Отговори
# 120
Стиснат на какво? На пари, на намерения, на чувства, на грижа, на време... Защото има различни мъжки вариации, както и жени, съгласни на различни компромиси.

# 121
Като се почнат тея дискусии кой ще наследи полу-падналата къща в някое село в Северозападна България на обща стойност 1000 лв с двата декара двор, направо ме убивате. Колко пък да са имотни тея мъже, че чак за тръстове се заговори?

# 122
Абе, като гледам, най-богатите никак не се гнусят да се женят, че и по няколко пъти.
Все някакви прошляци си стискат „имането“, което тепърва ще наследят, защото техните още са живи...

# 123
  • Paris, France
Тук едва ли някоя жена иска да се жени за селяндур с полу-паднала къща в Северозапада или би го посетила в болница. Сигурно и добър ден не им казвате на такива.

Имотен е мъж, който притежава поне един имот, който може да стане актив и да носи доходи на жената или да и стане семейно жилище, а тя да даде под наем нейното си.

# 124
  • София
Зависи. Като знам какво съм виждала, по-добре да го употребя за донор и да го разкарам.

Според мен това е егоистично спрямо бъдещото дете, но ти си знаеш, няма да споря.
Има много случаи на разпаднали се бракове и връзки, но повечето в началото все пак са инали общо желание.

И друго винаги съм се чудила - как ги употребявате тия мъже за донори. Те не искат дори да се подпишат, но се навиват да ви правят деца? Или им крадете генетичния материал, пробивайки дупки. Или са толкова глупави, че вярват сляпо на "пих си хапчетата" от жена, която отчаяно иска да им надене брачния хомот?

# 125
Абе, като гледам, най-богатите никак не се гнусят да се женят, че и по няколко пъти.
Все някакви прошляци си стискат „имането“, което тепърва ще наследят, защото техните още са живи...

Интересно, където живея точно по-богатите са най-стиснатите, както финансово, така и емоционално (поне това са ми впечатленията на мен). Преди гледах да съм модерна млада жена и гледах да не обръщам внимание на стиснатите мъже, защото все пак това нали не е най-важното, но после забелязах ясна взаимовръзка между това, че са стиснати, и между държанието им в чисто емоционален смисъл. Оскъдна комуникация, оскъдни ласки, време за мен, всичко беше просто .. оскъдно. За това пък с голямо самочувствие и претенции, и продължаваха да ме канят на срещи и да ме тикат на втора среща да спя у тях. Как да усетя достатъчно емоционална връзка да спя с този човек при цялата оскъдност, която ми предлага? Sweat Sweat Smile
И така вече направо бягам от банкери, финансисти и тем подобни, защото имам само неприятни преживявания с тях. Много страх явно някоя да не им вземе грижливо спестените пари, и за това и емоционално са дръпнати според мен.

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 20:07 от Новачка

# 126
  • София
Стиснат на какво? На пари, на намерения, на чувства, на грижа, на време... Защото има различни мъжки вариации, както и жени, съгласни на различни компромиси.
Едното зашива всичко към себе си.

# 127
Ей, то не бяха имоти, сметки, как да не се мине жената ако му пусне на мъжа??? Това за мен винаги е било огромна дивотия - жената не иска кой знае колко да прави секс с конкретния мъж и няма някаква страст към него, ама ако е послушен ( в случая ако обещава брак) ще му пусне за награда... Ми ясно, че мъжът ще бяга, те не са прости и усещат нещата. Мъжете си падат по жени, с които общуването е приятно и без задни цели, а сексът е по взаимно желание и привличане. И после вече ако се окаже, че има съвпадение и по другите параметри, вече идва сериозна връзка и накрая решението за брак. Поне така беше когато аз съм се загаджвала и някак нямам доверие на тези изначални матримониални цели при среща с мъж.

# 128
  • София
А, не, не, не съм чувала в обкръжението ми жените да “пускат”, еле па за нещо си.
Правят секс от желание и интерес, ако няма мач - бег.

# 129
Ей, то не бяха имоти, сметки, как да не се мине жената ако му пусне на мъжа??? Това за мен винаги е било огромна дивотия - жената не иска кой знае колко да прави секс с конкретния мъж и няма някаква страст към него, ама ако е послушен ( в случая ако обещава брак) ще му пусне за награда... Ми ясно, че мъжът ще бяга, те не са прости и усещат нещата. Мъжете си падат по жени, с които общуването е приятно и без задни цели, а сексът е по взаимно желание и привличане. И после вече ако се окаже, че има съвпадение и по другите параметри, вече идва сериозна връзка и накрая решението за брак. Поне така беше когато аз съм се загаджвала и някак нямам доверие на тези изначални матримониални цели при среща с мъж.

Хората гледат на секса по различен начин, и жените и мъжете гледат на тези неща по особено различен начин, в наааааай-общия случай (да, да, знам, има всякакви мъже и всякакви жени, знам). Спала съм с някой и на втората среща, а с други и след 1 месец не съм усещала, че искам да спя с този човек, не защото няма външно привличане (иначе нямаше изобщо да изляза с него), а с държанието си не ме е предраположил изобщо. В крайна сметка някои от нас сме по-емоционални същества, не съм бюро сексуални услуги, че да трябва да скоча в леглото когато ти ми щракнеш с пръсти, а междувременно нямаш благоволението да ми отговориш 3 дена на смс-а (примерно) Grinning
Какво пускане, какви 5 лв ... Само защото някоя жена не иска да спи с вас не значи че крои някакви коварни планове и схеми.

# 130
Аз изобщо нямах това предвид (бюрото за сексуални услуги). Даже точно обратното всъщност исках да кажа - сексът не е награда или услуга.

# 131
Аз изобщо нямах това предвид (бюрото за сексуални услуги). Даже точно обратното всъщност исках да кажа - сексът не е награда или услуга.

С това съм съгласна, трябва хората да го усетят просто и да не се гледа, че някой е пуснал на някой друг. Както един мъж не се е минал, че се е оженил, така жената не се е минала, че е спала с някой не знам си коя среща.

# 132
А ти сигурна ли си, че той брак не иска? Ако сте отскоро заедно може просто да му е още рано да обсъжда такива теми.

# 133
  • Paris, France
Не, към Нарциса. Все пак съм я чела от години. Тука все едно друг човек.
Затова казвам - компенсаторен.

Хм, същият човек е и не ми се струва цинична, а патетична с тази тема. Темата я вълнува отдавна, а и май има родителски натиск да се жени и да има дете, освен нейно желание, което май не е силно.

И друго се сетих за подаръците и предложенията за брак - възрастта и външността са много важни. Най-скъпите подаръци и двете предложения за брак от много богати мъже (над 100 милиона USD assets 1990-1995г) ги получих когато бях много млада, много слаба и елегантна и много красива. Получих ги в Лондон. В София такива мъже не съм срещала. След чукване на 27-28г положението се промени, ако и да си бях слаба и красива, че и млада. С напредване на възрастта броят и % мъже, които биха искали да ни купуват подаръци и да се женят за нас намалява и продължава да намалява, а на пазара се вливат нови, по-млади и свежи жени.

Нарциса, имаш изисквания, които затрудняват намирането на подходящ съпруг и не си никак склонна да ги преразгледаш и преподредиш. Населението на София е намаляло и дори и да прииждат мъже от цяла България, те са много млади, силно безимотни в София и едва ли искат точно брак и дете. Някои си търсят жена с жилище. Ръстта ти може да е позитив в Холивуд, но не е чак в твоя полза в България.

Аз те съветвам да се пробваш и с чужденци по сайтовете и да вдигнеш леко възрастта. Не с 5 или 10, но с 2 години, примерно. Те и чужденците, дето ги харесваш (скандинавци и подобни) не са много на брой, но поне са склонни да се оженят за връстничка и някои биха дошли в София.

Моя братовчедка се ожени за швед и поиска да живеят в София. Поиска апартамент с тераса 100 квадрата, още доста неща и ги получи 🤩. Мъжът и много и помага с домакинството и детето. Щастливи са над 20г заедно.

# 134
Аз явно не съм чела достатъчно или внимателно. Какви толкова изисквания има Нарциса, които простосмъртните да не покриват? Аз съм останала с впечатление, че иска някакви съвсем нормални неща - да е съвестен, верен, със семейни ценности и да изкарва някакви пари колкото да покрива разходите за евентуално семейство. Това много жени го искат. Не е като да отпраща кандидати с под милион годишен доход.

Общи условия

Активация на акаунт