Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 20

• 57 370
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
  • Дъблин
Добро утро!
Аз си мислех, тези папараците, колко време киснат да ги снимат. Колко ли плащат на хората да им кажат къде са?

Ааа Мерт клющав не го искам. Много си е добре така Simple Smile

# 121
  • Яко в Матрицата...
https://twitter.com/_verdosh/status/1672501888342736898

Two Hearts

Мерт не е дебел, просто има малко коремче, може пък Афра така да го харесва Joy

# 122
Здравейте  Едно по дълго видео

https://twitter.com/balmsedit/status/1672499179942232069

# 123
Привет! Hug

Записвам се и аз в темата. Благодарности! Flowers Cherry Blossom Heart Eyes Animal Hatched Chick

Вече официално бомбата избухна. Мисля, че всички бяхме наясно какво се случва, а след 15 епизод нататък стана твърде очевидно. Да бъдат щастливи. Млади, неангажирани, сега е моментът. Изглеждат влюбени и това е важното. Пък и не се познават от вчера. Дано да си запазят и приятелството, независимо от обстоятелствата. Heart Animal Panda Face Animal Paw Prints

Единствено не разбирам лицемерието, което се шири в турските социални медии. И каква вълна от съжаление има за Мерт Я. - но явно на някои им убягват предишните факти. Мнението ми се затвърждава, че по отношение на жените винаги се мери с двоен аршин в тази държава, а може би и на повечето места, а за мъжете - нищо. Грозно.

Officially АфРам! Отваряй шампанското! Kiss Green Heart Nature Star2

# 124
От една страна ми е интересно АфРам като гледат тези видеа как реагират, но и друго си мисля, за мен те не се криеха изобщо, даже даваха подсказки на фандома, не говоря за журналята за фандома става дума. На почивката си за Рамазана -Мерт сложи онази история със сърцето, после Афра снимките, ако не искаха да дават подсказки нямаше да споделят нищо. Никой нямаше да разбере за онази почивка, че са били заедно. Просто не искат да се натрапват и набиват на очи, избягват помията която се хвърля върху тях. Харесва им явно да правят тези подсказки, защото знаят, че фандома им е умен и ще навърже нещата.
Предимството ми да не знам турски -не разбирам писаниците на хейтърите, злобата, завистта и по-добре, радвам се мн на АфРамчетата, дълбоко ми влязоха в сърцето това е.
Трябва да разграничаваме СейФер от АфРам, но....последният епизод на сезона,  признанието на Ферит, че за първи път се е влюбил , думите му към Сейро....все едно Рамо направи признанието за тяхната любов.

# 125
  • Яко в Матрицата...

Тия къде да се покатерили, за да снимат… 🤦
Стана ми жал за всички известни. Е, на някой не им пука, но все пак - никакъв личен живот Rolling Eyes

# 126
Ей не спряха да му коментират шкембето 😂😂 На мен пък ми е много сладък с него 😂😂😂
Как я зави с кърпата 😍

# 127
  • Яко в Матрицата...
И на мен ми харесва така, Тере Joy За пореден път показва, че не е като другите в бизнеса.

Нападнаха ги tv100, че прилагат body shaming. Феновете бдят над всяка дума срещу АфРам. Те сигурно собствените си деца не защитават така Joy

# 128
Супер грозно. Вместо да коментират отношението му към нея, те го подиграват 🤦
Не стига, че са им навлезли в личното пространство, изтъпаниха ги по телевизията, пък и неуместни коментари правят 🤦
А и то в крайна сметка е важно жената до него да го харесва, не зрителите😂
Явно има по-важни неща от "баклавите" на корема 😂

# 129
Еее как си я зави с хавлията 😍
Не знам защо, но филма все едно разказва за тяхната любов и взаимоотношения... последната сцена дето Ферит си спомняше нощта прекарана с нея и признанието за влюбването и всяка целувка, беше супер естествено... дори и най-добрия актьор не може така да го изиграе.. какво нещо е любовта 😍
Хубаво е че една връзка започва с приятелство, така човек още повече се влюбва и опознава партьора си...
Относно корема на Мерт и на мен ми харесва така повече... по е хубав,когато е наедрял малко:)
Все едно всички са перфектни и нямат шкембаци... тия турски журналисти са много отвратителни бе... момчето си е супер естествено, нито той нито Афра ги интересуват външния свят и парите... просто обичат работата си и го правят с любов... то си личи, когато един човек обича изявите и се перчи.. а те взели са си яхта и се осамотиха.. с тия пари можеше и на Малдиви да идат ама не... искат тишината,спокойствието... те са се накатерили да им снимат интимността..  та чак и по ТВ.... супер грозно ми е на мен не знам за Афрам.. те и затова не искаха да си признават, сега ще почнат да ги побъркват....🤦‍♀️
Нека са щастливи и все така влюбени ❤

# 130
  • Дубай
А, бе, какво ги бърка коремчето на Мерто... Супер е така, нормален мъж, не нацепен батка,и как затъва Афра с хавлията.

Момичета, както стана ясно, харесвам МЯ и ме е яд, че  журналята вдигат излишна патардия около раздялата им с Афра.

Какво, защо те си знаят! Явно така е трябвало да се случат нещата, и по-добре, че не са стигнали до по-голямо задълбочение в  отношенията,защото когато има деца е по-трудно.

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 12:33 от I.V

# 131
# 132
  • Бургас
ха, ха, ха  дъждът от АфРамска любов продължава, на пук на душманите!
Въобще не ме вълнува, че Мерт Я се чувствал измамен, а и кой както иска да си приема тази връзка......Млади са, свободни са и в правото да изживеят чувствата, които ги връхлитат тук и сега! Честно... бях повече изненадана от поведението им в оня неделен ден пред съда, когато сумати народ се изсипа, буквално онлайн репортажи имаше, а само един човек е уловил мига и чак сега се излъчва. Вече е ясно, че целият екип е знаел, но явно са взети драконовски мерки за да се опази тайната...ако за някого вече имаше такава, защото беше повече от ясно, че не играят, а изживяват пред камерата страсти и емоции!
Обичам ги тия двамата беее Heart с коремче, по бикини слели се в едно, по детски чисти и излъчващи любов....до толкова, че нищо от летните бози не може да ми хване окото....Joy
Сабинка е превела дългия репортаж...Има го и в Телеграм....с руски, за тези които не са го видели още.
https://vk.com/turkdizi.online?w=wall-190076650_548248

# 133
  • София
Афра е качила публикация в инстаграм. Феновете са направили организация да се пишат само хубави коментари и лошите да се игнорират (не мога да я шерна от телефона)

# 134
Отдолу има много малоумни коментари. Дано Афра ги подмине 😂

Общи условия

Активация на акаунт