Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 66

• 18 794
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Това може да се получи и при дехидратация- да показва по-висок % мазнини.🙂 Разбира се, този тип кантари показват показателите ориентировъчно. Е, някои просто не стават.🙂

Последна редакция: пн, 03 юли 2023, 21:35 от dolce miele

# 511
Кантарион 😂.
Долче, велик ти е редакторът 😆

# 512
  • София
Процент мазнини - 23.8% .Диагноза - затлъстяла. Laughing

# 513
😅😅
Всеки затлъстял си мечтае да носи от детските къси дънки на Шарпи.😃
Тайс, велик е, успява да промени, като натисна "Публикувай"...😆

# 514
Шарпи, какъв е този кантар, който те изкарва затлъстяла? 23.8% мазнини. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Що бе, пиле, не е ли това число нормално? Чак ходих да гледам в нета и дават тип фитнес с такъв процент мазнини.
Тайс, 54,2 разбрах, че е процент вода в организма. Много хубава импровизация с подложка си спретнала, и аз съм го правила тоя номер, ако са свършили моите.
Долче, ето какво ще ти донеса следващия път като се видим - пачи крак. Да се насладиш на прекрасния му вкус.
Абе, ако са ми леко изпотени стъпалата и се кача на тоз кантар, може ли да ми стане нещо? Сори да тъпия въпрос, ама съм си параноичка на тема ток. В тея жеги като подскокна 3 пъти и се изпотявам и да не се кача и да светна.
Артемис, overfat чак сега го скивах. Ми то требе веяна скумрия да стана тогава...

# 515
Шарпи, много съм любопитна каква е тази гъбка на вкус.🤗 Може да съчетаем с разходка на Грешната или другаде (това трябваше да е Гребната, но Редактoрчо я прекръсти- оставям го така, за да се смеете😆).🙂
За тока от кантара- няма такава вероятност, поне според мен, аз никога нищо не съм усещала от моите кантари (а от рафтове по магазините, асансьори, ескалатора в мола и дори входната врата на блока съм усещала ток). Моите "хващат" и мерят и през тънки чорапи също.
23,8 е нормалнo, обаче отдолу пише "Overfat".🤣🤣🤣

# 516
Нищо няма да ти се повреди, не бой се. Той токът е нищожен дето протича, без такова нещо няма как да се измери съпротивление.
Друг е въпросът че съм малко скептична като се измери импеданс на живо тяло каква и колко точна информация се получава... Ама аз съм инженер, за живи неща не съм учила как се мери Grinning Мисля си че доста фактори могат да се отразят на числата, та по-скоро ги вземай за ориентировъчни само.

# 517
Да, да, ориентиравъчно. Едва ли някакъв тъп кантар може да ми определи точните мазнини. Аз такива почти нямам, особено от кръста нагоре. Кълките са ми по- мазнинни, особено от вътрешната страна, но това си е болка на почти всяка жена. Любопитен ми беше иначе тоз кантар и като стана дума тук, се сетих, че имам такъв, заврян някъде.
Долче, за гребната съм винаги ЗА! Казваш кога и отиваме на вечерна разходка. Гъбки ще има доста след около 10 дни. Ще се влюбиш във вкуса им.

# 518
Няман вяра на тия кантари дето мерят мазнини и други такива неща.

# 519
  • София
Е, как да имаш. Ако на Шарпи пише че е затлъстяла, на други диагнозата трябва да е "кит" Simple Smile.

# 520
Мен Cronometer ме изкарва с почти 4% повече мазнини, отколкото Кантарев. Но все пак приложението показва някакви примерни проценти. То и Кантарев ми показва ориентировъчно, но сравнявам с това, което ми е показал пак на мен предишните пъти. Между другото, за % вода е доста точен- в дни, когато съм пила малко вода (особено съчетано с някоя разходка в жегите) процентът вода доста ми пада (и логично се покачва процентът на мазнините). Кантарът, който мереше 4 показателя ми се струваше по-точен (там % кости и мускули не мърдаха лесно, както водата и мазнините).
Шарпи, че то след около 10 дни пак ще имам повод да почерпя.😋
Е, как да имаш. Ако на Шарпи пише че е затлъстяла, на други диагнозата трябва да е "кит" Simple Smile.
Няма шанс Шарпи да е затлъстяла.😃 Нещо не е в час този кантар!

# 521

Фалшива работа.
Имат си стандартна формула вградена. Въвеждаш ръст, години сигурно и спрямо килата ти определят мазнините.
То човек като се погледне си се вижда.

# 522
Мне, измерва се импедансът, то затова пуска някакъв мижав ток там да протече. Вече какви и колко замервания прави и как ги интерпретира после, поне аз съм скептична.

# 523
Шарпи, че то след около 10 дни пак ще имам повод да почерпя.😋
Оо, знам, знам 🤗
Ще приготвям пак палатката аз 😋😋😋

Фалшива работа.
Имат си стандартна формула вградена. Въвеждаш ръст, години сигурно и спрямо килата ти определят мазнините.
То човек като се погледне си се вижда.
И аз така мисля. Турили са някакви цифри да показва според ръст и години и айде. Специално ще го взема като ходя при майка да видя нея колко ще я изкара. Тя е 160 см/ 54 кила но е видимо с повече мазнини от мен. Ако покаже 24 и отлита през четвъртия етаж

# 524
Аз засега имам механичен, но мисля да взема и електронен.
Като ми дойде музата.

Общи условия

Активация на акаунт