Клуб "Полицейска съпруга" - 8 тема

• 41 863
  • 465
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте ! Някой да е бил в Долна Баня, може ли отзиви

# 451
Здравейте, интересувам се в Тилия има ли проблем с топлата вода, ако някой може да каже?

# 452
Здравейте ! Някой да е бил в Долна Баня, може ли отзиви

Добра база, огромен двор, вкусна храна, супер отзивчиви служители, но ако търсите купони, места за разходка вечер, комуникация с околния свят каквато има на другите бази - не е вашето място.

# 453
Здравейте, интересувам се в Тилия има ли проблем с топлата вода, ако някой може да каже?
Топлата вода е минерална, богата на сяра и смърдяща на развалени яйца. Това като качество. Като наличност и количество няма проблеми.

# 454

Трябва да се пусне да тече известно време, докато се стопли достатъчно за къпане.
За миризмата са Ви казали. .

# 455
Здравейте, за пръв път ще почивам в база на МВР. Може ли някой да каже има ли телевизор в стая "екстра" на Боровец ( база Къпина)?

# 456
  • Някъде по Дунава
В стая екстра по принцип има всичко - хладилник, телевизор, климатик. Били сме в двойна стая в Боровец. Хубава е. Има телевизор. Подходяща е за трима.

# 457
В стая екстра по принцип има всичко - хладилник, телевизор, климатик. Били сме в двойна стая в Боровец. Хубава е. Има телевизор. Подходяща е за трима.
Като се разпънеше фотьойлът, за да спи детето на него, не можеше да се отвори изцяло вратата към терасата и да се вкарат/изкарат столовете (на терасата нямаше пластмосови). Отделно, младежът каза, че разпънатият фотьойл хич не е удобен.

# 458
.       Климатици няма на Боровец , ама такива не ви и трябват!

# 459
А в стандартните стаи няма ли хладилник ? Мъжът ми запази за септември двойна стая ( триста и някоя ) и ми е много интересно какво ще представлява.  За пръв път ще почиваме на МВР база и се надявам да си изкараме добре .

# 460
  • Някъде по Дунава
Би трябвало да има хладилник. Базата в Боровец е хубава, спокойно. Ще си изкарате добре. Храната е хубава според нашия вкус. Има и места за разходка, както и топли басейни в Долна баня.

# 461
Здравейте, съпругът ми е служител в системата на МВР вече 22 години. Никога не сме ползвали карта за почивка.
Едната ни дъщеричка се придвижва с електрическа инвалидна количка. Може ли мнение кои бази на МВР (на море и планина) са достъпни за количка? В Несебър е абсолютно недостъпна - стъпала в базата, стъпала към плажа. Търся мнения за другото лято вече, да знаем предварително накъде да се насочим. Благодаря!

# 462
Созопол е абсолютно недостъпна със сигурност има много стълби. Китен до асансьора евентуално не помня им ли рампа.
Варна може би има рампа за първи етаж на блок две само, оттам на ръце по стълби, плажа е със стълби.
Може би само Китен и пак има стълби обаче не толкова много.

# 463
Здравейте, съпругът ми е служител в системата на МВР вече 22 години. Никога не сме ползвали карта за почивка.
Едната ни дъщеричка се придвижва с електрическа инвалидна количка. Може ли мнение кои бази на МВР (на море и планина) са достъпни за количка? В Несебър е абсолютно недостъпна - стъпала в базата, стъпала към плажа. Търся мнения за другото лято вече, да знаем предварително накъде да се насочим. Благодаря!

Несебър няма стъпала на плажа, които да се недостъпни. Този плаж има опция за потапяне във водата на хора с инвалидни колички. Също така има и рампа за слизане на плажа. Единствено самата станция има две стъпала, които трябва да се преодолеят, за да стигате до асансьор и стол.

# 464

Несебър няма стъпала на плажа, които да се недостъпни. Този плаж има опция за потапяне във водата на хора с инвалидни колички. Също така има и рампа за слизане на плажа. Единствено самата станция има две стъпала, които трябва да се преодолеят, за да стигате до асансьор и стол.

Кръстиците ни всяка година са в тази база, тази ми снимаха всичко наоколо. Абсолютно недостъпна е станцията за инвалидни колички. Рампа за слизане не съм видяла по снимките, може би и те не са я видели. Може би най-добре е един уикенд да се разходим до там и да разгледаме лично. Благодаря за информацията.

Общи условия

Активация на акаунт