Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 20

• 58 065
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Изгледах и аз част от вчерашното Beyaz Magazin с английски субтитри. Много хубави неща говорят за АфРам. Казват, че според тях Мерт е много културно дете и той е купил билетите за концерта. Хвалят ги, че са много добри в професията си, затова предизвикват такъв интерес и хората много ги обичат. Русата кака казва, че се надява и следващите им проекти да са добри, за да поддържат тази популярност. Според нея има група от хора, която не подкрепя връзката на АфРам, но това са завистливи хора, които ревнуват от успехите им, защото са млади, красиви, талантливи, подхождат си много в сериала и реала.
Аз за първи път гледам толкова положителни коментари по турско клюкарско предаване по телевизията за тях.

# 526
Блокираха ми туитър профила някой да има такива проблеми в туитър?

# 527
  • Дъблин
Блокираха ми туитър профила някой да има такива проблеми в туитър?

м нееее. може ли да ме потърсиш  - gery2852.  ти там със същото име ли си ?

# 528
Диди, пише че е спрян твоя, за нарушаване на правилата, които не знам какви са Grinning

Когато за последен път бяха щастливи Heart

И разни други

# 529
Да някой ФЕН НА... ме е докладвал 100 пр...

# 530
Еее Дид, хубава работа.... Confused

# 531
  • София
Уфф, ще задам един клюкарски въпрос, но някой знае ли какъв е случая с тази приятелка на Афра? В смисъл каква точно се явява, от къде й е най-добра приятелка и т.н. Айде снощи седяла до бившия на някакво събитие, голяма работа, ама днес много странни снимки излизат и започна да ми става чудно.
Скрит текст:

# 532
Сейрош и малко Феро бей Heart Eyes

MysteryG, тази мацка Неслишах се води най-добра приятелка на Афра, заедно бяха и в Сицилия.
Но може отделно да е била приятелка и на Шакираоглу. Снощи са били на някакво парти, момичето е в артистичния бизнес, не знам като каква точно. За мен драма няма.

# 533
Е то няма смисъл и те да се карат заради раздялата. Нищо неочаквано да им останат общи приятели.

# 534
Фандома е един път Grinning

Нещо любимо Heart Eyes

# 535
Зори, голямо ровене из видеата е паднало Grinning

Афра и Зендая Stuck Out Tongue Winking Eye

# 536
На моменти фандома ми е плашещ Joy
Детайлно разузнаване от до .

Ах тази Зендая... Grinning

# 537
Да подчертаем - кака ви Зендая

Сега пускам един Есе малко да се разходи из темата.
Ще го преживея някак писах до чичо туитър ако чиче Мъск реши,че съм била добро момиче до 5 дни може да ми върне профила.

# 538
Здравейте, прекрасни ! Аз се включвам със страничен въпрос и молба? Попаднах случайно на тази песен, която ме разтърси изцяло. Мелодия, клип .., но за жалост думите които разбирам са само откъслячни ( дори с автоматичен превод)
Знам, че в групата  Cem Adrian е харесван и си позволих да помоля , ако някой има възможност и желание да ни помогне с превод.

П.п. Мерт в НЛО, мноого ми харесва 😍. Слабичък на мен ми е много любим 😁

https://youtu.be/m7BjehSYYug

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 09:33 от Ela1

# 539
Добро утро!

https://twitter.com/serrapamela/status/1675871924541349892

Паралелите на тази сцена ми идват в повече вече.

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 07:50 от x BlackRose x

Общи условия

Активация на акаунт