Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 20

• 57 394
  • 761
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Нека да е лятооо....слънце, море...и още нещо! Прекрасен почивен ден ви пожелавам групичка и да вземем пример от патроните - настроние и изживени мигове!

Афра продължава със забавленията, а все по-често се обсъжда факта, че усилено крие лявата си ръка Stuck Out Tongue Winking Eye какво ли пак някой е забелязал?

# 166
Нали уж пръстен има.
Снощи четох статия от Онур Акай. Голяма любов било. Заедно живеели. Това ли беше човекът, с когото Билал прави  интервю? Рени ни го превежда.
Искали да се оженят лятото в чужбина, ама от продукцията не позволили.
https://twitter.com/onurakaymedya/status/1672538650574491649?s=4 … NPHyb_KXNOwlstnng

# 167
Снимките на втори сезон щели да започнат на 15 август. Скок във времето нямало да има, щели да продължат от там, от където завърши първи сезон. Уж
Интересно ми е бащата на Мерт колко е активен в Инстаграм с лайкове и коментари. И майката на Афра доста коментира, даже и по сценария. Продуцента, който толкова ги държи на къса каишка как допуска се чудя.

# 168
# 169
Има още едно видео от басейна, където се забавляват на Antidepresan, което ме връща към епизод 13 и емблематичната целувка на летището.  Sunglasses

https://twitter.com/p_rapunzell/status/1672749004373860352?t=Sis … ZL_Wja-y5prw&s=19

# 170
  • София
Снимките на втори сезон щели да започнат на 15 август. Скок във времето нямало да има, щели да продължат от там, от където завърши първи сезон. Уж
Скрит текст:
Интересно ми е бащата на Мерт колко е активен в Инстаграм с лайкове и коментари. И майката на Афра доста коментира, даже и по сценария. Продуцента, който толкова ги държи на къса каишка как допуска се чудя.

Супер!

Не знам, защо изобщо се коментира тялото на Мерт. Напълно нормален привлекателен мъж. Толкова свикнахме с киборгите, че нормалното взе да ни изглежда ненормално. Това, че не стои 24/7 във фитнеса, не значи, че не е хубав секси мъж. А, че е внимателен към нея, грижовен, това никой не го коментира. Какви времена настанаха!

Тери, аз още се чудя кой летен сериал да захвана. Заплюла съм си "Няма да те дам на никого". Ще погледна Kendi Dusen Aglamaz и сериала на Керем Б. и Хафсанур (тази за първи път я чувам).

# 171
  • Яко в Матрицата...
Докато не се оженят, не му вярвам на този Онур. Ама аз си съм Тома Неверни и търся под вола теле, така че не ме слушайте мен… Joy

Много е сладка Афра на последните снимки. И много активна в Инста… Явно казва на недоброжелателите да се гръмнат или да се занимават със собствения си живот Joy Go girl 💃

# 172
Това със сватбата вече са глупости.
Иначе си личи, че са влюбени ❤️

# 173
  • София
Каква сватба на 25г. в началото на кариерата си? Имат още доста време до сватба.

Чакаме сватба на СейФер и ако може корханчето да е напът. Smiley

# 174
И аз имам интерес към този сериал дали някой ще го превежда ?? Мисля да гледам не го и ако може да кажете още някой който мислите че ще е хубав свеж летен 😊

Аз вчера гледах Ферит и Сейран от Али Експрес 😂😂😂 Онзи сериал Kendi Dusen Aglamaz. Забавен е😂

Да не е спам..
Не знаех, че бащата е такъв фен😂

# 175
  • София
Скрит текст:
И аз имам интерес към този сериал дали някой ще го превежда ?? Мисля да гледам не го и
ако може да кажете още някой който мислите че ще е хубав свеж летен 😊

Скрит текст:
Аз вчера гледах Ферит и Сейран от Али Експрес 😂😂😂 Онзи сериал Kendi Dusen Aglamaz. Забавен е😂

Да не е спам..
Изгледай тийзърите на летните сериали и фраговете, горе-долу ще се ориентираш.

Цитат
Заплюла съм си "Няма да те дам на никого". Ще погледна Kendi Dusen Aglamaz и сериала на Керем Б. и Хафсанур (тази за първи път я чувам).

# 176
И аз имам интерес към този сериал дали някой ще го превежда ?? Мисля да гледам не го и ако може да кажете още някой който мислите че ще е хубав свеж летен 😊

Да не е спам..
аз го гледах на турски, не знам дали се превежда.

# 177
По повод тялото на Мерт - за мен си е супер момчето, но тялото на човек търпи промени, докато отношението към жена и джентълменството или го имаш или го нямаш.

# 178
  • София
Ама откъде изобщо изникна този въпрос за тялото му? Аз това не мога да си обясня. Аз не виждам нищо ненормално в телосложението му. Аз ли съм луда? Остарявам ли?
Работата май стана като с въпроса за сексуалната му ориентация. Хитов е сериалът, играят страхотно и давай сега да им се търсят кусури. Еми на мен пък ми омръзна да гледам мачовци, актриси с напомпани джуки и хиляди корекции.

Dincheva.95, ето ги летните сериали:

🌞Летен сезон 🏖
 Премиери на новите сериали, летен сезон!
🟥 Съдба #Kısmet - петък, 16 юни по FOX
🟧 Няма да ти подам ръка #VermemSeniEllere - неделя, 18 юни по ATV
🟧 Мащеха #ÜveyAnne - понеделник, 19 юни по ATV
⬛ Моето красиво семейство #BenimGüzelAilem - сряда, 21 юни по TRT1
⬛ Който падне сам, не плаче #KendiDüşenAğlamaz - четвъртък, 22 юни по TRT1
🟦 Тропик #Dönence - вторник, 4 юли по Kanal D
🟦 Ако много обичаш #YаÇokSeversen - четвъртък, 6 юли в Kanal D
ТуРсКи СеРиАлИ и АкТьОрИ #ЛетенСезон

В този ред на мисли, какво става с Бурак Челик? Не се чува нещо напоследък. Припадаха по мускулите му и сега не го засичам на снимки от събития?

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 12:06 от missence

# 179
Демо е харесала туит подкрепящ АфРамчетата

Общи условия

Активация на акаунт