несебър с дете на 2 г. За закуска правех попара като всичко си носех от вкъщи, за обяд и вечеря хапваше малко от нашата супа и основно, а за  след обяд имах готови пюрета и плодове.

# 392
Здравейте на всички! За пръв път ни предстои да почиваме в Лазур-Несебър. Досега никога не сме посещавали нито една база, въпреки че съпруга ми е доста години служител. Интересува ме как стои въороса с храната, тъй като ще сме с малко дете. Разбрах че на място като пристигнем можем да изберем дали да заявим храна за целия престой или не. До колкото разбирам се включва закуска, обяд и вечеря. Но какво всъщност представлява храната- например за закуска има някакво сет меню, от което да си изберем или как точно се случват нещата. За обяд супа или салата и основно ли е ? Изобщо голяма чуденка ми е тази храна най- вечв заради детето и ми се иска да съм поне малко подготвена.
Категорично няма да останете гладни! Храната е много вкусна, на мен лично ми беше солена, но на мен! Още след регистрация в базата заявявате храната си - може от предния ден за следващия, може за целия престой, може изобщо да не заявявате, до стола има друг ресторант, според мен беше частен и с доста завишени цени, (а за някои пък може да са нормални, просто аз да съм свикнала на евтиното в базите... Relaxed)  Сядате пред компютър с програма и заявявате меню - например за утре се предлага  2 вида закуска, банички с айрян или компле, избирате, за обяд предлагат супа и таратор, 2 вида основни и 2 вида десерт, избирате и т.н. Изборът е ваш... В стаите има мини бар, ние си носехме и (вземете си) пластмасови кутии, за мен и децата ми порциите бяха предостатъчни, да не кажа големи, така че си доизядахме, когато решим...На вас пък ако не ви стига, можете и за следобедна закуска да помислите...  В рамките на шегата, на плажа всички си личаха кой от коя станция е, по десертчетата и кенчетата кола и фанта за смешните лев и нещо... Smile Heart Heart

# 393
Привет на всички! Момичета, одобрени сме за апартамент тази година. Знам каква е цената на помещението за целия престой за служител, но ако искаме да вземем майка ми, която се явява външен, как се плаща и престоя, и храната? Някой знае ли?

# 394
И двете за не служител. Цените бяха поне двойни.

# 395
  • Г. О.
Да, тя ще се таксува като външен човек и ще е по други тарифи.

# 396
Ясно, че ще е като външен. Но сядаме на една маса четири човека, как разбират кое е за външния? Още при поръчването ли се отбелязва?

# 397
Ясно, че ще е като външен. Но сядаме на една маса четири човека, как разбират кое е за външния? Още при поръчването ли се отбелязва?
външния човек е на отделна партида. Цената на храната за него е по-висока

# 398

Много лесно, просто храната се пише на някой от Вас, а външния стои на вода и хляб само 🤭

# 399
външния човек е на отделна партида. Цената на храната за него е по-висока

Имате ли идея колко по-висока?

# 400
По мои наблюдения двойна. Това помня.

# 401
Ние сме имали външен с нас. Ние му поръчвахме храна на нашата партида и се хранихме заедно.

# 402
Благодаря за споделеното мнение! Имате ли актуален телефон на базата в Несебър? Този от интернет е грешен.

# 403
Благодаря за споделеното мнение! Имате ли актуален телефон на базата в Несебър? Този от интернет е грешен.
055443707 този имам

# 404
И аз се включвам за повече информация за "Тилия". Как е храната? Плажа как е?Ако някой е бил в стая 204, блок 4. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт