На почивка в Поморие 2023 и 2024 г.

• 71 932
  • 983
  •   1
Отговори
# 930
  • СВИЩОВ
Здравейте, от няколко дни сме тук и мога да кажа че е невероятно. Има доста хора на плажа, но винаги си намираме място. Водата първият ден беше леко мътна и с малко водорасли, но сега е много чиста и няма вълни( за жалост на децата). Довечера ще ходим на фонтаните.
П. П. Останах много разочарована от фонтаните. Нямаше никакви цветове както на страниците, само едно бяло. Може да е имало проблем, но отидох с големи очаквания.

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 14:53 от nushi_in

# 931
А знаете ли какво става с хотел Библиотеката? Работи ли? Звъня, звъня и нещо странно се случва, не мога да се свържа с тях
Не работи, тези дни мярнах колата на собствениците тук бяха

# 932
Здравейте, тази вечеер загубихме детско дънково яке в района на ул. Солна, около 23ти блок, с Елза е на гърба... Една 5 годишна госпожица, ще е щастлива, ако някой го намери и ни го върне!
Тук общността е голяма, дано имаме успех! ❤️

# 933
Здравейте , в района на Съни бей къде може да се вземе готвено за вкъщи? Бистрото на Петте кьошета отново не работи 😟

# 934
Здравейте , в района на Съни бей къде може да се вземе готвено за вкъщи? Бистрото на Петте кьошета отново не работи 😟
Във всички заведения около хотела и на крайбрежната дават храна за в къщи

# 935
  • Пазарджик
Препоръчайте ми заведение с  вкусно обедно меню в района на Софарма и ресторант  Омар.

# 936

Има едно заведение на ул. Нептун" - малка улица отстрани на бившата станция на Софарма.

# 937
хората взимат от МЕГА разликата с Омар е поне 3 пъти другите са на една цена ,вкусове разни тези дни бях на гости /германци/ където доматите и краставиците бяха поръсени с чер пипер -хареса ми но и аз не се превземам

# 938
Аз да питам от хора,които в момента са в Поморие, по плажа до Софарма как е положението тези дни с водораслите? Бяхме на Равда, но плажа е отвратителен, има купища вмирисани водорасли по пясъка и се чудя утре къде да отидем където поне по плажа да е почистено, за водата е ясно че морето се чисти и няма какво да се направи.

# 939
  • Пазарджик
Аз да питам от хора,които в момента са в Поморие, по плажа до Софарма как е положението тези дни с водораслите? Бяхме на Равда, но плажа е отвратителен, има купища вмирисани водорасли по пясъка и се чудя утре къде да отидем където поне по плажа да е почистено, за водата е ясно че морето се чисти и няма какво да се направи.
Водорасли няма.От понеделник сме тук и само тогава имаше страшно много водорасли.

# 940
Прекрасни момичета, здравейте!
Моля за вашето съдействие!
Имахме резервация във Феста ризорт и за апартамент в Стария град, като първоначалната идея беше бабата и детето, което е на 4 г., да са в апартамента в Стария град, а ние с таткото в Новия град, но ги разменихме и сега, изчитайки всичко споделено от вас, установявам, че сглупих с оглед на това, че в Стария град има много повече места и забавления за детето- лятно кино, детски площадки, детски център, лунапарк, сладкарницата Захаро, топките с вода и т. н., докато при настаняване във Фестата единственото забавление наблизо е аквапаркът, защото там вече няма анимация за деца.
На първо място, моля, споделете скорошни отзиви за Феста резорт-храна и плаж, всичко останало е преодолимо.
Дайте идеи къде могат да се забавляват и разходят в Новия град-площадка,батут или каквото и да е подходящо за дете на 4 г. Виждам, че прогнозата за времето за другата седмица, когато е нашата почивка, не е благосклонна към нас.
Знаете ли контакт на таксиметрова компания, която не сваля кожи за превоз от Новия град до Стария град?
Има ли наблизо до Феста резорт аптека, която не работи до 18.00 ч.?
Ще бъда благодарна на всеки отговор! Весела и слънчева почивка на всички!

# 941
Добре ще си изкарат. В самия хотел има детски люлки, ако не се лъжа. Плажът е под носа им, и обикновено има и други семейства с деца. Аптеки в новия град колкото щеш, работят си нормално и ще ви вземат парите ...само да не се налага

# 942
Добре ще си изкарат. В самия хотел има детски люлки, ако не се лъжа. Плажът е под носа им, и обикновено има и други семейства с деца. Аптеки в новия град колкото щеш, работят си нормално и ще ви вземат парите ...само да не се налага
Благодаря Ви от сърце! Надявам се всички лекарства, които носят със себе си, да са непотребни.

# 943
  • София
Предишни години имаше и детска анимация и детска дискотека във Феста Резорт. Тази не сме ходили, но предполагам също има.

# 944
  • София
Заблуждавам ли се, но имам спомен, че лятното кино е в новия град.

Общи условия

Активация на акаунт