Милано и северна Италия - тема 16

• 52 650
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
  • In transit
Реджи, при вас е типично есенно време. Тук е лято, от няколко дни е между 26-30С.

# 241
  • Milano
Мики, минахме директно от къси ръкави на якета. Миналата седмица сутринта към 7.30ч, като излизаше детето за училище бяха 7 градуса.

От другата година (вероятно най-късно до юни) ще бъде забранено влизането на автомобили в Модният четириъгълник, с изключение на резиденти (и товарене/разтоварване) или ако се паркира в подземни паркинги.

# 242

До къде можем да ползваме билета ''Aз пътувам навсякъде в Ломбардия" ? До Стреза важи ли?

# 243
  • In transit
Не, Стрезa е в Пиемонт, не е в Ломбардия.

# 244
До къде мога да ползвам картата?
От Бергамо до Милано, слизаме в Милано на гарата.
Как да продължим до Стреза идо къде можем да използваме картата?

# 245
  • Milano
До Арона, която също е в Пиемонте, но картата важи до първата гара в съседната област в граничните райони.

Ето тук в зелено са гарите до които важи:

Нова хубава изложба в Palazzo Reale:

# 246
Здравейте, бърз въпрос към пътувалите скоро. Току що се чекирахме за Уизеър посока Бергамо за утре и видях, че излитането е от Терминал 1. Последно като пътувахме с тях летяхме от Терминал 2, промяна ли има някаква?

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 10:53 от *M&M*

# 247
Аз пътувах на 29.09 в 6,35 и също бяхме за Терминал 1, зависи от часа в денонощието, но и повечето полети на Wizz като гледам са все от Т1.

# 248
За Хелоуин има ли нещо интересно в Милано?

# 249
  • София
Аз да попитам нещо правят ли проблем на летището ако сме с фотоапарат и обективи в чанта?Носили ли сте?

# 250
  • София
Аз да попитам нещо правят ли проблем на летището ако сме с фотоапарат и обективи в чанта?Носили ли сте?
Няма проблем, това е далече от всичко забранено.

# 251
На познати с професионален апарат им взеха батерията, била много голяма и мощна и неможело.Но не я хвърлиха, а има отдел къде да си изпратиш нещото на адреса. Това не е от нашето летище, но все пак имайте наум

# 252
Здравейте ! Ще бъдем в Милано от 25.12 до 28.12.2023г. С две деца - тийнейджъри.
Интересува ме дали работят магазините (хранителни и молове) , забележителности и заведенията в тези дни от годината.
По това време дали ще има все още коледни базари?
Приемам и всякакви препоръки от мами, които са били по това време в Милано, както и зя подходящи еднодневни екскурзии (мисля поне една , ако можем да направим)

# 253
  • София
Здравейте, в ръчния багаж може ли да сложим храна, едни сладки?

# 254
  • In transit
Здравейте, в ръчния багаж може ли да сложим храна, едни сладки?
Може. Стига да не е течна храната, може.

Общи условия

Активация на акаунт