Отговори
# 195
Да не говорим, че реалистично и обективно, не емоционално, може да се поспори дали е по-добре с брак или без според зависи от личната ситуация. Примерно аз съм традиционалист и бракът има чисто емоционална стойност за мен. Всъщност не виждам за себе си нито един голям плюс в него обективно погледнато, но за сметка на това няколко много тлъсти минуса.

Ако ми се каже - брак не искам, ама дете може - и аз самата това искам, въобще няма да се замисля за бебето или да правя драма за подписа.

# 196
И аз имам втори брак, но наскоро си говорихме с мъжа ми, че бракът може би ще е отживелица занапред. Времената се менят.

# 197
  • Paris, France
А Мацо къде живее сега? Кой се грижи за него като сте по моловете и ресторантите?

Е, като е започнал той да говори за брак и деца, къде е проблема? Може би се готви да ти предложи брак?

# 198
Чете ли избранника? Не съм го разбрал, ама е голяма грешка, предвид всичко изписано като съвети и сметки. Ама ти си знаеш де, казах ти моето мнение.

# 199
  • Наблизо
Отживелица е в страни с добра социална политика и когато жената има стабилен гръб в лицето на родители,добра работа,жилище собствено по местоживеене,а не в село Катерица и т.н.
Иначе защитава.
Сз не разбрах какъв му е доводът на принца да не иска брак?

# 200
Зависи, ако сключваш брак да наследяваш, явно не е, както този форум ни показва всеки ден. Мен обаче тази тема не ме вълнува.

Ако се готви да ѝ предложи брак едва ли е щял да я остави с впечатлението, че не желае такъв.

На мен ми е интересно как Нарциса спомена, че господинът четял темата. Предполагам тя му е показала, не виждам как от нищото ще попадне на нея, интересно защо го е направила? Да не ни оставят тук да си развиваме теории и да ни се смеят от страни? Че иначе аз при тея нейни приказки на негово място сериозно щях да се замисля.

Защо “принцът” да има нужда от доводи, че не иска брак? Това, че не ще, ако е така, е повече от достатъчно.

# 201
Може да е някой от форума.
Джеръми, бързо да си признаваш Simple Smile

# 202
Щом чете - да се захваща да прави бебе, а не да се офлянква. Преди това - пръстен. Може и сам  да го избере, от мен да мине. И да почерпите виртуално Simple Smile

# 203
  • София
Мисля, че съветите идеално илюстрират защо в днешно време има толкова нещастни хора.
Деца не се правят на всяка цена, да си задоволиш инстинкта за възпроизвеждане.

# 204
Ти май нещо се е***ваш с нас?
Мъж да седне с гаджето си на два месеца да питат по форуми какъв компромис трябва да направи ( има се предвид лак да се откупи) да не сключва брак, сещаш ли се колко абсурдно звучи?

# 205
  • София
Много ясно, че се гъбарка. Желая ви тризнаци.

Аз отказвам да повярвам, че адекватен човек, за какъвто имам Гал, ще седне да пише сериозно с подобен изнудвачески инфантилен подход, ригидност и липса на връзка с реалността за пръстенчета и всичкото сипано освен това.

# 206
Абсолютно всичко е възможно. Може пък мъжът да е абсолютно неадекватен, а Нарциса сляпо влюбена. И от мен тризнаци!

# 207
  • София
Чете, темата я пуснах по негова, хм, молба, беше му интересно да види какво ще кажат в СО. Не очакваше така да го разкостите.

Моля ви се, ама съвсем сериозно, не ме връзвайте с танграта и жерами. Тия, каквото мислене и поведение имат, жена има да сънуват още дълго.
Жени виждам и на живо, благодаря за квалфикацията, ама е изцяло извън реалността.

# 208
  • Столичанин ама не в повече :D
Нарциса, аз бих те посъветвала да почвате опитите за бебета щом иска. Щом няма други деца, апартаментът му ще е за общите ви деца и без това. Ако се разделите, не дай Боже (нищо, че не съм религиозна), издръжката е еднаква за децата (с брак или без брак). Който е решил да си тръгне, си тръгва и като има брак и се развежда.

След общи деца може и да се навие да се ожени.

Родителите му разведени ли са, ако не е тайна? Приятели, среда, баби и дядовци? Моите деца гледат много негативно на подписа заради тежки и конфликтни разводи на родители на техни приятели и съученици, а ние сме си женени. Аз също съм с резерви към подписа, дори след дълго съжителство и с предбрачен договор.

А би ли му казала, че категорично не приемаш дете без брак? Тук арабките правят така и даже и закостенели ергени приемат като са влюбени. Един приятел живя по 7-8 години с три жени и за никоя не се ожени. Срещна арабка. Тя каза съжителство и дете след годеж, подпис, зестра и сватба. И до 3 месеца се ожениха. Мъжът е българин 🌞. Туриха му хомота.
То съветите ти са аналогични на разбиранията на много хора, че щото тъй и тъй ще се мре що да не се храним с торта и сладолед. Интересно е що ти не го правиш (имам предвид защо не се храниш с торта и сладолед)? Wink Същото и за обяснението как ти било много добре сама без мъже. И в същото време си омъжена и имаш деца. Simple Smile
Няма дни, в които е прекалено зает. Моята квартира в момента е склад за по-голямата част от нещата ми, живея при него. Имаме резервация за почивка. Така добре ли е?
Е тогава защо по-голямата част от нещата ти не са у тях след като живееш при него, и защо всъщност продължаваш да даваш пари за квартира след като живееш при него, два доста фундаментални въпроса, на които отговор разбира се няма да има. Sunglasses Ама ти желая успех де дано наистина това да е твоя човек. Simple Smile Макар, че това дето той накарал да пуснеш тема у форума, е голяма вероятността тоя мъж да съществува само във въображението ти. А това дали аз сънувам жени или ги имам също ще го оставя на въображението ти. Wink
Може да е някой от форума.
Джеръми, бързо да си признаваш Simple Smile
ахахаха добре рядко ми се случва ама в момента се хиля с глас Joy , ама просто ще цитирам една перефразирана поговорка "fool me once shame on you, fool me twice shame on me, fool me thrice i'm an idiot". Sunglasses

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 14:59 от jerami

# 209
Деца не се правят на всяка цена, да си задоволиш инстинкта за възпроизвеждане.
Точно задоволяването на инстинкти прави човек щастлив, не e ставало въпрос да се правят други щастливи😐

Общи условия

Активация на акаунт