Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 20

• 57 350
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
Браво  ! Знаят колко хейт  ги чака и  въпреки всичко и всички ,открито заявяват че са заедно. Много ме радват ! Не им е лесно и няма да бъде .

Не знам защо , но тях двамата винаги ги свързвам с една моя любима песен.

https://www.vbox7.com/play:d852c0ff5a?p

# 646
Мисля ,че от там тръгват най-големите разправии относно ашка това е мое мнение имам наблюдения от други двойки.Дано не се случи не ми се искат реклами ако ще и за най-известната фирма в ТР да е няма проблем...
Достатъчно злоба има не ми се иска още да им се сипва отгоре и да слушат колко ПР връзка имат и тн...

# 647
Диди, и двамата показаха досега, че не им пука особено кой какво ще каже. Кучетата лаят, керванът си върви.
Защо трябва да се съобразяват с някой или нещо? С мрънкащия принтер ли да се съобразяват?
Нека живеят живота си така, както смятат че е най-добре.
Тези деца ми напълниха душата това лято Heart Eyes

Права е KrasiAnna, това са си пари, защо да не ги вземе?Всичко се случва, не се знае утре какво ще стане.
Все се сещам за разказа на Рамо, как като взел пари от Учителя, си наел дом, но почнала пандемията и внезапно се оказал без пукната пара. Майтап, майтап, но не съвсем.
И друго, каква пр връзка да имат? Хората ги искат, защото са най-добрите, най-търсените, най- най...
Димес не може да насмогне да произвежда напитките. Доколкото разбрах, само две наведнъж можеш да вземеш.

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 22:28 от Еванджелин

# 648
И да приеме и да не приеме рекламата , ще се говори че това е ПР връзка. Ще има злоба , завист /и в личен и в професионален план/. Само времето може да покаже каква е връзката и колко се обичат. Устата на хората не можеш я затвори. Затова трябва да си гледат интереса и да не се спират пред нищо. Имат си мениджъри , които да защитават интересите им. Мениджър на Мерт е тази която е на Туба  Б. /Yasemin Ozbudun / ,а тя отлично се справя.

Сега очаквам да заживеят заедно и ......ще има не само буря  , а торнадо.

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 22:43 от Kami_J

# 649
Реалния ашк ме тощи ,но ме радва.На ясно съм с това,че сме най но ние го извоювахме на екрана това нещо заедно.Искам да са заедно и нека са заедно просто съм против всякакъв видове реклами това е мое мнение и споделих защо.Иска ми се тая откачалническа история около тях отмине по бързо обаче иначе ме радват заедно много просто много кукулайн около тях...

В Учител ми направи впечатление ,че на интрото изписват името на Мерт - Рамазан Мерт Демир.
Но нали някой казваше,че на сета му викат Рамазан ;д

# 650
Реалния ашк ме тощи ,но ме радва.На ясно съм с това,че сме най но ние го извоювахме на екрана това нещо заедно.Искам да са заедно и нека са заедно просто съм против всякакъв видове реклами това е мое мнение и споделих защо.Иска ми се тая откачалническа история около тях отмине по бързо обаче иначе ме радват заедно много просто много кукулайн около тях...

В Учител ми направи впечатление ,че на интрото изписват името на Мерт - Рамазан Мерт Демир.
Но нали някой казваше,че на сета му викат Рамазан ;д

Диди, гифките са прекрасни ! Браво , момиче!

Иначе нашите и тук са супер ! Тази откачалническа  история  ще отмине , нищо не е вечно. Мисля , че това ще стане когато сериала свърши. Дотогава ще са в епицентъра . Просто трябва да издържат и двамата !

# 651
Серенай и Керем Б като имаха реклама за Мави , нямаше ПР , нямаше проблем Grinning
Афра и Мерт преди дни последваха бранд директор на Валентино Разбира се и той ги последва
https://www.instagram.com/yigit/
Хайде сега и на него да откажат , щото видите ли ПР ще имало Ами нека има
То не се знае дали и какво , но все пак
А статията на Бирсен е също доста манипулативна Снимката е на Алп , пък инфото за Афрам Grin
Реалната им връзка не е достояние на никой за сега Само фантазии и догадки  по снимки

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 00:17 от KrasiAnna

# 652
Ками дано защото е ужас наистина това да не можеш да излезнеш на улицата нормално.Някой беше писал за известните в Т преди да го изгубя:Къпят се в пари ама купуват ли си хляб без да им кажат госпожо или господине еди кои та те така...
Еве там за ония разказ с пандемията и на мен ми стана много криво.Ама колко много неща лоши станаха в тази пандемия живота ни се промени коренно.Важното е,че господ е велик и се е смилил и му пратил нов пояс с други проекти.

Тези са последните.

Радвам се,че ви харесва всичко което правя.Правя го от сърце и с удоволствие.

# 653
Диди , на известните и им съчувствам и не чак толкова. Те са наясно с какво се захващат. Всеки тръгва с мисълта да успее , да е известен , да е най-най. Никой няма да влага толкова време и труд за едното нищо.При толкова  много актьори и манекени , да пробиеш си е направо късмет. Славата е коварно нещо , хем ти четка самочувствието , хем ти вгорчава живота. Мисля , че нашите две деца за напълно наясно с това. То затова и толкова непукисти го раздават /поне пред хората/.  Ако покажат слабост и хиените в бранша ще ги разкъсат.
От години са в тази сфера. Наистина сега ги застигна голямата слава , но те би трябвало да са потготвени отдавна за нея.
В тези среди уж има много приятелства , но всъщност е жестока конкуренция. Двойки се събират и разделят като едното "добро утро". Браковете също - пищни сватби  ден до пладне.
Много , ама много ми се иска  нашите да се запазят  някак си чисти . Да избягат от това клише на светкавични любови които траят 2-3- 5 месеца. Да могат да разчитат един на друг - някой да ти пази гърба. Това е ценното ! Ама така го разбирам аз все пак. Трябва когато отмине този пик , да имат някой истински до себе си.
Оф,  стана малко дълго май ! Simple Smile

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 23:29 от Kami_J

# 654
Много са готини на тази последната снимка. Дали й в било бързо сърцето😂

# 655
Афра е качила нови снимки, били са на концерт на the weekend

# 656
  • София
Много красива

Да, както имаше предположения, били са на концерт на The Weekend

# 657
Красавица е момичето ни ! И фотографа си го бива !

# 658
  • Яко в Матрицата...
Диди, ти за една реклама ли си 😃 Аз не исках да са гаджета дори 😂 Нямам мнение дали Мердо трябва или не трябва да приеме такова предложение. Поне засега няма грешна стъпка, дано и този път вземе правилното решение. Винаги ще има хора, които да кажат че това е ПР връзка. Защо да не се възползват от предоставените им възможности? Парите са си пари 😉

# 659
ФБР АфРам работи 24/7 Joy

Афра танцува, а Мерт седи до нея,по шапката ще го разпознаете Grinning
https://twitter.com/NAAJDAY/status/1681805837621243904?t=g1OTZ4E … bDwf0zYuEryQ&s=19

Общи условия

Активация на акаунт