Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 20

• 57 268
  • 761
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Миле, сори, отплеснала съм се… Мерт леко захапа мисля долната устна на Афра, преди да се отделят един от друг. Твърде естествено ми дойде… ама знам ли, може да е импровизация, нали са големи профита Heart EyesGrinning
Тук ли?

Ходих да ровя из красотите на x BlackRose x.

# 31
Миле, сори, отплеснала съм се… Мерт леко захапа мисля долната устна на Афра, преди да се отделят един от друг. Твърде естествено ми дойде… ама знам ли, може да е импровизация, нали са големи профита Heart EyesGrinning
Тук ли?

Ходих да ровя из красотите на x BlackRose x.

Не, преди втория кекс май беше Grinning

# 32
Някой знае ли защо тази тема не ми излиза в мейла?
Трябва да въртя страници от миналата тема,да влизам в новата,за да Ви чета

# 33
# 34
# 35
И горе-долу по същото време Афра пуска

# 36
  • София
Е, то беше ясно. Значи са си заедно. Kiss И за какво беше целият цирк по време на партито? Трябва да кажа, че мен тези снимки не ме радват много, защото сега ще започнат да ги следят в сериала под лупа, особено интимните сцени.

# 37
  • Яко в Матрицата...
Сладури Heart Eyes

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 38
  • София
Ей, набараха ги журналята!

# 39
Афра вече е свикнала да я дебнат, нали излизаха постиянно снимки със стария Мерт.
Дано наш Мерт Рамо издържа на журналистическия натиск и дебнене.

# 40
Толкова мила и искрена снимка 🤍😌🥰🧿
Хиляда 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿 от мен.
Дано никой и нищо никога да не им наруши спокойствието и любовта на Мерт и Афра 🧿 Сияят и двамата 🤍🧿

# 41
Да са живи и здрави Да се обичат и да ни радват HeartHeart

Четох , че от върха на хълм са снимани И затова не са ги видяли , но като гледам те наистина са до сушата близо Афра е стъпала на дъното

Толкова мила и искрена снимка 🤍😌🥰🧿
Хиляда 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿 от мен.
Дано никой и нищо никога да не им наруши спокойствието и любовта на Мерт и Афра 🧿 Сияят и двамата 🤍🧿

Пу Пу HeartHeart

# 42
  • София
Афра вече е свикнала да я дебнат, нали излизаха постиянно снимки със стария Мерт.
Дано наш Мерт Рамо издържа на журналистическия натиск и дебнене.
Според мен още зимата е имало нещо и затова беше сагата с приятеля на другия Мерт. Браво на Афра, че е решила да се разделят, и даде шанс на Рамо. Hands Plus1
Поне криеницата приключи.

# 43
  • Бургас
Сладури, мамини....пу, пу, пу да не им е уруки, "приятелчетата" ми те бе!....Не, че съм се съмнявала, а и единственото различно е морето и разстоянието на камерата! Joy Ама друго си е душмани и жълтурковци да се изядат там където се сетят Stuck Out Tongue Winking Eye

# 44
Погребете ме тук и друг път като казвам ме слушайте

Общи условия

Активация на акаунт