Клиники в Истанбул - тема 17

• 58 505
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Имунологията не я отричат само от Мемориал. И тук в БГ много репродуктивни я отричат. Но както вече написах, като няма друг открит проблем и няма да навреди, по-добре да се застраховаме. Така поне знаем, че сме направили всичко, което зависи от нас.
Наистина ви желая успех, момичета, каквото и да решите. В крайна сметка важното е вие да сте спокойни с решението си. Гаранции няма. Flowers Four Leaf Clover

# 556
Аз съм против Зарзиото. За друга терапия при наистина ОГРОМНИ отклонения в имунологична БИОПСИЯ, бих се съгласила.

# 557
Здравейте, някой има ли актуална информация колко струва замразяване на сперма в турските клиники?

# 558
Здравейте, някой има ли актуална информация колко струва замразяване на сперма в турските клиники?

600 евро

# 559
А какво правите с лекарствата, които са изписани в турска клиника, но в БГ са заместени от други? Като свършат в един момент как процедирате?Ние бяхме купили от Турция, но в един момент изпаднахме в ситуация , да ги сменим.
Там ми бяха изписали прогестан 200 който обаче много зле ми влияеше. Тук лекарите ми назначиха утрогестан и кринон гел и се чудех турските ли да ползвам или българските. Вие какво правите?  Чувам, че сега пак са върнали лутинус при трансфер.
Освен това по едно време ми назначиха от Турция прогестеронова инжекция която в БГ я нямаше, и търсехме като луди по групи, по аптеки. Намерихме само пролутекс и то с 300 зора, но не същата доза .

# 560
Само естрофем и пролутекс 25мг ми се е налагало да взимат от тук. Пролутекс си поръчват от Софармаси до момент, в който казаха че вече нямат и винаги беше с една седмица предварителна заявка. После по-лесно си го поръчвах от Фрамар, много бързо го зареждаха като го заръчам.

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 10:35 от desi8886

# 561
А какво правите с лекарствата, които са изписани в турска клиника, но в БГ са заместени от други? Като свършат в един момент как процедирате?Ние бяхме купили от Турция, но в един момент изпаднахме в ситуация , да ги сменим.
Там ми бяха изписали прогестан 200 който обаче много зле ми влияеше. Тук лекарите ми назначиха утрогестан и кринон гел и се чудех турските ли да ползвам или българските. Вие какво правите?  Чувам, че сега пак са върнали лутинус при трансфер.
Освен това по едно време ми назначиха от Турция прогестеронова инжекция която в БГ я нямаше, и търсехме като луди по групи, по аптеки. Намерихме само пролутекс и то с 300 зора, но не същата доза .
Empathy, аз не съм изпадала в подобна ситуация, но съм засичала момичета да търсят във форума пътуващи от Турция и си поръчват.

# 562
Преди повече от 2 години в Мемориал платихме 900 долара за 5 години

# 563
Здравейте момичета, и аз съм след инвитро в Турция. В момента 8г.с, но ми предстои пътуване до друга страна и се притеснявам да не изкървя. За момента прогестерона ми е започнал да пада въпреки, че не съм променяла терапията Sad АГ каза да си взема в мен една инжекция Пролутон Депо, за всеки случай. Прогестерона ми за 1 седмица е станал от 20.9 ng/ml 17.7 ng/ml. Изследването е правено в различни лаборатории и не знам колко е точно, но веднага след трансфера прогестерона ми беше 25.9 ng/ml. Приемам и Естрофем и естрадиола е мноооого висок, в сравнение с началните стойности. Не знам каква е точно зависимостта прогестерон/естрадиол и дали заради повишаването на едното другото не пада 🤔

Моля ви, ако някой има възможност да ми услужи с Пролутон Депо (ще си платя разбира се) Просто нямам представа от къде да намеря и малко бързам Sad

ПП:
Момичета страхотни сте! Намерих Пролутон Депо много бързо. Благодаря на всички отзовали се така бързо ❤ Нека тази година да е успешна за всички ни, и за следващата Коледа на всички пожелавам мечтаното бебе! Всички го заслужавате, защото сте герои!

Последна редакция: сб, 13 яну 2024, 15:36 от AnBolein

# 564
Здравейте, дами.
След няколко години на неуспешни опити тук, решихме да се обърнем към репродуктивните клиники в Турция. Имайки предвид възрастта ми и НЯР ни препоръчват:- PRP, Exosome и Stem cells процедури. Навсякъде, където чета за тях пише, че всички процедури са нови и няма достатъчно информация за процент успеваемост. Искам да попитам дали имате впечатления и мнение от собствен опит?
Благодаря предварително!

# 565
Здравейте, дами.
След няколко години на неуспешни опити тук, решихме да се обърнем към репродуктивните клиники в Турция. Имайки предвид възрастта ми и НЯР ни препоръчват:- PRP, Exosome и Stem cells процедури. Навсякъде, където чета за тях пише, че всички процедури са нови и няма достатъчно информация за процент успеваемост. Искам да попитам дали имате впечатления и мнение от собствен опит?
Благодаря предварително!

При мен прп за повлияване на лигавицата не проработи.  😔

# 566
Здравейте, момичета! Ако сте правили вливане с интралипид или подобно преди ЗЕТ, може ли да споделите кога бяха вливките. Ще се допроследя преди трасфера в Мемориал и да знам горе долу колко дни да си предвидя.

Информативно - това ми е втори ЗЕТ там  след ПИД(първият беше успешен, но за кратко) и подготовката сега е с още добавени лекарства

# 567
Здравейте, момичета! Ако сте правили вливане с интралипид или подобно преди ЗЕТ, може ли да споделите кога бяха вливките. Ще се допроследя преди трасфера в Мемориал и да знам горе долу колко дни да си предвидя.

Информативно - това ми е втори ЗЕТ там  след ПИД(първият беше успешен, но за кратко) и подготовката сега е с още добавени лекарства
Здравей.
Аз се проследявах в Турция. Първата вливка я направих 5 дни преди трансфер, но доктор умут каза че и 10 дни по рано може, не е проблем. Втората вливка я направих в деня на трансфера, а последната като отидохме за установяване на сак. Д-р юджел каза, че няма нужда от повече вливки, макар че препоръчват да се правят още няколко до 9-11 седмица през седмица.

# 568

Здравей.
Аз се проследявах в Турция. Първата вливка я направих 5 дни преди трансфер, но доктор умут каза че и 10 дни по рано може, не е проблем. Втората вливка я направих в деня на трансфера, а последната като отидохме за установяване на сак. Д-р юджел каза, че няма нужда от повече вливки, макар че препоръчват да се правят още няколко до 9-11 седмица през седмица.

На мен са ми кзвали че може около 7 дни преди трансефер и в деня на трансфера .След това ако теста е положителен отново.Има момичета които са правили и октагам и интралипид в различни дни и дори в един ден една след друга двете вливки.

# 569
Здравейте, момичета!
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт