Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 20

• 57 340
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Прекрасна Афра ❤️

Танръсевсин посредствена както винаги 😂😂😂

# 692
Теро JoyJoyJoy

Поздравче Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=b0I0GOPD6GE

Прекрасна Heart

# 693
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз не виждам изобщо да е запуснат. Слаб и джиграв мъж още по-зле, като изсъхнал. За мен си е супер симпатичен, но аз не си падам по идеални мъже, падам си по интересни, а той определено е интересен като мъж с талантите и предпочитанията си, поне от това, което ни показва. Даже и като обличане е нестандартен и интересен.

За това и харесвам Мерт Изненадах се , че разказа историята си в Лисабон през погледа на филм от 1994г , който съм гледала и забравила , а той дори не е бил роден Доста мисъл и дълбочина показва за момче на 25г в това време
Скрит текст:
Афра си е лесно смилаема ,  тя бяга в друга лента И не е с упрек , напротив Това са двама различни хора и кариери , търсения и усет . А и както се вижда Grinning  милионите лайкове на Афра надали щяха да се получат this moment in time , ако ситуацията си беше останала с МЯ

Започнах да гледам сериала от еп 9 Върнах се до  еп 1 Един проблем открих Grinning Връзката на Афра в реала Не бях изненадана като на НГ обявиха , че се разделят с МЯ От самото начало исках да са с нашия Мерт без определена причина Чувство някакво Пък и Вие всички с толкова сърца и мавита ме обнадеждихте , че не съм толкова изгубена в превода  JoyJoy
Именно. В малкото интервюта, които е давал, все те кара да мислиш, да мислиш, да вникнеш и т.н. Харесвам такива "дълбоки" души, но истината е, че живеем в комерс и външността + секс@ продават всичко бързо и лесно.

Факт е  , спор няма Афра за рекламата на Де Факто по инфо на Бирсен ще  вземе 10 М тр лири Това са много пари по какъвто и курс на лирата да е спрямо евро Е защо и Мерт да не ги вземе  ?  Говорим за бизнес все пак Мерт е с 2 М лайкове почти на пост Няма никой от артистите в момента в Тр с такъв трафик в соц мрежи
О, нека ги вземе! Заслужава.

# 694
В актьорската професия сме виждали не един и двама актьори качвали по 50 килограма или сваляли по 40 кг за роля. Ако ролята на Ферит е такава съм ОК, но моето виждане за килограмите е такова, че не е здравословно,а и красиво човек да е с наднормено тегло и това е доказано.
Хората са казали - по дрехите посрещат по акъла изпращат. Това, че е интелигентен , не значи, че трябва да разчира само на това в тази професия.

За проекта с Де Факто, що пък не - некя си вземе парите, няма да ги краде я! Сега е на гребена на вълната, нека се възползва.

# 695
Ela1, никой не казва, че е здравословно. Но нали не мислиш, че теглото му е чак пък толкова над нормата. В крайна сметка щом гаджето му го харесва с пупето😂
На мен и Афра ми изглежда с някое килце нагоре 😂

# 696
  • Дъблин
Добро утро!

Ето затова харесвам Мерт! В този клип направоооооо очите ми останаха!
Уви Ферит не удуши Султан … или таз тъпа Пело

https://youtu.be/g47m_-YpvmQ

# 697
  • София

Това е единствената серия, която нямах нерви да гледам със субтитри, а толкова много ми беше харесала на прякото излъчване до последните 10 мин. Не можах да спя от яд, че се подписаха накрая. Наскоро попаднах точно на клип с края, спомените и подписите, супер гадно ми стана (добре, че точно тогава Мерт пусна снимките от Лисабон и бързо ми се оправи настроението Joy).

# 698
  • Дъблин

Това е единствената серия, която нямах нерви да гледам със субтитри, а толкова много ми беше харесала на прякото излъчване до последните 10 мин. Не можах да спя от яд, че се подписаха накрая. Наскоро попаднах точно на клип с края, спомените и подписите, супер гадно ми стана (добре, че точно тогава Мерт пусна снимките от Лисабон и бързо ми се оправи настроението Joy).

Аз не съм гледала някои епизоди точно по същата причина. Все още и не мога да ги гледам. С една позната уж трябваше заедно да се подкрепяме, онлайн и да ги изгледаме, нооооооо не мога. Особено със спомените…. Няма как. Но тук това дето искаше да удуши Султан….. мога да го гледам 10000000 пъти.

# 699
# 700
Това е интригата, ще стане ли Афра новото лице на Булгари за Турция Stuck Out Tongue Winking Eye

# 701
  • София
Това е интригата, ще стане ли Афра новото лице на Булгари за Турция Stuck Out Tongue Winking Eye

Това днес Билал го разправяше. До сега, до колкото разбрах, била Серенай (не съм запозната), но тя вчера не е присъствала в Бодрум. Според него водели преговори.
Иначе, според мълвата в туитър, брата на Мерт се жени днес.
Пак според феновете в туитър, тази вечер се очаква съобщение от ДеФакто:
https://twitter.com/defacto/status/1682323184291397633

# 702
Афра

https://twitter.com/ynihaly/status/1682428193146392576

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 20:01 от dterziiska

# 703
  • София
Някой може ли да обясни с какво точно се шегуват. Това са двете видеа:
https://twitter.com/Basant17411991/status/1682429808150454288?t= … hGSSKSrUQNFA&s=19

И разбира се всички забелязаха пръстена на Афра. Едва ли е годежен, но в туитър пак е цирк.

# 704

Общи условия

Активация на акаунт