Колко от мамините синчета са се променили?

• 8 130
  • 187
  •   1
Отговори
# 180
  • в сърцата на децата <3
За мен Ергенът е страшна глупост и се учудвам как толкова хора го гледат това предаване
В него има страшни попадения 😂😂😂 "ТутанканКАМИОН", "разврат на събитията"... Иначе по своята същност е тъпотия.

# 181
И какви вълнения и страсти поражда сякаш не е ясно, че всичко е нагласено и репликите им ги спускат 😃

# 182
Ама тя моята приятелка и в тая тема се е вихрила Joy Изтървала съм!

По темата: ти Мунчо не го мисли, гледай да не попаднеш на друг такъв.

# 183
За мен Ергенът е страшна глупост и се учудвам как толкова хора го гледат това предаване
В него има страшни попадения 😂😂😂 "ТутанканКАМИОН", "разврат на събитията"... Иначе по своята същност е тъпотия.

на мен ми харесва да им гледам роклите вечер на коктейла Grinning

също е смешно като се карат

иначе обикновено превъртам разните романтични сценки добре че телевизията е интерактивна вече.

# 184
Моето мнение също е, че за семейство трябва да се събират хора с много сходни ценности, култура, очаквания. Иначе става мъка, все някой недоволен, все някой недоразбрал какво иска другия и т. н.
Относно селото - ФАКТ е, че се отразява - на манталитет, навици, култура (или липса на такива), при все, че има и много добри примери в това отношение. За съжаление много отдавна селото не е синоним на трудолюбиви, скромни и културни хора... Особено пък, младото поколение, отврат.
Моят мъж си е селянче, от много малко и забутано село, расъл е сред дивотия, простотия и чалга, майка му никога една книжка не му е прочела през живота си.
Но, слава Богу, още от ученическите си години е излязал в голям град, оттам сменил компанията, добил е
добро образование, и т. Н. В момента живеем в София, има добра професия, успя да купи  къща в хубав квартал, запали се по книги, четене, екскурзии...
С роднините си се вижда няколко пъти годишно, но все някой от селото, я роднина, я приятел, идва у нас на гости, и тогава челно сблъсквам с другата реалност, но, уви, няма какво да направя...
Вярно е това, че селото ( и тук визирам не конкретното населено място, а манталитет) не може да излезе напълно от човек, но, в крайна сметка, е важно самата личности как определя посоката на живота си, какви избори прави, с какви хора се среща, и т. н.

Авторке- отървавала си се!!! Черпи и следващия път търси човек, с по - близки до твоите разбирания! Но, също така, не очаквай принцът на бял кон, а се стреми към нещо средно!

# 185
  • София /Абсурдистан
По темата - николко. Защото така е удобно.

# 186
Много е трудно да променяте зрял човек.В повечето пъти не си струва усилията.Сега хората се женят/събират/ в по-зряла възраст и трябва да си избират хора със сродни разбирания и ценности.

# 187
Може, само ако ги хване някоя властна дето да прилича на майка им и да им стъпи на врата. То в крайна сметка мъжете имаме вроден Едипов комплекс, ама има пичове който отиват твърде далеч. Не могат да приемат че може да има жена по важна от майка им.

Общи условия

Активация на акаунт