Милано и северна Италия - тема 16

• 52 243
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
И нашите полети са сменени 😞 така ме е яд….единия на отиване на 03.02 всъщност не е променен, ама другия на връщане от 06.02 е променен на 07.02 сутринта с удължено времетраене от 7:50 ми дава кацане в 10:50

Последна редакция: сб, 13 яну 2024, 00:45 от julieta23

# 376
И нашите полети са сменени 😞 така ме е яд….единия на отиване на 03.02 всъщност не е променен, ама другия на връщане от 06.02 е променен на 07.02 сутринта с удължено времетраене от 7:50 ми дава кацане в 10:50
Това е от часовата разлика, не е удължен. 7.50 тяхно време, 10.50 наше
Дано не разбутат полетите на сина ми, че в едната посока е с раян, в другата с уиз.

# 377
В събота вечерта до колко часа работи метрото в Милано?

# 378
  • София
ние имаме резервация за месец май и се надявам да няма подобни промени с датите.Angry

# 379
  • Карлово
Ние ще пътуваме със същите самолети. Проблемът при мен ще е още един ден отпуск. Но после погледнах от хубавата страна, букнах още една нощувка (успях дори в същия апартамент) в Бергамо и ще се отдадем на вино и паста.

# 380
Промених датите на полетите, понеже отпуските ни не позволяват връщане след 06.02, а и децата ще са на училище, та сега ще летим в 6:00 на 02.02 от София и обратно на 05.02 в 7:50 от Бергамо Simple Smile резервацията за две нощувки в Милано е уредена, но сега търся в Бергамо близо до летището хотел за последната вечер, ако може препоръчайте къде да резервирам да ни е удобно и бързо предвижването до Орио Ал Серио ❤

# 381
  • София
И аз съм със същото търсене Simple Smile

# 382
Сигурно има много информация в темата и се извинявам, че ще питам, но след днешното ровене заради променените полети не ми се търси напред в темите Simple Smile та въпроса ми е с какво е най-добре(от финансова гледна точка) да се предвижим 4-ри членно семейство от летище Орио Ал Серио до Централна гара на Милано?Благодаря предварително ❤️

# 383
Най-евтино е с автобус. Излизате пред летището и хващате който е наред. На 1стр. има информация.

# 384
  • Карлово
Здравейте! Въпрос за Монца и по-конкретно за пистата на Ф1. Извън дните на състезания има ли достъп до пистата, някакъв магазин за сувенири, въобще неща, които биха зарадвали един тийн фен на Ф1?

# 385
  • Milano
Магазин на Феррари в Милано:

https://store.ferrari.com/it-it/store-locator/stores/ferrari-store-milano

Сайта на пистата в Монца:
https://www.monzanet.it/en/autodromo-monza-circuit-experience/

Хотел срещу летището в Орио ал Серио (Бергамо):

https://www.nh-hotels.com/en/hotel/nh-orio-al-serio?utm_campaign … source=google_gmb

В събота вечерта до колко часа работи метрото в Милано?

Цяла нощ.

До някое време под земята, после заместващи автобуси.

Ако въпросът е по-конкретен и отговора ще е - коя линия, на коя спирка.

Да кажем М3 на Дуомо минава последно подземно към 00.37ч, до последните спирки отива за ок.15мин.
М1 - в подобен час.

След което заместващите автобуси са на половин час до тръгване на метрото сутринта, но трябва да намериш спирките отвън.

# 386
Реджина, благодаря Ви!

# 387
Благодаря, Реджи.
Ще вечеряме на каналите, после мисля вечерно да се качим на кулата Torre branka, ако не е много ветровито и студено.
Предполагам до 12 ч. вечерта ще се приберем.

# 388
  • Milano
Ето схема на нощната мрежа:

Обяснено е кои линии са всяка нощ и кои само петък и събота (трамваите).

Вчера погледнах опашката за качване с асансьора на Дуомо в 17ч - беше доста голяма.
През седмицата за щастие лудницата намаля, уикенда не е така.

Сменените ви дати с коя компания са и само през февруари ли?

# 389
Реджи, бях чела,че каналите ги източвали за почистване от януари до март.Вярно ли е? Ще съм там в края на месеца и искам да се разходим край тях, но ако са празни няма да е така романтично.

Общи условия

Активация на акаунт