На почивка в Поморие 2023 и 2024 г.

• 78 803
  • 990
  •   1
Отговори
# 720
Само PR -а му беше добър на тоя фонтан нещастен 😂

# 721
Само PR -а му беше добър на тоя фонтан нещастен 😂
🤣🤣🤣

# 722
А човекът с кукления театър на центъра няма ли го тази година? Дъщеря ми нямаше търпение да го гледа пак...

# 723
Тази година резервирахме за Поморие - за първи път ще бъда там. Може ли да споделите как е за шофиране, улиците как са или е по-добре пеша да се разхождаме? Понеже ще сме през Август плажът как е - каменисто ли е, чисто ли е по принцип тогава? Мерси.

# 724
  • Бургас
Има цяла тема за Поморие ...

# 725
Аз мисля, че по цялото ни крайбрежие през август морето е с големи вълни. В Поморие плажовете са хубави, но пясъкът е ситен и сбит. Градът е хубав през май, юни и септември. В разгара на сезона е доста мръсно, заведенията препълнени, обслужването некачествено, ама то и в другите градчета май е така. Но има места, откъдето да се купува храна.
Залезите в Поморие са приказни.

# 726
Има цяла тема за Поморие ...
Не е ли това? При една тема от 50+ страници задължително се коментират само различни неща ли по принцип?

Благодаря, milanda.

# 727
Къде да се разхождаш с кола?? Из града ли...за пръв път чувам за такова желание...
Не пише къде сте резервирали, в коя част на града..
Принципно първо се пита, после се резервира...

Пеша винаги сме се разхождали.

# 728
Разхождане с кола къде споменах? Ми не, поне да си знам.

# 729
Тази година резервирахме за Поморие - за първи път ще бъда там. Може ли да споделите как е за шофиране, улиците как са или е по-добре пеша да се разхождаме? Понеже ще сме през Август плажът как е - каменисто ли е, чисто ли е по принцип тогава? Мерси.

Тук се споменава разхождане....

# 730
Момичета, имаше помориец-съфорумец в темата, но не помня ника. УНГ или педиатър да препоръчате? Дребното преди малко изпищя, че го боли и сякаш сочи ухото... И май ще е добре да го види лекар...

# 731
Скоро не съм го засичала сякаш да пише..
Иначе и Бургас е близо като вариант...

# 732
Момичета, имаше помориец-съфорумец в темата, но не помня ника. УНГ или педиатър да препоръчате? Дребното преди малко изпищя, че го боли и сякаш сочи ухото... И май ще е добре да го види лекар...
Отивайте в болницата, ако още не сте. Има лекари, все ще ви помогнат . УНГ лекарката живее баш на ценгъра, но няма смисъл да се лутате. Питайте някой от местните къде е болницата. Отивайте, че ухо да боли e ужас.
Аз съм половин поморийка, живяла съм 20 г. в Поморие, от 15 не съм там и знам само стари данни.

# 733
Миланда, дадох нурофен и капнах Отипакс в ушенцето. Спа цяла нощ непробудно и спокойно. Ще видим дали ще търсим лекар или ще го следим... Интересно, че в супердок има само областни градове и не може да си избереш по-малък град. Супер тъпо измислено...

Преди две години с каката ходихме до Бургас чак.

Как е положението на южния плаж? Ние сме близо до Софармаси и духа ужасно. Флагът е жълт, ама ми е като за червен Scream

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 16:51 от Барбалена

# 734
В болницата има и педиатри. Работят с, и без направление. Има и хирург също, вероятно има и специалист УНГ. Миналата година опряхме до болницата заради децата, останахме доволни от грижата и вниманието.

Общи условия

Активация на акаунт