Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 20

• 57 344
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Аз не виждам изобщо да е запуснат. Слаб и джиграв мъж още по-зле, като изсъхнал. За мен си е супер симпатичен, но аз не си падам по идеални мъже, падам си по интересни, а той определено е интересен като мъж с талантите и предпочитанията си, поне от това, което ни показва. Даже и като обличане е нестандартен и интересен.

# 676
Сексапилът далеч не е в това колко кг си и дали имаш шкембе. Лично мнение 🙆

# 677
Рамо си е супер Heart Eyes

# 678
  • София
Мерт като клющав ми прилича на момченце. Сега ми изглежда като красив млад мъж. Всеки с вкуса си Simple Smile Ако стегне малко корема няма да е зле, но не и плочки... Негова си работа.
Жената, която е качила снимката на Мерт с детенцето й, са я налазили в инстаграм. Имала снимка и с Афра и й се молят да я качи...

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 17:31 от MysteryG

# 679
Такаааа , да се включа и аз с мнение за  килограмите на Мерт.
Според мен има нужда да влезе малко във фитнеса с Афра. Тъкмо нейният треньор ще поеме и него. Не говоря за драстично отслабване /като чироз/, ама това  коремче /нежно казано/ не ми се връзва с 25 годишен чаровен мъж . В началото на дизито си е супер за мен. Ако сега не вземе мерки  , кога ? Като стане дебел ли ?
Аз и така си го харесвам, но.... Рано му е за паласки и "любовни дръжки". Не съм съгласна , че така изглежда един нормален мъж.  Плочките не са задължителни , но корема да не е  като еърбег. Не искам да го виждам такъв след 2-3 години. Още повече при тази професия. Колкото и да го харесвам ,бих предпочела да гледам подържано мъжко тяло все пак. Няма да навлизам в темата за здравето и последствията от излишното тегло.
Така че Мерт да се взема в ръце и да влиза във форма. Трябва да стои добре до Афра , която е като сърничка.
Това е лично мнение ! Предполагам много от вас  няма да го харесат  ама...... право куме в очи.

По въпроса с другите партньори , все още не искам да ги виждам с други. Феновете няма да ги приемат лесно.Ще ги сравняват със Сейфер. Ще има много разочаровани и критики , защото "не можеш да влезеш в една и съща река два пъти". А това неминуемо ще се отрази на кариерите им. Трябва  време !

Рени  и аз не исках да стават гаджета. Не за друго а защото виждам колко траят връзките в тези среди - едно дизи.
Имаха много ценно приятелство. Надявам се да са изключение ,като  Халит и Бергюзар , Серкан и Йозге,  Къванч и Седеф и др , които се броят на пръсти.

Чакам си аз да заживеят заедно и........каквото сабя покаже.

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 18:26 от Kami_J

# 680
ФБР АфРам работи 24/7 Joy

Афра танцува, а Мерт седи до нея,по шапката ще го разпознаете Grinning
https://twitter.com/NAAJDAY/status/1681805837621243904?t=g1OTZ4E … bDwf0zYuEryQ&s=19

В кръга на шегата...тази прословута шапка трябва да влезе един ден в Историческия музей Grinning ...ако не беше тя, дали така лесно щяха да ги намират в тълпата Blush

# 681
Хахах да бялата шапка, розовите слушалки и розовия куфар-АфРамски нещица Grinning

От концерта:

# 682
Здравейте

https://www.instagram.com/p/Cu7PDVrorgV/

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 19:50 от dterziiska

# 683
  • София
Е, хайде сега, наднормено тегло, че здраве, къде отидохме изобщо, ще каже човек, че всички сме с идеалните манекенски мерки.
Сега е по-хубав от началните серии на проекта, но си е до вкус, както казва Hurricane~.

Скрит текст:
Гледам, че след сватбата и Еда Едже са я налазили за кг. Не изглеждала добре на медения си месец. Голям праз. Нали мъжът ѝ я харесва. Слава Богу, че има и мъже с акъл в главата, а не само между краката.

# 684

В Бодрум били, на някакво събитие на Вог и Булгари

Тази Ямур значи не се научи да позира Grinning

Еда винаги си е била едричка, но е много чаровна Heart Eyes

# 685
Аз не виждам изобщо да е запуснат. Слаб и джиграв мъж още по-зле, като изсъхнал. За мен си е супер симпатичен, но аз не си падам по идеални мъже, падам си по интересни, а той определено е интересен като мъж с талантите и предпочитанията си, поне от това, което ни показва. Даже и като обличане е нестандартен и интересен.

За това и харесвам Мерт Изненадах се , че разказа историята си в Лисабон през погледа на филм от 1994г , който съм гледала и забравила , а той дори не е бил роден Доста мисъл и дълбочина показва за момче на 25г в това време
Афра си е лесно смилаема ,  тя бяга в друга лента И не е с упрек , напротив Това са двама различни хора и кариери , търсения и усет . А и както се вижда Grinning  милионите лайкове на Афра надали щяха да се получат this moment in time , ако ситуацията си беше останала с МЯ

Започнах да гледам сериала от еп 9 Върнах се до  еп 1 Един проблем открих Grinning Връзката на Афра в реала Не бях изненадана като на НГ обявиха , че се разделят с МЯ От самото начало исках да са с нашия Мерт без определена причина Чувство някакво Пък и Вие всички с толкова сърца и мавита ме обнадеждихте , че не съм толкова изгубена в превода  JoyJoy

# 686
# 687
Еви , тя Ямур Т цял сериал съсипа , та какво остава за позиране Joy

# 688
  • София
Скрит текст:

За това и харесвам Мерт Изненадах се , че разказа историята си в Лисабон през погледа на филм от 1994г , който съм гледала и забравила , а той дори не е бил роден Доста мисъл и дълбочина показва за момче на 25г в това време
Скрит текст:
Афра си е лесно смилаема ,  тя бяга в друга лента И не е с упрек , напротив Това са двама различни хора и кариери , търсения и усет . А и както се вижда Grinning  милионите лайкове на Афра надали щяха да се получат this moment in time , ако ситуацията си беше останала с МЯ

Започнах да гледам сериала от еп 9 Върнах се до  еп 1 Един проблем открих Grinning Връзката на Афра в реала Не бях изненадана като на НГ обявиха , че се разделят с МЯ От самото начало исках да са с нашия Мерт без определена причина Чувство някакво Пък и Вие всички с толкова сърца и мавита ме обнадеждихте , че не съм толкова изгубена в превода  JoyJoy
Именно. В малкото интервюта, които е давал, все те кара да мислиш, да мислиш, да вникнеш и т.н. Харесвам такива "дълбоки" души, но истината е, че живеем в комерс и външността + секс@ продават всичко бързо и лесно.

# 689
Скрит текст:

Скрит текст:

Именно. В малкото интервюта, които е давал, все те кара да мислиш, да мислиш, да вникнеш и т.н. Харесвам такива "дълбоки" души, но истината е, че живеем в комерс и външността + секс@ продават всичко бързо и лесно.

Факт е  , спор няма Афра за рекламата на Де Факто по инфо на Бирсен ще  вземе 10 М тр лири Това са много пари по какъвто и курс на лирата да е спрямо евро Е защо и Мерт да не ги вземе  ?  Говорим за бизнес все пак Мерт е с 2 М лайкове почти на пост Няма никой от артистите в момента в Тр с такъв трафик в соц мрежи

Общи условия

Активация на акаунт