Кратки въпроси – бързи отговори (Техника и електроника, компютри, програми)

• 46 188
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Да, "циганя" се, защото реално тия 15 гигабайта ми стигаха добре 15 години. На мен реално не ми трябват 100, независимо дали за 1 лев на месец, или за 20 стотинки.
Ще си позволя да коментирам удебеленото, защото и аз бях няколко пъти в тази ситуация последните 10 год (първият ми G акаунт е от лятото на 2004). 15 GB бяха много нещо във времената на снимки по няколкостин К Simple Smile

В крайна сметка след доста време потрошено в "циганене" (аз мога стотинката да сцепя на 3 и да оптимизирам и най-стриймлайнатия процес и вярвам, че е много полезно умение), чистене, подреждане, създаване на нови акаунти, местене на инфо, етц. купих екстра място и го споделих със семейството си. Не се и съмнявам, че и 2 ТB ще се напълнят в един момент, но засега 4 човека комфортно си ги споделяме и това доста ми облегчава живота!

А ако решите да терминирате Гугъл акаунта си ето как може да архивирате всичко, което решите да запазите:
https://support.google.com/accounts/answer/3024190?hl=en

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 16:51 от Agent Provocateur

# 646
Agent Provocateur, аз се спирам да купя , само заради двете тийнки с безкрайните снимки...струва ми се, че ако имат място-ще го пълнят ден и нощ, докато не свърши  Imp

# 647
  • Sofia
Няма проблем да си направиш втори акаунт. И там да сложиш половината.

# 648
Няма проблем да си направиш втори акаунт. И там да сложиш половината.
за мен ли това?
имаме по 2-3 дори ...

# 649
Съвсем небрежно да споделя, че имам:
Mega 8x20=160
Google 6x15=90
Pcloud  3x14=42
Box 2x10=20
Icedrive 10
Disk.bg (облачна платформа към А1) 500
и още няколко под 10
Всички са безплатни и пълни.
За качване и сваляне към облаците ги обслужвам едновременно чрез Syncovery - върховно, мощно, надеждно, бързо приложение.

# 650
Agent Provocateur, аз се спирам да купя , само заради двете тийнки с безкрайните снимки...струва ми се, че ако имат място-ще го пълнят ден и нощ, докато не свърши  Imp
A, несъмнено Simple Smile децата ни са толкова талантливи!
А държат ли твоите да си бекъпват снимките на облака и то в оригинален размер?

Погледни и това - има 1-2 полезни идеи:

# 651

А държат ли твоите да си бекъпват снимките на облака и то в оригинален размер?

мхм! Rage Imp Rage
мерси, ще погледна  Heart

# 652
Как е по-добре в крайна сметка? Бойлера да е включен постоянно или само през нощта от 22:00ч. до 06:00ч.

# 653
  • София
Как е по-добре в крайна сметка? Бойлера да е включен постоянно или само през нощта от 22:00ч. до 06:00ч.

Нашия е постоянно включен, Атлантик 80 л, сух нагревател, 2,1 kW .

Вероятно за по- мощен бойлер с потопяем нагревател да е по- добре да работи само на нощна тарифа.

# 654
Sunglasses Каква е логиката?
За да се затопли определно количество вода е необходима определено количество енергия. Ако водата загрята нощно време е достатъчно за цял ден, нощно време. Ако не е, няма смисъл да топли през нощта...

# 655
  • София
"Логиката" е, че по- мощния потопяем нагревател, ако се наложи, може през деня за нула време да подгрее поизстиналата вода.

Сухия маломощен такъв ще му трябва много време, затова ни е постоянно включен.

# 656

Нашия е постоянно включен, Атлантик 80 л, сух нагревател, 2,1 kW .

Вероятно за по- мощен бойлер с потопяем нагревател да е по- добре да работи само на нощна тарифа.
Същите са му параметрите,само че е на Елдом.

Ще опитаме така,както ни посъветвахте. През лятото е лесно,но сега зимата е студено и е трудно да се прецени – само нощно време ли да работи или постоянно...

# 657
Сухия маломощен такъв ще му трябва много време, затова ни е постоянно включен.
Моят е включен във времето 16:00-22:00 и 06:00-07:30. Това са интервалите в които се консумира топла вода. През останалото време е безсмислено да работи. Около 2.2kW и му трябват около 10 минути сутрин за загрее.
Времето ще ти е от значение само ако температурата във водосъдържателя пада много и трябва да се покрие голяма температурна разлика.

# 658
Снощи в 22:00ч изключих бойлера. Днес сутринта в 06:00ч. стрелката отчитаща температурата не беше мръднала нито милиметър! Възможно ли е за една нощ в хладна баня водата в изключен бойлер да не се охлади нито с един градус?

# 659
Мръднала е, няма как да не е. Но едва ли е повече от 2-3 градуса което трудно би се показало на стрелката

Общи условия

Активация на акаунт