Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 20

• 57 286
  • 761
  •   1
Отговори
# 60
Някой да ми каже за Берил и Ерсин, че изпуснах клюката😂😂😂

До колкото знам от френдки е 36.5 ама пък нейния бивш от последва Ерсин хммм... 😂

# 61
За Ерсин вчера-онзи ден писаха, че си имал момиче, там няма нищо май. Засега.

# 62
Винаги съм знаела че са заедно неисках да ги разкриват защото така е по сладко нооо жълтурите не се спряхааа супер сладкии 😍❤🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 63
Уж Суна беше със Саффет младши, Фуат с дъщерята на Султан (така и не й запомних името) мама и татко на Ферит също са заедно и СейФер и те. За сега само Фуат и щерката потвърдиха, СейФер ги изловиха, Орхан и Гюлгюн отричат, а Суна я спрягат само, доказателства още няма. Ама....

# 64
  • София
Сладките АфРам Simple Smile И на снимките личи колко са щастливи един с друг Heart
Дано винаги са така!
Аз точно от 16-та серия ги подозирам, след като се гониха и се качиха на леглото. Тогава докосването на Мерт и най-вече погледа на Афра, с тези разширени зеници...

# 65
Колко хубавооооо стартираме 20 тема ! Sunglasses Ив, благодаря за нея! Hug

Няма как да няма АфРам, та то всяка романтична СейФерска сцена те хваща за сърцето и направо пробожда, усещаш всяка емоция, всяко тяхно докосване...Окей, страхотни актьори са- спор няма, особено Рамо за мен е най-голямото откритие, но за тази химия....професионализма не важи, тук е емоцията, истинските чувства и любовта.
Много се радвам за тях, отдавна съм ги надушила и аз, ако мога да пратя положителна енергия и мисли за тях пращам със сърце и душа! Нашите сладурски аркадашчета Heart....нека дадат шанс на тази любов, нека я изживеят....искам да ги виждам винаги заедно, усмихнати, влюбени, да следват мечтите си и да се подкрепят! Heart

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 19:02 от Мис ЧагиЗо

# 66
Според мен трябва да разграничаваме АфРам от СейФер и да не подценяваме актьорските умения на Афра и Мерт.
За мен всичко, което виждаме в сериала е СейФер и това е просто начина, по който Афра и Мерт са усетили героите си.
Да, може да се целуват по-свободно, без притеснения, но аз в сериала винаги ще виждам СейФер.

# 67
Не си спомням, кой искаше да види коремчето на Мерто....екстра си е момчето, любовта добре му се отразява.

А на тази снимка:

Вижте как лекичко й загръща хавлията, джентълмен истински...!

# 68
Доукан с двете прими

# 69
Може целувката в 13 епизод, която имаха да изиграят да е разпалила огъня 😂😂😂

# 70
  • Дъблин
Ако мен ме питате, скоро няма да видим Сейфер в интимни сцени, по-скоро ще мине бая време докато пак се напрегръщат. Говоря за Сейфер!  

Афрам…… те милите да си се напрегръщат и нацелуват колкото и където искат Simple Smile 🍀❤😍🥰🤗❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥

Още едномвидео са качили! https://twitter.com/daintybellz/status/1672285518300577792?s=46& … 2ynT42kH-FKnM1TZw

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 19:52 от gery2852

# 71
Гугутките ми те  !?  Много се радвам за тях !

Сега ще им трябват здрави нерви и на двамата.Трябва да устоят на хейта , кой на кого какъв е бил и дали са добри актьори  или се дължи на връзката им тази перфектна игра.

Аз исках да му видя корема на Рамо.  Ами.... има нужда от малко  фитнес . Напухкавял е ! Има малко "любовни дръжки " , ама пак си го харесвам.

# 72
Дори шкембето му стои сладко на това момче 😂❤️ Сладурко❤️
Мен не ме кефи слаб като в UFO. Така си е по-добре 😂

# 73
Дори шкембето му стои сладко на това момче 😂❤️ Сладурко❤️
Мен не ме кефи слаб като в UFO. Така си е по-добре 😂

Ееее , не толкова  слаб !   Сааамо малко на коремчето !  Афра да помага !

# 74
Усещам , че му е изгорила доста калории на тази почивка 😅🔥

Общи условия

Активация на акаунт