Отговори
# 330
Защо оставаш с такова впечатление? На мен ми звучи като съвсем нормално развитие за прясна двойка на тея години, но нищо супер сериозно или свръх напреднало.

# 331
  • Наблизо
ЕмаТ,не знам какво се счита за сериозно при 3 месечна връзка и какво не.
Те са на по 40,нито един от двамата няма деца,Гал има котка,нейните родители са на 300 км от София,горе-долу самостоятелни-нормално е да спят при някого от двамата.
За плащането - не виждам защо се вижда като напредналост във връзката,джентълменско си е,особено пък в началото.

# 332
Нарциса мисля е доста под 40, може би 35? Това не е по никой параграф престаряла за създаване на семейство. За него ако е споменала, не съм видяла аз.

# 333
  • София
Да бе, на по 50 са.
Съвсем нормална и осъзната възраст, лафа за пръстена и бебетата, закачките, шегите са си в реда на нещата.

Не знам защо приехте темата с такава сериозност.

# 334
Защо оставаш с такова впечатление? На мен ми звучи като съвсем нормално развитие за прясна двойка на тея години, но нищо супер сериозно или свръх напреднало.

Напред писах защо - имам познати на тази възраст, които нито са се разбързали, нито имат усещането за последен влак, така често споменавано в този форум Simple Smile Мит е, че всички се разбързват.
-----------------------

Да бе, темата беше лека и шеговита, откъде дойде това с прогнозите и прокобите.

# 335
Аз и тук не виждам никакво бързане. Развиват се само някакви теории и хипотези.

# 336
Спорен мене, авторката искаше да си свери часовника и да види на къде духа вятъра. Колко й се получи, незнам.

# 337
  • София
Глупости, ве. Искаше да се похвали, дет се вика да ъпгрейдне образа и да информира форумната общественост.

Щот не тя, ние сме сложили тиганите Laughing

# 338
Те хората излизат от 3 месеца, ние ги оженихме, разведохме, на него парите му изхарчихме и взехме да се чудим дали авторката ще се оправи на свободен наем с нероден Петко Joy

# 339
Глупости, ве. Искаше да се похвали, дет се вика да ъпгрейдне образа и да информира форумната общественост.

Те хората излизат от 3 месеца, ние ги оженихме, разведохме, на него парите му изхарчихме и взехме да се чудим дали авторката ще се оправи на свободен наем с нероден Петко Joy
Баш така е.
Сега ще пусна друго дребно като за форума, но моят се прибира навреме за секс, филми, секс, мол, секс, кино, секс, кафе, секс, театър, секс, Хепи, секс, Борисовата, секс. На други им личи, че получават единствено някой лев за едно бързо обиране на връхчетата при фризьорката.

# 340

Баш така е.
Сега ще пусна друго дребно като за форума, но моят се прибира навреме за секс, филми, секс, мол, секс, кино, секс, кафе, секс, театър, секс, Хепи, секс, Борисовата, секс. На други им личи, че получават единствено някой лев за едно бързо обиране на връхчетата при фризьорката.

Нали затова, те е взел. То остана и секс да няма Joy

# 341
  • София
Явно добре й се получава сексът Stuck Out Tongue Winking Eye

# 342
Явно добре й се получава сексът Stuck Out Tongue Winking Eye

Ако беше, нямаше да има тема,ама как да го вържа, а щеше да го е смаяла с креватните си умения

# 343
Аз харесвам Нарциса по принцип. Искрено ѝ пожелавам това да е мъж, с когото като мине още малко време да се чувства достатъчно спокойна, че да не пуска дори и на шега теми като тази.

# 344
Абе като мине един час, почва да ми идва леко в повече, съвсем леко. После се сещам, че по света има жени, които и 6 мин нямат дори за себе си сами, камо ли секс.

Общи условия

Активация на акаунт