Клуб "Полицейска съпруга" - 8 тема

• 43 259
  • 468
  •   1
Отговори
# 405
Мисля за нея или някоя до нея писах преди няколко поста. Втори етаж, центарална сграда.

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 23:11 от janakrasi

# 406
За информация - външния плаща 25 на 100 за нощувките. Тази година в Несебър няма да има барче. Търгът ще започне от 01.08 и шансът да отворят тогава е малък. Така ми казаха от самата станция. Та ще трябва и кафе да се носи Simple Smile

# 407
Здравейте,за първи път ще сме на база Изгрев в Созопол.Моля споделете мнение за блок 6 стая екстра?За плажа знам ,че е далеч.Храната предполагам,аналогично при другите бази на МВР.Благодаря на всички отзовали се !

# 408
Здравейте, помагайте!!! Търсих днес места за морските бази и ми предложиха в Китен, стая 9 - 9 етаж, казаха две стаи с по две легла, с възможност за поставяне на нещо разтегателно, защото ние сме с три деца тийнейджъри. Моля за телефон в базата, на управител или администрация, за да предупредя, че ще пристигнем ден по-късно заради матурите. А и, ако има някой с актуална информация за условия, храна, чистота, нека драсне някой ред!

# 409
Здравейте,за първи път ще сме на база Изгрев в Созопол.Моля споделете мнение за блок 6 стая екстра?За плажа знам ,че е далеч.Храната предполагам,аналогично при другите бази на МВР.Благодаря на всички отзовали се !

Блок 6 е най-близо до столовата и до барчето. Нямам пресни впечатления, защото сме били последно преди 4 години.
Ако стаята е нечетна е отзад и гледа към друг блок, ако е четна, е с гледка към площадките и парка. Чисти, ремонтирани са стаите. Като на всяка база, се чистят ежедневно. Храната беше вкусна. Ние ходехме на плаж на Златна Рибка с колата.

# 410
Здравейте, момичета!

Миналата година бяхме в КК Лазур в Несебър - въпреки мизерията и малката стая си изкарахме невероятно(двама възрастни с две деца).

Тази година сме на базата в Созопол. Не успях да разбера в коя стая точно, само разбрах, че е както в Несебър - спалня и разтегателен диван. Единственото ми притеснение е относно плажа - наистина ли е толкова далеч, че е нужно да се ходи с автомобила?

Имате ли някакви препоръки - да си носим ли чаршафи? Миналата година в Несебър не бяха особено чисти, та на се наложи да си купим в движение.

Ще съм благодарна ако споделите отзиви. Постарах се да изчета цялата тема, но не открих това, което търся 🤗

# 411
  • Някъде по Дунава
Ние сме били в Созопол в стая с диван и беше малък. Децата, тогава на 5 и 9, едва се събраха.  Градският плаж Хармани е на пешеходно разстояние, но не е предпочитан. За хубавите плажове - Златна рибка, Каваци, Градина,  трябва кола.

# 412
Здравейте! Предстои ни да заминем в петък към "ТИЛИЯ" Варна. Много ще съм благодарна, ако някой който е бил вече тази година или в момента е там,  пусне няколко снимки и актуална информация за блок 4, стая 415, понеже там ще бъдем. И като цяло за базата и условията, храната, плажа и каквото се сети. Хубав и слънчев ден! 🌞

# 413
Здравейте, момичета!

Миналата година бяхме в КК Лазур в Несебър - въпреки мизерията и малката стая си изкарахме невероятно(двама възрастни с две деца).

Тази година сме на базата в Созопол. Не успях да разбера в коя стая точно, само разбрах, че е както в Несебър - спалня и разтегателен диван. Единственото ми притеснение е относно плажа - наистина ли е толкова далеч, че е нужно да се ходи с автомобила?

Имате ли някакви препоръки - да си носим ли чаршафи? Миналата година в Несебър не бяха особено чисти, та на се наложи да си купим в движение.

Ще съм благодарна ако споделите отзиви. Постарах се да изчета цялата тема, но не открих това, което търся 🤗

Явно е до късмет, защото аз съм с хубави впечатления от Несебър. Созопол - хубава храна, много пространство за игра за децата. Хармани е плажът, който е най-близо, но според зависи от темпото ви на вървене… 10-15мин може да отнеме. Ние ходехме на Златна Рибка с кола, но предвид и тя че е на някакво разстояние, става трудно с обяда. Чаршафи… аз винаги си нося.

# 414
Относно Тилия Варна, плажа за мен е малък и не е ок.....може като отидете да споделите вашето виждане.
За Созопол стаите за мен крещят за ремонт,стълби навсякъде....да отидеш до плажа 10-15 м, до центъра 30 мин.,храната не беше впечатлявяща,да отидеш на хубав плажа трябва кола ..но след като се върнеш става проблем с паркирането, случвало се е отвън да спираме и сутрин рано ,рано да я местим,за да не я вдигнат....
Единствено хубавото нещо на базите са цените, но вече с по-големи деца си искат развлечения, басейн,пързалки и нямат и капка желание за база ......
P.s.Поне да се бяха опитали мъничко да ги оправят.....

# 415
В Созопол сме вече 7ма или 8ма година. Като тази смяна такова несъобразяване не е имало.  Дали, защото има повече хора с малки деца, или не знам...обаче е трудно да се нарече "база за отдих". Деца бягат под прозорците, викат и са шумни до 12ч. Вечер родителите си пият ракията по терасите и не им е на...., че някои хора са в стаи без климатик и за да почиват трябва да спят на затворени врати и прозорци. В 6-7ч сутринта почват да се суркат маси и столове по терасите и отново си на линия....Да вметна, че ние също сме с дете...В момента е адска жега и без климатик е мор. Ние сме в доста занемарена стая, дограмата от старата, дървена, издута с разпадащ се маджун едва стои. Затваряш да ти е тихо, но и през нея (и с тапи за уши) чуваш комшиите от съседната тераса все едно на главата ти говорят.
Ние ли с годините станахме изнервени, не знам, но масово хората не се съобразяват и не пазят тишина на останалите. Догодина не съм сигурна, че ще повторим.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 15:46 от VYX

# 416
VYX, направо си представих картинката.....за съжаление винаги си е така, както го описвате....

# 417
В Созопол сме вече 7ма или 8ма година. Като тази смяна такова несъобразяване не е имало.  Дали, защото има повече хора с малки деца, или не знам...обаче е трудно да се нарече "база за отдих". Деца бягат под прозорците, викат и са шумни до 12ч. Вечер родителите си пият ракията по терасите и не им е на...., че някои хора са в стаи без климатик и за да почиват трябва да спят на затворени врати и прозорци. В 6-7 почват да се суркат маси и столове по терасите и отново си на линия....Да вметна, че ние също сме с дете...В момента е адска жега и без климатик е мор. Ние сме в доста занемарена стая, дограмата от старата, дървена, издута с разпадащ се маджун едва стои. Затваряш да ти е тихо, но и през нея (и с тапи за уши) чуваш комшиите от съседната тераса все едно на главата ти говорят.
Ние ли с годините станахме изнервени, не знам, но масово хората не се съобразяват и не пазят тишина на останалите. Догодина не съм сигурна, че ще повторим.
аз неколкократно съм го казвала, къщата на Биг Брадър! Всеки се чува, всеки пие и псува колкото му глас държи! Никакво уединение! Децата бъркат "посоките" по стълбите и...хоп някое чуждо влиза в нашата стая. Отделно на съседите под мен им виждам какво хапват и пийват. Не ми харесва тази база, особено с тези милион стълби

# 418
Иначе като цяло за тези пари нямам кой знае какви претенции от към условия и имам ясна представа за това какво получавам за парите, дори повече. Ясно ми е и че хората от нищо се опитват да направят нещо и да я поддържат, но няма да е зле да се налеят едни пари, да се освежи, да се смени дограмата, където има нужда, да се сложат климатици във всяка стая и да вдигнат цената, за да не се налага да бедстваме в жегата. Ама до кога въобще ще съществуват базите на МВР въобще не е сигурно...

# 419
Момичета,

Днес пристигнахме в Созопол. Сравнително хубаво е - направих размествания из стаята. Страшен “катун” сме, но е тихо е спокойно. Храната е ок. Единствения минус е, че смените на хранене са само две и часовия диапазон не е особено ок.

Ако на някой му се пие вино да пише. 🤗

Общи условия

Активация на акаунт