Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 20

• 57 640
  • 761
  •   1
Отговори
# 720
# 721
https://www.facebook.com/groups/362916724101076/user/100001205267470/

Има трейлър за 2 -ри сезон , но не мога да го копирам. Ето така става с линк.

# 722
Фенски измислици, официален трейлър няма. Wink

Афра продължава да се забавлява с мениджърката си и Неслишах в Бодрум:
https://twitter.com/thisiselosss/status/1683314054826213376?t=7B … HahqQOehi--g&s=19

Много красива песен, ако някой може да я преведе цялата Hug Heart

Последна редакция: пн, 24 юли 2023, 09:15 от Мис ЧагиЗо

# 723
Зори тази група беше атракция миналото лято.Много ги слушах покрай Тозлу Яка.

Само аз разбирам 🎧😎
Впрочем на почивка съм затова не съм активна тези дни... 🌹🌼

# 724
Афрош и мениджърката й Бейза

Старо от Мерт, като няма ново

Диди, весела почивка Kissing Heart

Зори - KÖFN - Bi' Tek Ben Anlarım

И още снимки от Афра

И още малко Мерт

Последна редакция: пн, 24 юли 2023, 15:33 от Еванджелин

# 725
# 726
  • София
И едно стори от Афра

Един въпрос към ползващите туитър. При вас #MertRamazanDemir показва ли ви нормално резултати? При мен този хаштаг от няколко дни в "Последни" почти нищо не показва. С никой друг хаштаг нямам проблем, само с този на Мерт. Като се добавят и проблемите с акаунта му в инстаграм, които продължават, вече ми е доста странно.

# 727
Аз нямам проблеми, хаштага си работи нормално. Провери да не би някоя актуализация на Т да не е минала при теб, ако използваш мобилното приложение.

# 728
  • София
Аз нямам проблеми, хаштага си работи нормално. Провери да не би някоя актуализация на Т да не е минала при теб, ако използваш мобилното приложение.
Благодаря за бързия отговор, явно проблема е с акаунта ми, защото и на телефона и на компютъра не работи. Нищо, не е за първи път (преди време имах подобен проблем, но беше с всички хаштагове), сигурно ще се оправи скоро.

# 729
# 730
  • Дъблин

Аз знам че е с Афра и много им се кефя, ноооооооо дали ми е позволено поне ей така да си помечтая за него или поне за клонинг на него…. Да оставим факта, че съм му кака. Хахахахахахаах
Уфффффф уфффф разтапям се и незнам дали е от жегата или от него.

❤❤❤❤❤❤❤🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

# 731

Аз знам че е с Афра и много им се кефя, ноооооооо дали ми е позволено поне ей така да си помечтая за него или поне за клонинг на него…. Да оставим факта, че съм му кака. Хахахахахахаах

❤❤❤❤❤❤❤🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

HeartJoyJoy

Берил   в Барселона Heart
https://www.instagram.com/p/CvFo9CfIWfI/

Последна редакция: пн, 24 юли 2023, 20:29 от KrasiAnna

# 732

❤❤❤❤❤❤❤🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

ООО,Гери,има си ред на опашката...
Не сЯ бутай,моля!
Ще взема да ти отстъпя моето място/едно от първите е да знаеш/,че съм се захласнала по друг Убавец /Баръш Бакташ/ и ще ми станат много
Stuck Out TongueStuck Out TongueStuck Out TongueStuck Out TongueWinkWinkWinkWink

# 733
  • Дъблин
Хахахсха Валлллллл, сега е модерен ротационният принцип, та може и при нас така Simple Smile
🤡🤡🤡🤡🤡🤡😎😎😎😎😎🫣🫣🫣🫣🫣

# 734
Хахахсха Валлллллл, сега е модерен ротационният принцип, та може и при нас така Simple Smile
🤡🤡🤡🤡🤡🤡😎😎😎😎😎🫣🫣🫣🫣🫣

Може ли?
Тогава действаме:laughing:
Да не забравиш да се обадиш,хей!:satisfied:

Общи условия

Активация на акаунт