Клуб "Полицейска съпруга" - 8 тема

• 43 220
  • 468
  •   1
Отговори
# 420
Моля те, прати ми или качи тук две-три снимки, че съм в страхотни преговори с ММ 😂

Момичета,

Днес пристигнахме в Созопол. Сравнително хубаво е - направих размествания из стаята. Страшен “катун” сме, но е тихо е спокойно. Храната е ок. Единствения минус е, че смените на хранене са само две и часовия диапазон не е особено ок.

Ако на някой му се пие вино да пише. 🤗

# 421
Моля те, прати ми или качи тук две-три снимки, че съм в страхотни преговори с ММ 😂

Candy ,

Ако кача снимки със сигурност ще се откажеш Joy Шегата настрана - заради Вас се регистрирах в тази платформа, но ми е много трудно да отговарям или прикачвам каквото и да било (чувствам се като баба ми). Направете една група във Фейсбук за такива като мен Cry

# 422
Ясно. Спирам с преговорите 😂 аз съм подготвена май... ама той твърдо отказва 😂

Candy ,

Ако кача снимки със сигурност ще се откажеш Joy Шегата настрана - заради Вас се регистрирах в тази платформа, но ми е много трудно да отговарям или прикачвам каквото и да било (чувствам се като баба ми). Направете една група във Фейсбук за такива като мен Cry

# 423
Здравете. Какво е положението с паркирането на "Тилия"?

# 424
  • малкия йеросалим
Пред базата има голям паркинг,  но вътре в самата база също може да се паркира.

# 425
Здравейте ,бихте ли ми казали ,ако някой знае за базата в Созопол,блок 1 Б,стая 134 как е ,накъде се намира ,разбрах ,че няма климатик ,много ли е горещо ?

# 426
Здравейте ,бихте ли ми казали ,ако някой знае за базата в Созопол,блок 1 Б,стая 134 как е ,накъде се намира ,разбрах ,че няма климатик ,много ли е горещо ?

Мари,

Вчера се прибрахме от базата. Ние нямахме климатик също. Спахме на отворен прозорец и ми беше хладно лично на мен. Не е чак толкова горещо. Вечер си е хладно.

134 май ще е някъде около стаята в която бяхме ние щом няма климатик Grinning тоест в не отремонтирана стая 🫶🏻
 Весело изкарване!

# 427

Мари,

Вчера се прибрахме от базата. Ние нямахме климатик също. Спахме на отворен прозорец и ми беше хладно лично на мен. Не е чак толкова горещо. Вечер си е хладно.

134 май ще е някъде около стаята в която бяхме ние щом няма климатик Grinning тоест в не отремонтирана стая 🫶🏻
 Весело изкарване!
Благодаря 🤩,Feggaria
Вие на кой плаж ходихте ?

# 428

Мари,

Весело изкарване!
Благодаря 🤩,Feggaria

Мари, на Хармани плажувахме. С две деца сме - 8г и 5г. Влизаха си спокойно във водата сами и падаше голяма игра. Не е чак толкова далеч както го описват.

Комшиите от базата казаха, че ходят на Златна Рибка с колата, а на Градина им искали 15лв за паркинг. Сподели как е било после при Вас Heart

# 429

Мари,

Весело изкарване!
Благодаря 🤩,Feggaria

Мари, на Хармани плажувахме. С две деца сме - 8г и 5г. Влизаха си спокойно във водата сами и падаше голяма игра. Не е чак толкова далеч както го описват.

Комшиите от базата казаха, че ходят на Златна Рибка с колата, а на Градина им искали 15лв за паркинг. Сподели как е било после при Вас Heart

Мари,

Весело изкарване!
Благодаря 🤩,Feggaria

Задължително ,ще пиша ,малко съм притеснена заради далечината на плажа и аз, ,заради липсата на климатик ,но съм позитивно настроена 😊🤩

# 430
В Созопол тази година барчето работи ли?

# 431
В Созопол тази година барчето работи ли?
Не

# 432
Здравейте дами, присъединявам се и аз към вашата тема.Бихте ли споделили от коя база сте доволни? Ние сме за 2ра година на боровец и много ни харесва , но ни се иска да пробваме и другаде.

# 433
Момичета, в Тилия има ли фитнес зала? Или изобщо има ли нещо подходящо за спортуване?

# 434
Ох, момичета, ох!
Идвам да помрънкам...
Тилия изобщо не ми харесва. Разпръснати блокове, никакви указателни табели, заграждения навсякъде.
Стаята добре, терасата със сушилник за дрехи и два пластмасови стола с подлакътници, но няма маса. Матраците на леглата са пружинени и издават ужасни звужи при мърдане. ММ каза, че има усещането, че на следващото обръщане ще се намери в сандъка под матрака.
Всички помещения миришат ужасно, най-вероятно заради водата. Сигурно е минерална, но го отчитам като голям минус. Коса, ръце, тяло, всичко мирише на развалени яйца.
Храната - 100 човека се трупат на терминала за поръчка на храна, обикаляме като лудите из блоковете и стола, че ни посъветваха бързо да финализираме заявките, че като затвори след малко системата оставаме без храна.
Менюто - ами само по едно предложение за основно.
До сега където и да сме били поне по две месни (пилешко и свинско) и едно посно имаше за основно. Закуската само един вид, десерта - винаги кисело мляко. За пиене - мин. вода. Трябва да си поръчам 10 л. и да си измия косата, че да спре да вони.
Безкрайно разочарована и със сигурност няма да повторя тук.
Само за сведение, до сега сме били на Несебър, Долна баня и Боровец.
Съжалявам само , че три години под ред кандидатстваме все за Тилия, защото всички казваха,че тази е най-готината база. Бях решила, че ако и тази година не ни одобрят повече няма да настояваме.
Добре че ще си тръгваме по-рано, инъче не знам как бих изтраяла тук цяла смяна.
И още не съм разбрала има ли някакъв фитнес, зала или изобщо нещо, което предполага спортуване.

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 16:50 от delia

Общи условия

Активация на акаунт