Колко от мамините синчета са се променили?

• 8 142
  • 187
  •   1
Отговори
# 135
Само дето тези млади не се женят на първа среща и , когато на момата не ѝ изнася, просто си търси някой друг.
Че те не са се оженили на първа среща. Половин година е нормално време за човек на 28-30+. Колко да чака, до 40? Това не е сериозно. На такава възраст, който е узрял и поискал, толкоз. Оправдание да се протака винаги ще има.

Конструкцията ти е логически правилна, но на практика не е точно така, защото има един малък проблем. Ергените които са добра партия, тоест образовани, имотни и от града са ограничен брой. И няма за всички моми от Дралфа, Попово или Айтос. Напълно разбирам, че всяка която е отишла в по-голям град да учи иска да си намери такъв, който няма да я мъкне на село в детската стая. Ама не на всички им се получава. И не им се получава, защото освен да искат, трябва да има и какво да предложат. А то в много случаи няма. И затова в София и по-големите градове има доста моми търсещи добрата партия и брак, защото часовника тиктакал. Тия дни имаше такава тема.
За протокола: Ти в кой отбор си? Ако се не лъжа в този на търсещите или бъркам?
Опааа, конче, хайде да не извърташ нещата така, че момите да излизат алчни селски златотърсачки. Самият факт, че момата е в града да работи, докато ергенът си ходи всеки уикенд на село, вече я прави по-добра партияза сериозна връзка от него. Уж си във връзка с някого, обаче изкарваш с него 5-10 часа от 168 седмично, а пък 50 часа с мотиката до мама. Героят тук даже дете не е успял да направи на авторката от това тичкане на село през половината държава. Егати конфигурацията, егати връзката, егати брака. И кое, викаш, му е добрата партия на такъв? Майка ми има един епитет за котараците - ла*номети - ядат, спят и се*ат. Ако им докарат женска на място, оплождат я, но не винаги. Те да отидат при женска - абсурд. Тука същата работа.
Иначе се смеете в СО на котките и връзките от разстояние...
В момента съм в отбора на задоволените, но с котка - тушира ли заяждането, което си приготвил, или да те питам какво става с твоя щастлив брак?

# 136
Само дето тези млади не се женят на първа среща и , когато на момата не ѝ изнася, просто си търси някой друг.
Че те не са се оженили на първа среща. Половин година е нормално време за човек на 28-30+. Колко да чака, до 40? Това не е сериозно. На такава възраст, който е узрял и поискал, толкоз. Оправдание да се протака винаги ще има.

Ами, хубаво де, за 6 месеца все ще го разбере, че е момък от село с влечение към градинската работа. Що се е омъжила за него тогава? Защо иска да го променя? Като не ѝ изнася - всеки си хваща пътя и това е. Не мога да разбера цялата тази драма, която се разисква последните страници... Защо той бил такъв и онакъв, не трябвало еди как си... Той ще си е, какъвто желае и ще се промени само, ако той го желае. Явно не го е поискал, развели са се, той си е намерил съпруга с подобни на неговите възгледи и това е.
И на село има живот, и на село хората са щастливи....
А пък това да се изтъква някой колко не е селянин, говори точно обратното за него. (сори)

# 137

Конструкцията ти е логически правилна, но на практика не е точно така, защото има един малък проблем. Ергените които са добра партия, тоест образовани, имотни и от града са ограничен брой. И няма за всички моми от Дралфа, Попово или Айтос. Напълно разбирам, че всяка която е отишла в по-голям град да учи иска да си намери такъв, който няма да я мъкне на село в детската стая. Ама не на всички им се получава. И не им се получава, защото освен да искат, трябва да има и какво да предложат. А то в много случаи няма. И затова в София и по-големите градове има доста моми търсещи добрата партия и брак, защото часовника тиктакал. Тия дни имаше такава тема.
За протокола: Ти в кой отбор си? Ако се не лъжа в този на търсещите или бъркам?
Опааа, конче, хайде да не извърташ нещата така, че момите да излизат алчни селски златотърсачки. Самият факт, че момата е в града да работи, докато ергенът си ходи всеки уикенд на село, вече я прави по-добра партияза сериозна връзка от него. Уж си във връзка с някого, обаче изкарваш с него 5-10 часа от 168 седмично, а пък 50 часа с мотиката до мама. Героят тук даже дете не е успял да направи на авторката от това тичкане на село през половината държава. Егати конфигурацията, егати връзката, егати брака. И кое, викаш, му е добрата партия на такъв? Майка ми има един епитет за котараците - ла*номети - ядат, спят и се*ат. Ако им докарат женска на място, оплождат я, но не винаги. Те да отидат при женска - абсурд. Тука същата работа.
В момента съм в отбора на задоволените, но с котка - тушира ли заяждането, което си приготвил, или да те питам какво става с твоя щастлив брак?
Нарциса, ти си разбрала моя проблем много точно, като цяло си живеехме като съквартиранти. По принцип брака нали трябва да е двама души, който се ангажират един с друг, и имат задължения към семейството. Във всяка друга тема от форума, ако беше написано, мъжа ми си събира багажа всеки петък и заминава до неделя вечер, без дори да ме уведоми, щеше да завалят мнения как това е твърде неприемливо, но както казах не е проблема самото село, а че не се ангажираше и грижеше за семейството.

# 138
  • в сърцата на децата <3
Пък ние 10 страници ти пишем, че той и преди да се ожените е бил така, не е като след подписа да е обърнал листа. Като си го видяла, че не е твоят тип мъж, ако си беше продължила по пътя нямаше да загубиш толкова време. Не е твоят човек. Толкоз. Не е добър, лош, мамин, татин, лелин - той си е той. И ти си си ти. Търси човек, с който си пасвате и не разчитай на 30-35+ да променяш някого, щото почти 100% нЕма а стане номера. На тия години хората вече са с изградени навици, характери и рутина. Съвсем отделно, че да влизаш във връзка с някого, когото очакваш да промениш по свой вкус, хич не е ок. И освен ако не си изпечен манипулатор, си обречена на провал след провал.

# 139
Продължавам да не разбирам. Ти си се развела вече с този мъж. Какво ти пука, дали се е променил, дали се е оженил, защо иска на село и т.н.? Ти нали не го искаш? Намери друг и там се чуди, дали става или не?

# 140
  • София
Пита някоя живее ли нормално с бивше мамино синче.

# 141
Да, не е лошо да чуем и за някой интересен и перспективен който ти е вече в полезрението.
Да видим и една щастлива развръзка след допуснати грешки Simple Smile .

# 142
И аз продължавам да обяснявам, че темата по принцип не е само за бившия ми мъж. Темата е за всички такива мъже, дали са успели да се променят и да изградят здрави семейства. Всяка втора тема в форума вече е за мамини синчета, може да е полезна и на други жени. Темите тук доста са ми помагали и на мен между другото, включително темите за красота и почивки.

# 143
Не виждам някой да отрича, че могат да създадат здраво семейство с жени със сходни разбирания за живота.

# 144
Да, не е лошо да чуем и за някой интересен и перспективен който ти е вече в полезрението.
Да видим и една щастлива развръзка след допуснати грешки Simple Smile .
Темата ще бъде озаглавена- ,, как намерих любовта след неуспешен брак, много допуснати грешки и терапия" Joy Но дано има повече любови с щастливи развръзки и повече здрави семейства. Simple Smile

# 145
  • СИ

Не ги извъртам. Просто от подобните теми тук, винаги се стига до следното: Умните и красиви принцеси от село търсели красивия принц. Ама принцове нямало, все Мунчовци и мамини синчета.               Smile
Не се заждам. Предположих, че ще питаш какво става с брака ми.   Yum   Ми нищо. Всичко си е общо взето стандартно. Не съм някакво изключение от общата картина. Тоест, съжителствам си добре с жената. Е... Има някои липси, които се компенсират с друго.

# 146
Мамините синчета са търсени, защото са меки, кротки и послушни. Някои жени си търсят точно такива да си ги командват както си искат, обаче изглежда на по късен етап разбират, че за тази цел ще се сблъскат с мама. И тогава настава драмата. Иначе е лесно, търсете си мъже, които не слушат никой и няма да има проблем с мама

# 147
  • София
И да не слуша жена си?! Айде без тия Laughing

# 148
И аз продължавам да обяснявам, че темата по принцип не е само за бившия ми мъж. Темата е за всички такива мъже, дали са успели да се променят и да изградят здрави семейства. Всяка втора тема в форума вече е за мамини синчета, може да е полезна и на други жени. Темите тук доста са ми помагали и на мен между другото, включително темите за красота и почивки.

Колкото и да не го признаваш пред себе си, темата ти е: "Защо бившият ми мъж не пожела да ми играе по свирката, разведе се с мен и създаде семейство, а аз съм сама."

Иначе, да, каза се много пъти, могат да имат семейства без да е дори нужно да се променят (за ужас на някои хора)

И да не слуша жена си?! Айде без тия Laughing

Моля, ако обичате!!! Какво ще рече "да не слуша", аааа!!! SatisfiedTrollface  Ноо Ша Ва замолвам да не всявате таквиз порочни мисли у мъжките главИ!

# 149
Ейй, не останаха послушни мъже.

Общи условия

Активация на акаунт