, сериозно?! Явно Вие сте много комуникативна или слушате много клюки за да познавате почти всички.
в смисъл аз мълча, а тя ми надува главата с клюки. Може би и личността ми е прекалено магнетична или скандална, може проблемът да е в мен, не в селяните около мен?! 😄😄😄 
нио-нио-нио опасност за психиката. Познавам всякакви хора. Повечето, не, простете, всички от големи градове, които познавам тук при мен (а тук даже няма кокошчици в непосредствена близост, в баш селата са), са или още в депресия или поне са били дълго време докато се напаснат на оковите на малкия град. Другите се върнаха в големите градове. Едно семейство чака пенсията, защото не искат да се местят заради децата. Остават им още 20на години в нищото докато започнат да живеят.... 
това прави осъзнаването още по-трудно и ти изпива силите и смелостта в някаква степен. Променяш се. Може би Бог ме е пратил тук, за да ме очука съдбата малко.
С това приключвам участието си в темата, дами. Пожелавам на всички успех и умната на авторката на темата!

Препоръчани теми