Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 20

• 57 371
  • 761
  •   1
Отговори
# 360
11/10 🤤
Какво е необходимо за да можеш да позираш такаа? Питам за една приятелка...🤤🧿

# 361
Нали миналата седмица подгониха Афра, че банските с които се снимала за списанието не и стояли добре и че трябвало да си сложи силикон. Мисля че по този начин им отговоря и им затваря устите, няма нужда от такива неща . Голяма красавица си ни е ! Heart

Някой да знае нещо за този проект на Мерто, да го изгледаме:

# 362
Загледах дизито заради Афра - кефи ме това момиче ! Провокативна отвсякъде ! Бивши , настоящи, бъдещи трябва много да внимават с нея . Да си я  пазят ! Такава жена винаги ще бъде обект на желание .

# 363
Това e филма

Sesinde Aşk Var, hayatına yön vermesi gereken bir dönemde aşık olması ile tüm dengesi bozulan genç bir kızın hikayesini konu ediyor. 17 yaşındaki Deniz, anne ve babasını küçük yaşta kaybetmesinin ardından dedesi ile birlikte büyeyen genç bir kızdır. Hayattaki en büyük zevki şarkı söylemek olan Deniz, dedesi Şükrü'nün geçmişinde yaşadığı travma sonrası kendisine yağtığı baskı ile bu yeteneğinden uzaklaşarak kendisini dersine verir. Ancak onun yaşama okula yeni gelen Rüzgar adındaki bir öğrenci ile tanışması ile bambaşka bir hal alır. Deniz, elinden gitarı düşmeyen bir genç olan Rüzgar sayesinde hayatında gerçekten yapmak istediği şeyi keşfetme yolculuğuna çıkar. Ancak bu süreç, dedesinin rahatsızlığının tetiklenmesine neden olur. Dedesi ve müzik tutkusu arasından sıkışıp kalan Deniz, hayatının en zor kararını vermek üzereyken geçmişi ile ilgili büyük bir sır öğrenir. Bu sır her şeyin bir anda tersine dönmesine neden olurSesinde Aşk Var filmini DiziFilmBOX adresimizden izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler.

https://www.dizifilmbox.pw/filmler/sesinde-ask-var-izle/

# 364
Привет момичета Heart Eyes

Аутфитът на Афра от секси снимките за мен е GrinStuck Out Tongue Winking Eye ( без снимката с пръстените  разбира се) , както и изборът на дестинация за 1 път в Италия Но това няма никакво значение Още от рекламата за Де факто аз виждам момиче преминаващо в жена Осъзната ,  надявам се  женственост До сега не видях (хейле времето с М Я ) да  е търсена такава. Ще оставя на страна  ,кога една жена е провокирана да се чувства така
Само ще кажа , че Мерт Рамо е водолей и не знам ,  кой кого трябва да пази Kissing Heart

Последна редакция: пн, 03 юли 2023, 19:51 от KrasiAnna

# 365
Преди известно време в мрежата активно се разпространяваха слухове, че във втория сезон извънбрачният внук на Халис-ага определено ще се „нарисува“ в имението Корхан. Турските източници се ангажираха да твърдят, че все пак ще е Октай Екинджи. Както се оказа, актьорът трябваше да прекрати абонамента си от режисьора и сценариста на "Yalı Çapkını", тъй като екипът не знаеше точно кога ще го въведе в сериала, а безброй абонаменти вече бяха заваляли върху момчето и никой не отмени интригата. Новосъздаденият внук, както се казва, изобщо няма да е прост - кавгаджия и интригант с труден характер. Той ще може да създаде много противоречиви моменти в имението, ще има и опити да се карат основната двойка. Носи се слух, че Асуман първо ще се сговори с него, а след това ще започнат връзка.
# женкарят

# 366
Загледах дизито заради Афра - кефи ме това момиче ! Провокативна отвсякъде ! Бивши , настоящи, бъдещи трябва много да внимават с нея . Да си я  пазят ! Такава жена винаги ще бъде обект на желание .

Какви са тези огромни стъпала: които са и направили?

# 367

Какви са тези огромни стъпала: които са и направили?

Е определено не е 36,5 !  Това е от ракурса на снимката /гледната точка /. При  снимки на много актриси съм го забелязала. Точно стъпалата им са като плавници.

# 368
Момичета, не бъдете прекалено критични. Афра е само на 25, има право да експериментира, да прави грешки, да избира лоши дестинации /дали?/, кофти аутфити, да си прави големи стъпала...
И да, Афра много се промени откакто скъса с МЯ.

Ами поиздължили са краката малко, за да са станали такива стъпалата, голям праз.

Последна редакция: пн, 03 юли 2023, 20:13 от Еванджелин

# 369
# 370
Момичета, не бъдете прекалено критични. Афра е само на 25, има право да експериментира, да прави грешки, да избира лоши дестинации /дали?/, кофти аутфити, да си прави големи стъпала...
И да, Афра много се промени откакто скъса с МЯ.

Ами поиздължили са краката малко, за да са станали такива стъпалата, голям праз.

Еви аз изобщо  , ама изобщо не съм критична към Афра. Сега и е времето да прави каквото и душа иска. Да се облича , както си  иска , да бъде с когото и колкото си  иска./дори с приятел на бившия/. Откакто скъса с МЯ , тя просто скъса синджира , както се казва. Усеща се една свобода при нея. Радвам се за което ! Не знам на какво се дължи , на Рамо ли , на раздялата ли , но  е различна вече. А за дистинациите - въпрос на вкус !
За мен е важно , че изглежда щастлива !

И две мои любимки в един клип

https://www.vbox7.com/play:a2d6274829

# 371
KrasiAnna, хем искам да доживея, хем си представям какъв срач ще настане пак, та не знам и аз Grinning

Kami_J Heart И за мен това е важното, Афра изглежда щастлива.

# 372
  • Яко в Матрицата...
Сицилия е много хубава дестинация, екстра си е там. Стига да не изригне Етна Simple Smile

Еве, както иска да си ходи, и с този аутфит е хубава и секси Heart Eyes Ама и аз мога да си я критикувам Wink

# 373
Да се порадваме малко и на  Ферит ! Като няма нови фотки , ще си гледаме стари!

# 374
KrasiAnna, хем искам да доживея, хем си представям какъв срач ще настане пак, та не знам и аз Grinning

Ооо нека да е , тогава ще е  "бомба гиби" 
Те да издържат , има мин 2 сезона още . Това са си две календарни години Не е никак малко
А и колкото и да ми се иска , това са две отделни кариери Виждаме колко е харесван Мерт , колко е харесвана Афра

Общи условия

Активация на акаунт