💄Новите ни козметични похождения - 98

• 112 488
  • 719
  •   1
Отговори
# 450

Взех си хума, не съм ползвала от години. Ще правя маски понеже косата ми се омазнява за един ден. ФДТ на Катрис все още не съм го ползвала, взех го за студените месеци (само тогава ползвам ФДТ). Дезодорант на Рексона взех защото беше намален. Маслото за устни на Есенс е страхотно 🩷.

# 451
  • Canada

Мис, ще споделиш ли впечатление за серума? Мн ми хареса концепцията на марката и съм на клик разорение 😁

За да не е спам :

# 452
# 453
# 454
# 455
  • София
От миналата седмица

Забелязях , че основата за мигли не се сработва добре с всяка спирала, с една ефект - 0 , с другата страхотен обем и дължина.

Много удобна четка , мека въздушна

# 456
# 457
  • София
~Étoile~,от къде е Simple Smile Благодаря

# 458
  • София
От фризьорката.
Но като търсих снимка да я покажа ми излезе и тук https://troyflex.com/upgrade-bg/laminirachta_chetka_za_kosa

# 459
От Емаг - 18.99 цена

# 460
# 461
# 462
  • София
от днес:

# 463
Току що поръчах и трите:

И за амнайсти път след годишна пауза. Пробвах и други, но този ми е най-много на сърце.

# 464
Презаредих с маските на Peter Thomas Roth. Тиквената ми е сред любимите изобщо, не само от техните, не знам за кой път я купувам. Тази с розите е много подобна на "розовата" на Ланком. Кремът за тяло ухае божествено, втора опаковка от него.

Най-голямата глупост, която съм купувала от години се оказа хайлайтърът на сладката  Миранда Кър и нейната марка Kora. 2 думи: спестете си парите! Хидратантът го купих заради фамозната опаковка есествено😆,  дано и той не окаже такъв боклук. Уж хубав състав, ала-бала...ще видим.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 14:12 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт