Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 20

• 57 266
  • 761
  •   1
Отговори
# 45
Погребете ме тук и друг път като казвам ме слушайте

Че за кое не сме те послушали? 😅

# 46
Благодаря за новата тема

https://www.tv100.com/her-defasinda-reddetmislerdi-afra-saracogl … galeri-677732?p=9

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 18:12 от dterziiska

# 47
Демет Акалън и тя ги изтъпанила😂 ако някой случайно е пропуснал 😂😂😂

Тези и те ли са заедно 😂😂😂

# 48
Ето ви и един Мерт Рамо от вчера по ул Истиклял.

# 49
Много са сладки как я цунка по челото ❤️🥰

https://twitter.com/godpieces/status/1671452667749580800?t=uwkuI … dmWs8kDYOrmg&s=19

Мали😂😂

# 50
С 32 зъба на работа и тиквеник съм това не е нормално последно съм гледала така снимки за друго чифте преди години и всички знаят за какво говоря...
Това ми е първия реал който отричах но усещах сега е втори дано тук имам хепи енд

Всяка целувка оо челото на СейФер ми е любима повече от всеки кекс и уста целувки, но да видя така АфРам боже бунлар Герчектен олуйор му ярапим? - моод

Дано пуснат клипа без този грозен надпис иначе ше търся програма за махане от клипа.

# 51
Леле,как не са го налазили по Истиклял?
В устата на вълка

# 52
Разбира се, намериха се хейтъри, че бил с бившата приятелка на негов приятел. И какво от това? То за него не е проблем, другите ли намират? Страшна простотия!! Дано си запазят отношенията и са много щастливи 🥰❤️

# 53
  • София
Аз не бях сигурна, но се усъмних след халвета и последната сцена с косата. Викам си, ега ти професионалното отиграване, или са снимали 1000 дубъла, или са го правили и друг път! Satisfied
И после ръката на Мерт върху закопчалката на сутиена ѝ. Викам си, тоя човек се обърка реал ли е, сериал ли е. Smiley

Винаги личи, винаги! Няма скрита химия извън сериала, която да не се вижда на екран!

Скрит текст:
Спомням си едно време Онур как захапа Бергюзал в гората (сцена от 1001 нощи), а беше женен. Satisfied

Разбира се, намериха се хейтъри, че бил с бившата приятелка на негов приятел. И какво от това? То за него не е проблем, другите ли намират? Страшна простотия!! Дано си запазят отношенията и са много щастливи 🥰❤️
Ама те могат да си бъдат с цяла сюрия хора, какво им пречи?

Абе, аз да питам нещо? Мерт гей ли е? Sweat SmileSatisfied Боже, боже, само като се сетя. Satisfied

# 54
О да, халвета ги издаде😂😂 Още тогава казах, че тези хора са правили секс😂😂😂
Не знам защо изобщо се намесва другия Мерт? То май по-скоро Мерт Рамо е бил приятел на Афра и покрай нея на този Мерт, а не обратното. Той нали е с оная скумрия Дилан. Всеки да си гледа живота 🤦

Мише, да! Простотията да те питат в някакво интервю дали гаджето ти е гей 🤦😂

# 55
Емиии, много поздрави на продуцента. Въртя, сука, развали им партито, стоя залепен за Мерт и накрая истината излезе наяве.
Да си изживеят всеки миг в обич и хармония и да затягат коланите, защото сега вече ще ги дебнат яко и ще ги попилеят от тъпи въпроси и още по-тъпи статии във вестниците.
Не са чак толкова добри актьори обаче. Пролича си в някои сцени от филма, че има нещо повече от само СейФер Grinning

# 56
  • Дъблин
Божееееее аз не съм добре!!!
Пфффффффф пффффффффффф……. Изключително многоооооо ом се радвамммм! Винаги когато човек намира любовта, няма по-хубаво чивство!!!!

То си се виждаше че той е супер мил и грижовен. А да си призная не съм виждала така сияеща Афра! Наистина и двамата им е изписано, че са луди един за друг.

Хубаво е, че си дават и време отделно един от друг.

❤😍🤗🥰🤗😍❤🥰🤗😍❤🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

Всяко докосване след 15 ти епизод беше на друго ниво. Това нямаше как да скрие. И двамата колко инда го прикриваха, вярвайте ми то докосванията бяха просто експлозия!!

# 57
  • Бургас
Обсъдихме подсказките с целувките Kissing Heart но попаднах на интересен фенски паралел....Британски учени са  доказали, че когато събеседника ви изпитва силна симпатия до влюбеност, зениците му се разширяват поради притока на адреналин, сигнализиращ за взрив на емоции Heart Eyes И разбира се веднага се установява, че когато Афра гледа Мерт, очите и са различни от погледа към други партньори! JoyJoy Трактати ще се изпишат за тези луди млади...оф, дайте малко сини оченца, че нещо не мога да намеря...
   Гледа Мерт...

# 58

Сега мави бонджуциии

# 59
Някой да ми каже за Берил и Ерсин, че изпуснах клюката😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт