Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 20

• 57 267
  • 761
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за новата тема, Ив  Hug
Имаме най- секси корица Heart Eyes

Аз идвам с АфРам, без помощ от папараци Smiley

И, с един депресиран Мерт,  осъзнал колко е надценен, след като не му се получава драмата Wink

Никога няма да спра да се смея на думите на онази госпожа Joy

# 16
Благодаря!

# 17
  • София
Скрит текст:
-dAş/-tAş е афикс, който сe използва, за да се покаже, че с някого споделяме нещо общо - arkadaş (приятел, arka - гръб, заден, дерек точи, който е зад теб), yoldaş (спътник, yol - път), kardeş (брат - karın е корем, дерек споделят общ корем Simple Smile в последствие -ın e отпаднало), meslektaş (колега, meslek е професия)...

Според мен, искат да кажат, че той e аркадаш само с Афра, демек са гаджетата.

Афра С. и Мерт Р.Д. непрекъснато отричаха твърденията, че имат любовни отношения. Но бяха хванати да се целуват в Гьоджек!
Е, те репетират за сезон 2. Satisfied

Purple Heart за темата.

# 18
  • Яко в Матрицата...
Папараците нещо не са си свършили работата. Или шефовете им. Аз съм още 50:50 дали изобщо има някакви кадри и ако все пак има, дали ще ги излъчат.

# 19
Момичета, ако някъде ви попадне интервюто на Афера за Еле, моля да го пуснете тук Blush

# 20
Идели снимките акшам

Това съм аз докато чакам

За баба ви Нурсели Пияндиз ли говорите язък тя самата дали знае какво е актьор?

# 21
ИВ, благодаря за темата! Hug Отново си се справила чудесно.
Дано никакви снимки не качат, дано изобщо никъде да не ги изловят цяло лято и да могат да си починат АфРам-заедно, по отделно, както им е кеф Wink
И дано на Ханде новия, както му е набрал на Акиф да го прати да почива при Пело или поне скоро да не може да тормози хората Grinning

# 22
И аз благодаря за новата тема на Ив
Гледам,гледам,обаче освен братя романеску не виждам нашите сладури да са се скрили някъде
Да ни радват,пък какъвто и да им е статусът-севгили,или аркадаши
И обещаните снимки

# 23
И аз благодаря за новата, красива и юбилейна тема.
Нека да изпълним страниците с позитивни новини и красиви снимки от сериала и реала на нашите Афра и Мерт.
Приятни и слънчеви летни дни ви пожелавам с нашите рибарчета:

# 24
Ако на някого му липсва стаята на СейФер да разгледа сторито от линка.👇 Тая известна рускиня е отишла да разгледа къщата. Не знам как са ги пуснали вътре ама явно има щом си популярен сигурно може 😂
https://instagram.com/stories/borodylia/3131415782634835737?utm_ … =MTc4MmM1YmI2Ng==

Всичко си стои, снимки, декор, даже и дрехите на Ферит не са прибрани.

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 13:41 от bellie_ellie

# 25
Благодаря за темата Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose  

Вече се чудя за какво е тази мистерия-истерия Така или иначе всеки ще си вярва в каквото си поиска
Феновете на АфРам ще вярват в тях Антифеновете ще зларадстват с или без снимки Колко се написа вече , как размяната на аксесоари и коментарите им в инста  са замислена класическа ПР акция от много време за сериала Отишли са нарочно да ги снимат и колко му било да се понацелували на яхтата , като се е видяло вече какво правят в сериала и т н . И темата с Мерт ще се спре и т .н
За мен няма проблем да е ПР Защо за всички да може само за АфРам да не може Те имат тепърва кариери да градят и най-добре си знаят какво правят Колкото и да се пише и коментира никой не може да им управлява живота , освен те самите На който му харесва , гледа , следи  На,  който не- сериали много Звезди много
И да са заедно и да не са ,  живота на никой не зависи от това

Тази мацка голяма реклама направи на сериала Отначало не харесвала Мерт , ама да я питат сега Grinning

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 14:35 от KrasiAnna

# 26
https://twitter.com/seyferonly/status/1672203632043802625

Както вчера се спомена, Афра е с майка си.

# 27
Благодаря за темичката !! От къде гледате тези новини ?? 😍

# 28
  • София
Папараците нещо не са си свършили работата. Или шефовете им. Аз съм още 50:50 дали изобщо има някакви кадри и ако все пак има, дали ще ги излъчат.
Никакви кадри няма. Ако случайно, ама случайно, има, те няма да бъдат пуснати поне до края на сезон 2.

Рени, питах те в предната тема, ама така и не ми отговори. Каза, че завършекът на една от целувките на СейФер ти е направил впечатление т.е. нещо, което не се прави при партньори на екран, а при севгилита. Сподели, моля те. Стана ми интересно.

# 29
  • Яко в Матрицата...
Миле, сори, отплеснала съм се… Мерт леко захапа мисля долната устна на Афра, преди да се отделят един от друг. Твърде естествено ми дойде… ама знам ли, може да е импровизация, нали са големи профита Heart EyesGrinning

Общи условия

Активация на акаунт