💄Новите ни козметични похождения - 98

• 112 427
  • 719
  •   1
Отговори
# 120
Това е втората ми опаковка, сама не вярвам колко ми хареса този крем за лице. Използвам го като овлажнител и е много добра база за грим. За мен е по-добър от базата на Боби Браун:

Много добра пяна за почистване на лице! По-добра от повечето по-скъпи конкуренти.

# 121
  • София
О, тази серия на Guerlain e страхотна! Ползвала съм освен този крем, също и околоочния и нощния и са чудни. Честити! 
И за да не е спам: За пореден път, този път поръчах и за дъщеря ми. Няма такъв уникален аромат Yum
За съжаление марката вече не се предлага в Златна рибка и се налага да го поръчам от чужди сайтове
Show Beauty Pure Treatment Oil

# 122
Няколко неща за косата:

# 123
  • виртуално
Notino

# 124
# 125
От аптека Гален. Серумът на EUCERIN на много добра цена в момента.

# 126
  • Някъде там
Подновен Heart Decoration

# 127
# 128
# 129
И от мен корейска козметика и някои други неща от изминалия месец:
Скрит текст:

# 130
Току що пристигнаха. Но, не съм ги поръчала за себе си. Някак реших, че Nars е козметика за много млади хора.

# 131
Делириум

Нотино

Parfium.bg

И очаквам

# 132
Понеже ми провървя с Terra Mia насляпо, още два успешни изстрела в тъмното от миналата седмица.
И двата са от местни, чешки сайтове.

# 133
Идвам с малко новости от последните дни. Всъщност половината хич не са новости за мен, а добре познати и много обичани продукти които си подновявам.

От сайта на Медавита, едно божествено олио без което моята коса отказва да съществува Simple Smile след като веднъж го е пробвала.

След множество положителни отзиви за тази корейска марка, реших да пробвам. Чудесно е че в lotoskbeauty има тези мини опаковчици от 5г.

Официално това е моят серум с азелаинова киселина и към днешна дата друг не искам и да пробвам. Подновена поредна опаковка. От novakoja.

Тези са от barecare. Любимият ми крем, на който не харесвам само това че свършва и едни пачове които ще пробвам за първи път. Взети на чудни ценички, тъй като срока им изтича в началото на 2024.

# 134

Общи условия

Активация на акаунт