Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 20

• 57 425
  • 761
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте! Записвам се в темата след едноседмичен маратон, който си причиних с двамата вече и мои любимци Мерт и Афра. Нея я знам отпреди, но за Мерт Рамазан Демир нищо не бях чувала. Това момче шапка му свалям само на 25 как играе, респект! Още не мога да се намеря, направо съм в друго измерение. Започнах сериала неангажиращо и без никаква информация за него като наивно си мислех, че ще гледам финал. То се оказа само финал на сезона. Че като погледнах и рейтингите, те са си хит на сезона. Четох доста от вашите коментари. Момичета, вие темите за нищо ги нямате, пишете за отрицателно време, чета по нещо оттук, оттам, но кога ще изчета всичко не знам. Много талантливи, много правдиви образи, направо съм замаяна. В началото ми беше не е нищо особено сериала, но играта на Мерт и Афра, особено на Мерт направо са заковаващи. Берил в ролята на Суна също много ми хареса и естествено татко Кязъм не мога да пропусна, а Ифакат щом ми е толкова противна, значи добре се справя актрисата, Пелин напълно си отговаря на името, Деде Ага, въобще всички са много истински. Колко плаках, мога да се конкурирам с Ферит🫢, това определено ми е най-плачливия сериал, които съм гледала. Не ми се мисли какво ни чака през септември с новите серии. Сега ми остана само 36 епизод, не знам какво да мисля, дали ще ми изтрае сърцето, научих, че Ферит го раняват ... 😱 Понаучих и клюки и, че са заедно и в живота отскоро Мерт и Афра, много си отиват. Да им върви по мед и масло връзката, много са ми сладки и влюбени, така да си останат!
Извинявам се за чаршафа и обърканите ми мисли, но сякаш тайфун мина през главата ми.

# 286
Добро утро!

Аз си продължавам с гифките на тематика сълзи и Ферит

Ели , добре дошла! Много се радвам да те "видя" и тук слънце.

От вчера в Т правят някакви фейк видеа за смърт на Ферит.Това и на сън дори да не се случва ,че такива неща влага ми държат с години на мен.

# 287

😭😭Рева и страдам, ох тези двамата сърце не ми оставиха, душа нямам вече!
Само като го видях Ферит с бялата риза, даже да не знаех предварително, че ще го ранят ми стана ясно какво ще става. Защо така реши да се остави в ръцете на Търък, без да направи нищо, заради Сейран ли? Просто тръгна и се остави да бъде мишена! 😭
Надявам се наистина да не го убият и втори сезон да си е жив, но след като гледах това вече се съмнявам... Веднага започнаха сценариите! Агата ще умре в ръце със снимките на Ферит и Сейран. Снахата Ифакат ще седне гласно или негласно на стола на Деде, Орхан винаги е манипулиран от нея. Надявам се Гюлгюн да се събуди от зимния си сън и да покаже малко характер. Ако Ферит умре, пепел ми на устата, дядо е оставил писмо, че негов наследник за господар на къщата е Ферит(без да знае, че вече е мъртъв) и тогава Сейран става Госпожата, а в нея расте бъдещото внуче... Макар и разведени, бебето е на Ферит... Оф, ей такива ми ги ражда главата след този финал ... 😭😭😭

❤️Диди, привет мила! 🌼 Много ми харесват гифките ти, Ферит е чувствителен, но излезе истински мъж! И мъжете плачат, някои направо река направиха... Ама и  сълзите му отиват на Феритче❣️
Благодаря и на момичетата за превода на сериала, трудът ви е голям, благодаря!

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 11:25 от Ели-mama

# 288
Стига че ще гърмя по Гюлсерен и ОГМ при такъв завършек. Аз разбирам последната сцена и не я намирам за клише.Ферит няма да умре поне не сега... Но аз друго виждам и с моите усещания вече ще ме биете. Но това не е сън!

Никакво плакане още не съм си пуснала видеото за да стават наводнения

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 12:58 от x BlackRose x

# 289
  • Яко в Матрицата...
Диди, ама кой ще те бие... Кажи си каквото ти е на душата Grinning

Аз на ОМГ не вярвам. Феро бей няма да умре, това на всички е ясно, няма да се лишат от златната кокошка АфРам... Но кой знае какви тъпотии ще напишат. Дано има кой да ги гледа.

Хората искат да гледат токсичните отношения на СейФер и да проследят как тези отношения ще се излекуват. А не Тарък и Пельо, наместени между главните, някакви псевдо мафиоти и кръвни вражди Rolling Eyes

# 290
Абсурд! Ферит- умрял, дори не искам да го чувам Sunglasses А, и мисля че самото име на сериала подсказва, че той ще е в центъра на историята до самия й край.
Най- лошото, което ми хрумва, че може да му се случи е кома, за някакъв период, но това винаги е тъп похват. Или да е обездвижен временно.
Лично на мен ми стигат ден, два да е на кантар в болницата и точно тази драма да се отхвърли още в следващия епизод Smirk

Не ми се разделя с никой от героите, освен с Пелин, но не искам да умира. Нямам нерви за още измислени вини, хвърлени върху съвестта на Ферит Sunglasses. По същата причина се надявам и деде да е жив. А, Пело да пали с 200 за Лондон или там, където и видят очите барабар с обсебената си майка.

Вече не си спомням, за кого се потвърди, че няма да участва във втори сезон. Сещам се само за актрисата изпълняваща Асуман... В главата ми се въртят Хаттуч и Сафет младши...
Та се чудех..., ако няма скок във времето, както четох, как ще се разделим с Асуман например, която до последно нямаше намерение да си ходи от имението- там си я оставихме..., или Сафет..., как ще се изпари изведнъж.
Но не си спомням, за кого имаше официална информация...

Също ми е интересно, какви ще ги върши Тарък през втори сезон, след като вече е кристално ясно, че няма да се домогне до Сейран. Ферит, наистина трябва да е смъртоносно ранен, за да стане, а и тогава не му е вързана в кърпа.
Освен, ако не хвърли око на бизнеса на Корхан за отмъщение и да видим война между двамата на друг фронт.
Чакам и другия внук, да видим приятел ли ще е, враг ли...

Надявам се почивката да е пълноценна за целия екип и да роди завладяващи сценарни идеи, с които да взривят отново ефира наесен.

Благодаря за всичко, което споделяте и превеждате. Много се радвам за АфРам Heart
Стискам палци да се опазят Hands Pray

# 291
Джули Heart Като видя, че си писала, веднага се настройвам за вълнуващо четиво JoyKissing Heart

Афра не можала да замине за Италия, визата й още не била влязла в сила, или както там се казва.

# 292
  • София
Ауууу HeartHeartHeart

Разсъних се по никое време JoyJoyJoy

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 02:01 от MysteryG

# 293

Добро утро!
Джули , е разбрала какво усещам и точно това ще е наказанието на Халис и това е паралела тук отново ,но все пак искам да ми го спестят това ,но не е гръмнат в рамото както спорят някои със сигурност.
Нелко , това означава ли,че може да ни хванат по бели гащи на друг плаж?

# 294
Пореден петък без СейФер, АфРамчетата се крият упорито, но пък феновете творят-дано видим скоро такова реално стори. Sunglasses

# 295
Тези май са нови

# 296
Уж била нова

# 297
Здравейте Рени благодаря за превода Благодаря и за споделеното

# 298
Много хубаво тяло има Афра. Като изваяна е.

# 299

Общи условия

Активация на акаунт