Новата година с бебета ще радва ЯНУАРСКАТА дружина!!!

• 11 789
  • 308
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Момичета, утре ми е секциото. Много съм притеснена. Стискайте палци да мине леко. Ще пиша, щом бсико мине.

newsm10

Успех! Всичко ще е наред, ще видиш!  smile3503 Пък ние тук ще те очакваме с добрите вести... (теб или пияния татко - все едно!  Mr. Green )

# 76
ВИКС НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ,ВСИЧКО ЩЕ Е КАКТО ТРЯБВА.А МИСЛЯ ЧЕ НЯМА ДА ВИ ОТДЕЛЯТ С БЕБО,А САМО ЩЕ ТИ ДАДАТ МАСКА.ТУК ПОНЕ Е ТАКА. Peace

# 77
Честито на новите мами!  bouquet Да са живи и здрави бебчовците и много да ги слушкат.

# 78

Върнах се от запис на тоновете - няма още симптоми за раждане и чакането продължава, тоновете се наред, контракции имам, но още не са толкова чести колкото е необходимо, а за разкритие не ме гледаха.

Клеми, дано Дани скоро се оправи. Стискам палци и се моля всичко бързо да приключи  Praynig, скоро да оздравее и да сте си вкъщи.

# 79
  • София
Здравейте
не мога да смогна да пиша че малката ми е хремава явно го е прихванала от мен и капем едни капки абе чудо е. Имам чувството че ще откача всеки ден все за нещо се притеснявам онзи ден защо не яде после колики после защо спи толкова много и защо не ака днес съм се замислила дали и стига кармата абе луднах направо. Klemy дано се оправи малкия по-бързо докато аз бях с малката в болницата на антибиотик се скъсах от рев.благодария на Тинкърбел за инфото за кърмата - малко се по успокоих. И вие ли сте така бе хора.....
Какво ли става с tzveta и titti? Ivonska давай новини

# 80
Ивонска, малкия Шон е голям сладур, целия прилича на теб,  поне от снимките който виждам. Ще си го заплювам за зет. Heart Eyes

# 81
Здравейте, не съм писала от месеци, но сега имам какво да кажа ИМАМ СИН КОНСТАНТИН.Това е най хубавия подарък, който получих за Коледа. Роди се на 26.12.2006г в 00:15 часа. newsm44
Честито на всички нови мами, а на очакващите леко и безпроблемно раждане smile3521

# 82
Клеми, стискам палци и се моля за Дани. Всичко ще е наред.  Praynig Hug

DaVinci, за съжаление изобщо не мога да съм ти от помощ в случая. Пиши в кърмаческия, там със сигурност ще намериш минали по този път. Но не стискай зъби на всяка цена, номерът не е да се правим на герои, нали. Това, което аз бих направила на твое място, докато получа инфо:
Опитай се да разбереш от къде идва проблемът - лошо закрепване на бебето на гърдата, или инфекция (прегледай устата на бебочето за гъбички, а дупето за обрив?). Пробвай със силиконово зърно - дали боли по-малко. Може би и консултация с мамолог ще е полезна. Дали само да цедиш, или и да кърмиш - не знам. Ако си убедена, че бебето захапва правилно гърдата и със силиконово зърно също е болезнено, аз бих направила почивка на тази гърда за 1-2 дни.
Дано в кърмаческия да ти дадат конкретни отговори.

Честити слънца на всички писали щастливи татковци и мами Simple Smile Татковци, носете си жените на ръце Simple Smile

zlatinna, след като се роди бебето ще бъдеш  #Crazy на квадрат. Сега го давай спокойно  Stop Sunglasses
Тинкърбел, много ти благодаря за бързия отговор. Бебето няма обриви или млечница, другаде ще да е проблемът.
Klemy, стискам палци.
Eleonora_petrova, аз също имах подуване от лявата страна, но докторът каза, че е нормално и с времето ще се разсее. Така и стана, вече почти не е подуто, а и разрезът е с почти същия цвят като остналата кожа. Ти защо си правиш компреси? Така на се ли овлажнява и размеква разрезът?

# 83
Здравейте и от мен!!Честито на новородилите!!!Да са им живи и здрави дечицата!!!И много да се пазят,че с този грип дето се задава!!!
Дано болните мами и бебоци оздравеят бързо!!!
Ние за сега сме още 2 в 1 и сме добре!!!
Не съм забелязала бебчо да се е смъкнал надолу,но затова пък доста често ми се втвърдява корема!!
Но все пак имаме още 2 седмици до термина!!Така че засега си кротуваме!!
Днес още един хубав слънчев ден!!Който има сили да отива на разходка!!
Аз днес почивам,че кръста вече не ме държи. Weary

# 84
sharalieva честито ти бебенце. Ама вие сте пораснали сигурно вее. Да ти е жив и здрав и много послушен.

# 85
 Да сте чували нещо за хомеопатичното  лекарство  Арника- за бързо възстановяване след раждане, секцио.?

# 86
Здравейте момичета, напоследък само ви чета, защото нямам сили да пиша.

Клеми, моля се малкия Дани да се оправи по-скоро и да се гушкате вкъщи.  Praynig Praynig Praynig

И аз от днес съм на антибиотик. Sick Някой пие ли аугментин 1000мг? Пише че, не става за бременни, а предизвиква и гъбички  #Crazy, които нямам време  да лекувам.  #Cussing out Моля се бебо да постои още малко на топло във мама, иначе ме заплашиха, че ще раждам в изолатора. Но едва ли това е най-страшното. Повече ме притеснява факта, че в момента бебчо сигурно също е болен, и като се роди и той ще мине на антибиотик. Някои знае ли какво се случва с болните родилки и бебетата в болницата? Разделят ли ги? Ако съм с грип мен ли само изолират? Мислех утре сутрин, ако съм по-добре да отида до Тина Киркова, да проследят тоновете на бебчо, че за него най-вече се притеснявам. Дали е добра идея?
Леле като се сетя, че дъщеря ми се роди 9 дена по-рано и си бях дала срок 15,01, а днес е вече 16........ и бебо е мнооого ниско, готов за раждане.

Aз пих Аугментин и гъбясах. Сега съм на вагинални таблетки. Иначе знам, че става за бременни.
Клеми, съжалявам за бебчето и аз се моля да се оправи много бързо.

Благодаря за пожеланията. Ще намеря щъркелче, което да напише как е минало всичко.

# 87
  • София
Здравейте!
Пиша ви съвсем накратко, че не мога да стоя ни права, ни седнала. Качих снимки на малката Симона. От вчера сме си у дома. Аз само лежа, татито е златен - готви, чисти, носи ми бебето, оригва го, носи ми помпата, облича ме... Абе дано след всичко това отново ме обича като жена, както преди.

Не съм чела назад, но предполагам Ивонска ви е осведомила, че раждането беше тежко. Загубих много кръв и ми реконструираха влагалището (мисля, че Пластика беше терминът). Важното обаче е, че пораженията са само върху мен и беба не е пострадала. Кърма имам много малко и не мога и да я стимулирам, защото не мога да седя. Давам цица и адаптирано мляко, колкото и да не ми се иска, след като беба 2 дена рева от глад миличката. Надявам се да не съм уплашила някоя мама, но държах да знаете истината. Моето горещо мнание е: платете си за екип, платете си за секцио, платете си за сигурност и контрол над случващото се, платете си, за да не се отнасят към вас като към куче! Тъй като прекарах 2 нощи под интензивно наблюдение в родилното точно срещу родилна зала, а после и 1 нощ във ВИПа, ви препоръчвам да си платите и за вип стая. Не знам дали се забравя, аз все още не мога.

Само едно ще ви кажа - имам най-прекрасното дете на света и благодаря на Господ, че пострадах аз, а не тя. Това е най-важното!

На всички желая живи и здрави бебета и когато мога да седна, ще наминавам по-често! Целувам ви и успех на всички очакващи!

ПП - виждам, че с изказването си за секциото съм предизвикала някои спорове. Държа да отбележа, че това е мое лично мнение и никого не обременявам с него. Аз повече нормално няма да родя, но това не означава, че никой не трябва да го прави. Изборът ми е продиктуван не защото ще боли по-малко, не защото не е рискова коремна операция, а защото е относително по-контролируемо и се знае точно какво се случва. Иначе ако говорим за опасности, то и от махане на сливици стават усложнения, ама нали се молим да не се случва на нас!

Последна редакция: вт, 16 яну 2007, 15:41 от _Ним_

# 88
Здравейте!
Пиша ви съвсем накратко, че не мога да стоя ни права, ни седнала. Качих снимки на малката Симона. От вчера сме си у дома. Аз само лежа, татито е златен - готви, чисти, носи ми бебето, оригва го, носи ми помпата, облича ме... Абе дано след всичко това отново ме обича като жена, както преди.

Не съм чела назад, но предполагам Ивонска ви е осведомила, че раждането беше тежко. Загубих много кръв и ми реконструираха влагалището (мисля, че Пластика беше терминът). Важното обаче е, че пораженията са само върху мен и беба не е пострадала. Кърма имам много малко и не мога и да я стимулирам, защото не мога да седя. Давам цица и адаптирано мляко, колкото и да не ми се иска, след като беба 2 дена рева от глад миличката. Надявам се да не съм уплашила някоя мама, но държах да знаете истината. Моето горещо мнание е: платете си за екип, платете си за секцио, платете си за сигурност и контрол над случващото се, платете си, за да не се отнасят към вас като към куче! Тъй като прекарах 2 нощи под интензивно наблюдение в родилното точно срещу родилна зала, а после и 1 нощ във ВИПа, ви препоръчвам да си платите и за вип стая. Не знам дали се забравя, аз все още не мога.

Само едно ще ви кажа - имам най-прекрасното дете на света и благодаря на Господ, че пострадах аз, а не тя. Това е най-важното!

На всички желая живи и здрави бебета и когато мога да седна, ще наминавам по-често! Целувам ви и успех на всички очакващи!

ПП - виждам, че с изказването си за секциото съм предизвикала някои спорове. Държа да отбележа, че това е мое лично мнение и никого не обременявам с него. Аз повече нормално няма да родя, но това не означава, че никой не трябва да го прави. Изборът ми е продиктуван не защото ще боли по-малко, не защото не е рискова коремна операция, а защото е относително по-контролируемо и се знае точно какво се случва. Иначе ако говорим за опасности, то и от махане на сливици стават усложнения, ама нали се молим да не се случва на нас!
Ним, ужасно съжалявам, че така са се стекли нещата при теб. Стискам силно палци скоро да не те боли и да ти дойде кърма  Heart Eyes Радвам се, че бебчето е добре и също съм с две ръце ЗА избора на екип и ВИП-а

# 89
  • София
Дани все още е зле, на кислород, правят му инхалации и му дават антибиотик. Ще седи още няколко дни в интензивно.  Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт