Кратки въпроси – бързи отговори (Техника и електроника, компютри, програми)

• 46 194
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
# 616
  • Fairbanks, Alaska
YanaDG е в Испания и не се знае дали може да сваля клипчета. За запис на телевизия използвах oCam. Доста телевизия записах с него. Отделно не нарушава правилата за сваляне на клипове.

# 617
  • София
Пак съм аз с Gmail. Смених етикета на подателя, но сега получавам мейлите в Кошчето. Т.е. пак ги получавам по някакъв начин.
Как да се отърва окончателно?

# 618
Не може да не ги получаваш.
В кошчето след 30 дни ще се изтрият окончателно автоматично. Може би на филтъра може да се зададе да прескача кошчето и да трие безвъзвратно, провери си.

# 619
А самата функция Block не работи ли, защо с филтър? Извинявай, ако по-рано сте го обсъждали.

# 620
Пак съм аз с Gmail. Смених етикета на подателя, но сега получавам мейлите в Кошчето. Т.е. пак ги получавам по някакъв начин.
Как да се отърва окончателно?
Няма как. Ако го блокираш, писмата отиват в Спам. С филтър можеш да ги изтриеш, но отиват в Кошчето. Няма как хич да не ги получаваш. Странно решение на Google, но това е положението.

# 621
  • София
Май успях. Филтър, в Кошчето, в Кошчето ми даде Спиране, дано да съм успяла да ги спра. Те всъщност пак се получават по някакъв виртуален начин, но не ги виждам никъде.
В Gmail не може да блокираш!
Половин година се мъчих с това фалшиво блокиране. Те си влизаха в Спама, ама пак се виждат и трябва да се трият.

# 622
Май успях. Филтър, в Кошчето, в Кошчето ми даде Спиране, дано да съм успяла да ги спра. Те всъщност пак се получават по някакъв виртуален начин, но не ги виждам никъде.
В Gmail не може да блокираш!
Половин година се мъчих с това фалшиво блокиране. Те си влизаха в Спама, ама пак се виждат и трябва да се трият.
Пак се получават. Тествах.

# 623
  • София
Мъка.

# 624
  • софия
Почти съм сигурна за отговора, но да попитам и вас: лятото се случи нещо с телефона (подозирам актуализация), с която се е появило синхронизиране на снимките от галерията с гугъл фотос. В някакъв момент видях и я спрях. Снимките се виждаха и на телефона и във фотос. Изтрих ги от фотос, защото ги виждах в телефона. Изтрих ги и от кошчето. Да, ама не. Преди седмица установих, че снимките от периода на синхронизация са изчезнали. Инсталирах на телефона програма за възстановяване и освен да дублирам наличните снимки и изтрити, за които знам, другите не се появиха. Писах на съпорта и ми обясниха, че снимки от фотос не могат да възстановят. Могат само такива, които са били в драйва.
Мега странно ми е. Не съм от тези, които пипат без да знаят какво. В момента дори нямам желание да вляза в галерията, защото е абсолютен гювеч и нямам сили и време да трия снимки, които имам поне 4 пъти.
Та, мога ли да направя нещо, за което не съм се сетила или да гледам напред?

# 625
Здравейте! Извинявам се, ако тази тема не е най-подходящото място за моя въпрос. И така, от днес се появи някакъв блед правоъгълник на началния екран на лаптопа ми, като да е отворен прозорец. Не се маха по никакъв начин. Пробвах с рестарт, с промяна на фоновете на десктопа, но няма ефект. Когато отворя програма, не е видим, а само на началния екран. На какво може да се дължи това и дали ще трябва да го нося на сервиз. Лаптопът е почти 10-годишен. Прилагам снимка. Този правоъгълник е в средата на екрана, означен с червена линия. Извинявам се за не особено доброто качество на снимката.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 19:08 от Sun_Shine016

# 626
  • София
Изгорели пиксели.

# 627
Чудя се, така ли да го оставя, или да го нося на сервиз. Иначе, това е само на началния екран и не ми пречи. Всичко друго си работи нормално.

# 628
# 629
Почти съм сигурна за отговора, но да попитам и вас: лятото се случи нещо с телефона (подозирам актуализация), с която се е появило синхронизиране на снимките от галерията с гугъл фотос. В някакъв момент видях и я спрях. Снимките се виждаха и на телефона и във фотос. Изтрих ги от фотос, защото ги виждах в телефона. Изтрих ги и от кошчето. Да, ама не. Преди седмица установих, че снимките от периода на синхронизация са изчезнали. Инсталирах на телефона програма за възстановяване и освен да дублирам наличните снимки и изтрити, за които знам, другите не се появиха. Писах на съпорта и ми обясниха, че снимки от фотос не могат да възстановят. Могат само такива, които са били в драйва.
Мега странно ми е. Не съм от тези, които пипат без да знаят какво. В момента дори нямам желание да вляза в галерията, защото е абсолютен гювеч и нямам сили и време да трия снимки, които имам поне 4 пъти.
Та, мога ли да направя нещо, за което не съм се сетила или да гледам напред?
С тези синхронизации и аз се наиграх преди години. За съжаление при синхронизирани снимки, изтривайки ги от едното място безвъзвратно ги изтрива и от другото.

При повторна грешка направете следното: с кабел за данни правите копие на снимките от галерията на телефона и ги слагате в папка на компютъра. Изтривате синхронизираните снимки от гугъл фотос, ще се изтрият и от галерията. Изключвате/забранявате автоматичните синхронизации. После от компютъра си връщате обратно снимките само в галерията и не би трябвало да отидат отново във фотос.

Общи условия

Активация на акаунт