Прага - тема 3

• 29 388
  • 366
  •   2
Отговори
# 210
Може ли повече информация за този вариант - с автобус? Колко часа е пътят

# 211
Може ли повече информация за този вариант - с автобус? Колко часа е пътят
Сега гледам в сайта на FlixBus - дават пътуването 4 часа и 20 минути.

# 212
А цените на Бг еър могат ли да паднат, като наближи деня, или не се променят? Да чакам ли Simple Smile

# 213
Не се променят нито с лев. Летях с тях месец май, до последно гледах дали няма да паднат, но цената си остана една и съща.

# 214
  • София
А автобусите на Груп пътуват ли още до Чехия, че не съм ги ползвала от години? Преди предпочитах Груп пред Рачич, за това питам.

# 215
  • София
Няма вече да има евтини полети, защото всичко се променя заради цените на труда, на тока, на горивата и т.н.

# 216
Няма вече да има евтини полети, защото всичко се променя заради цените на труда, на тока, на горивата и т.н.

За Прага, или по принцип е това?

# 217
  • София
До Прага и през Братислава може да се стигне. Има бюджетни билети за Братислава, но зимата линията на Раян еър за Братислава я няма. Има влак между Прага и Братислава и е по-евтин от Фликбус. Аз ходих май месец до Братислава и посетих Прага така. Също има и Братислава-Виена връзка, не успях да я ползвам, но я има.

# 218
  • София

За Прага, или по принцип е това?

По принцип. Дори нискотарифните отдавна не са нискотарифни. Особено, ако не можеш да пътуваш с една ученическа раница.

# 219
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Предстои ни едноседмичен престой в Прага в началото на април, от неделя до неделя. Пътуваме по работа, но всеки делничен ден ще сме свободни след 15/16 ч. Все още се колебаем къде да резервираме предвид факта, че работата ни е в район 11, а забележителностите в район 1 и 2.  Клоним към центъра, но според Гугъл мапс пътуването до работа ще е с минимум две превозни средства и около 40-50 мин.
Живеещите там или пътуващите често какво бихте ни посъветвали? Имате ли представа ако пътуваме с Болт колко излиза приблизително? И като цяло какво е времето там през април.
Решили сме да летим с Bulgaria air, защото часовете са удобни и полетът е директен. Освен ако не излезе оферта от Букурещ, защото ни е на същото разстояние като София.

# 220
Здравейте. Предстои ни едноседмичен престой в Прага в началото на април, от неделя до неделя. Пътуваме по работа, но всеки делничен ден ще сме свободни след 15/16 ч. Все още се колебаем къде да резервираме предвид факта, че работата ни е в район 11, а забележителностите в район 1 и 2.  Клоним към центъра, но според Гугъл мапс пътуването до работа ще е с минимум две превозни средства и около 40-50 мин.
Живеещите там или пътуващите често какво бихте ни посъветвали? Имате ли представа ако пътуваме с Болт колко излиза приблизително? И като цяло какво е времето там през април.
Решили сме да летим с Bulgaria air, защото часовете са удобни и полетът е директен. Освен ако не излезе оферта от Букурещ, защото ни е на същото разстояние като София.

По- добре да ви е близко до работа, за да не се притеснявате от закъснения сутрин. Транспорта в Прага е много добре устроен- ако не сте много далеч от станция на метрото, от Прага 11 до Центъра ( Muzeum ) ви е около 30 мин.
Цените на Болт варират според натоварването (ако има повече търсене, цените са по-високи), но не разчитайте, че ще стигате по-бързо за работа с такси- сутрин и следобед понякога има задръствания на места.
Времето е една идея по- хладно от това в България- добре е да имате яке под ръка.

# 221
Здравейте!
Предвиждам пътуване до Чехия през лятото, живот и здраве, като това ще стане с автобус.
Според разписанието би трябвало да е в Прага, на централната автогара Флоренц към 3:30 през нощта.
Въпросът ми е дали е безопасно да изчакаме на гарата (аз и двамата ми тийнейджъри) до прекачването на друг влак, което ще е най-рано към 6-6:30 сутринта?

# 222
  • София
България Еър обявиха полети Варна - Прага 2х седмично от 15 юни.

# 223
Привет! Моля да препоръчате хотел в Прага. 3 нощувки, на събитие в спортен комплекс rokytka ще бъдем. За първи път ще ходим, нямам никаква идея къде да търся хотел, в програмата на събитието като официален е отбелязан хотел Duo, но ми дава прекалено високи цени за 3 нощувки там и търся друг.

# 224
  • София
Здравейте !
Някой пътувал ли е до Прага с кола от София ?
Интересуваме   правите ли нощувки за почивка и къде  за колко време стигате

Общи условия

Активация на акаунт