Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 20

• 57 401
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
# 601
  • София
Има чувство за хумор обаче Joy Качил е снимката от видеото от плажа и настоящата си профилна JoyJoyJoy

# 602
Тези от urazbulbeni

Heart Eyes

# 603
Тъкмо идвам да нося новините, ама вие сте по-бързи.
АфРам HeartHeartHeart

# 604
  • Яко в Матрицата...
Мердо така се прояви днес, че не мога да спра да се хиля... Освен всичко друго момчето има чувство за хумор и самоирония.

# 605
Много сладък Рамо Heart Чувство за хумор и закачка към феновете определено, ама да си сложи вече истинска негова профилна снимка, този фон ме дразни много... Е, може и АфРамско селфи няма да откажем ,я Sunglasses

Дид, по повод песента....аз може ли да не казвам. Joy Мисля, че знаеш много добре коя е моята. Heart

# 606
Чакай да ги съберем

Снимките с фен от уразбулбени са от 8 юли

Относно песента, Fırtınadayım, този финал на 14 серия ми е много любим.
То и на сцената с недохалвета и нощницата беше тя, изобщо силни сцени, впечатлена съм Heart Eyes

# 607
  • Яко в Матрицата...
На мен много повече ми харесват мелодиите, създадени специално за сериала, отколкото песните, които ползват. Ама това съм аз Wink

# 608
Между другото тази снимка, която Мерт е качил :

е препратка към филма "Лисабонска история":

Рамо е наистина различно момче, трябва да вникваме в детайлите дори в снимките - не са случайни.Sunglasses

А някои....хоп голи в къщите на любовниците си...щрак щрак...пф

# 609
  • София
Сега попаднах на този клип за ресторанта, от който е клипчето в публикацията. Звучи доста интересно място, добре са проучили къде да ходят Simple Smile
https://twitter.com/NAAJDAY/status/1680939239817576449

# 610
Не вечеря, това е изживяване...жестоко място. А и за артистични натури като нашите чудесен избор.

# 611
Между другото тази снимка, която Мерт е качил :

е препратка към филма "Лисабонска история":

Рамо е наистина различно момче, трябва да вникваме в детайлите дори в снимките - не са случайни.Sunglasses

Мисля , че и снимката с пръстена е препратка към филм  , но като не знам езика ....

Чудно момче е Мерт Heart

# 612
Аз олицетворявам първи сезон с  Fırtınadayım. Едни от най-силнита  сцени са на този фон..

"Насред буря съм "- първи сезон за СейФер - буря от чувства , промени в тях самите , в семействата , в порядките.

АфРам в личен план  - все още са там , в бурята, която предизвикаха.

Между другото , Мерт ми се вижда отслабнал  в лице , но може и да е от порасналата коса.

Един клип от забавните моменти на СейФер .

https://youtu.be/mWptVBzF6TM

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 21:32 от Kami_J

# 613
# 614
Мерт сериозно ли пусна тази снимка 😂😂😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт