Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 20

• 57 416
  • 761
  •   1
Отговори
# 315
Много сладка Афра Heart Eyes и се смее, като я питат за видеото с Мерт. Не обичала да говори за личния си живот, както винаги. Сега заминавала за Италия

https://twitter.com/huyde12/status/1675125109399465984?t=26a3l7x … AV7CKaK0Tviw&s=19

Емре голяма скица Grinning

# 316
  • Дубай
Дид, честит празник! Здрава и много щастлива!
Афричка е отговорила много подобаващо, наистина личния живот трябва да е по-таен за да е щастлив и спокоен , а когато става въпрос за любовта, няма компромиси

Момичета, ще го открадна аз Орхан да ми попее на ушенце, базикам се 😆😙

Последна редакция: сб, 01 юли 2023, 21:14 от I.V

# 317
# 318
  • Яко в Матрицата...
Какво още да каже след снимките в морето ? Joy Разбира се, че ще се усмихне, ще благодари и ще продължи по пътя си. А това, че питат наред всички известни какво мислят за АфРам, го оставям без коментар.

# 319
Какво още да каже след снимките в морето ? Joy Разбира се, че ще се усмихне, ще благодари и ще продължи по пътя си. А това, че питат наред всички известни какво мислят за АфРам, го оставям без коментар.

Аз не се зачудвам много,много
Те са най-новата сформирала се двойка от кино индустрията в Турция
Няма за кого другиго да пишат,няма и нови двойки,които да са интересни
Освен това са и ГГ в най-рейтинговия сериал-за сега
Любопитно им е на хората,на всички,не само на папараците
Като гледам как дебнат и снимат наред и където им падне,Афра и Мерт даже са пожалени
Това е начин на живот все пак-пред камерите и фотоапаратите.
Мен повече ме смущават измислиците,грозните фенски изказвания и проклетията на хората
Това е по-лошо от снимките и въпросите на хора като Акиф.На него поне това му е работата,

# 320
Ааа Емре мн хубаво ги е наредил днес, монтаж може да са Афрамските снимки е казал Joy

Афричка много свежа и усмихната, ама милата с двата куфара сега сам самичка.

# 321
Днес имам повод да черпя ставам на 28 г

Охо, Мерт трябва да празнува и в твоя чест значи 😜 със Серенай празнувате рожден ден на една и съща дата.
ЧРД 🌹

# 322
Честит рожден ден , Диди !
Желая ти много здраве , усмивки и късмет !

Гледам Афра с двата куфара и чакам Мерт да се покаже отнякъде . Не мога да повярвам , че дори няма да я изпрати, ако не е вече в Италия да я  посреща.Там поне го няма Акиф Палатката.

https://youtu.be/VppDGBouX7E

Последна редакция: сб, 01 юли 2023, 21:13 от Kami_J

# 323
До колкото разбрах в момента Мерт е в Шиле при семейството си . Мисля че днес брат му Зафер беше качил стори с колата му.

# 324
Шериф Сезер и Дирен Полатогулари ще участват в нов проект това лято!
Шериф Сезер, една от най-опитните и ценени актриси в Турция, която даде живот на героя Хатуч в Женкарят, се присъедини към актьорския състав на филма Президент, чиито снимки ще започнат следващата седмица. Написан и режисиран от Улаш Бахадир, филмът ще бъде заснет в Тунджели. Дирен Полатогулари, който играе ролята на Казъм в сериала, също ще играе във филма.

# 325
Честит рожден ден ,Диди!
Пожелавам ти дълъг живот в здраве, щастие, късмет и много любов!  Бъди заобиколена от красиви цветя и добри хора, смело мечтай и с лекота сбъдвай мечтите си!   Успехи във работата и във всяко твое начинание.  

Продължавай да  твориш и да радваш всички ни с направеното.  

# 326
  • София
Бирсен е писала, че Шериф Сезар ще участва в следващия сезон на "Рибарче", така че леля Хатуч не умира. Аз дори си мисля, че ако наистина сезона започне от там, където свърши, може тя да е чула изтрела и поне да се появи и да извика линейка, но моите предположения никога не са били верни...

Интервюто на Афра с английски субтитри:
https://twitter.com/normrumzz/status/1675144073714499584

Емре пак са го питали за АфРам (нямам думи просто), тук има превод на английски:
https://twitter.com/seyfer_korhan1/status/1675217935374090240

Последна редакция: нд, 02 юли 2023, 06:59 от MysteryG

# 327
Добро утро Kissing Heart

Афра

https://twitter.com/seyferonly/status/1675233610012524547

Рамо изтрил снимката от инстаграма си, където бяха тримата с Афра и МЯ

# 328
Добро утро Kissing Heart

За съжаление и други 6 негови снимки 😩 И без това има само една шепа снимки, а някои от тези изтритите много ги харесвах 🫠

В twitter феновете хвалят Мерт, че е избрал най-подходящото време да изтрие "известната" снимка...- точно когато се въведе лимит на броя туитове, които можеш да прочетеш за ден в twitter приложението. Така повечето хора не можеха да четат и коментират.
Вчера все пак и интервюираха Афра, първото ѝ заснемане от журналисти след като 'официално' всички разбраха, че АфРам са двойка; тя нали благодари на Акиф в множествено число, от името ма двамата 😜😁

Умно момче, какво да кажа...😁

Последна редакция: нд, 02 юли 2023, 15:54 от bellie_ellie

# 329
  • Яко в Матрицата...
Joy Най-накрая изпълни желанието на много фенове... На мен не ми пречеше Wink

Общи условия

Активация на акаунт