Отговори
# 465
  • София
Че кой ще се дразни. Всички се радват.
Аз се радвам на всеки хепи енд.
Единствено се дразня, когато на други хора се слагат думи в устата, и се прокламира какво мислят и чувстват, без изобщо да е истина.
И това е масова практика тук.

Също така, идеята "как някой си ..мразец/..мразка си е намерил ИЗОБЩО някой" се върти и цикли само от някои жени във форума. Не съм виждал никъде, никога мъж, какъвто и "мразец" да е, да казва, че някоя никога и никъде няма да си намери. Може да е казвано, че е "трудно", но в никакъв случай невъзможно и никой нямало да има.
В тази връзка, за всеки влак си има пътници.

# 466
Никой не й завижда. Някои хора почти сме си отглеждали децата, и общо жилище, и общ бизнес имаме заедно, и сега сме на спа... И секс правим, и още се чувстваме добре заедно , въпреки че и сребърна сватба сме празнували и пръстените ни не са били картие.
 Но тя самата явно чувства, че мъжът до нея няма намерение да й предложи брак, щом задава такива въпроси. И не е сигурна в чувствата му. А за нея това с брака явно е важно. И е права.
Щото квото и да си говорим колко са равноправни родителите, жената е тази, която износва, ражда и отглежда децата основно. А тя явно има причини да мисли, че този мъж няма намерение да остареят заедно.

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 11:13 от Прекрасная Василиса

# 467
  • София
Тангра и rf22, споко де, споделям лично усещане, може да се разминава с действителността.

# 468
  • София
Абе хора, какви сребърни сватби, какви общи бизнеси, това е връзка на 3 месеца. Кандидатът явно има и дава, глези я, тя пък се кефи, защото беше понатрупала разочарования от мъже. Дано не прехвърля предишни такива на новия, другото, ако са един за друг, ще се намести. Ако не са, тогава и цигански колела да прави, пак няма да станат нещата. Само не знам за какво й беше толкова нужно да пуска тема да й мътят мозъка и да го пълнят с всякакви мрачни и драматични прогнози, ама тя си знае.

# 469
Значи, на няколко пъти тръгнах да пиша как сме подхванали въпроса и защо съм пуснала и тук тема, даже да дам биометрични данни на ергена, ама някои така набраха инерция каква непожелана от мъж ку*ва съм, пък той е дърт несериозен чичак - то загуби смисъл да пиша.

# 470
  • София
Темата е доста мека, предвид други теми от подобен тип.
Около Нарциса се стъпва на пръсти. Това всеки "мизогинист" знае.

# 471
  • София
Чил, защо продължаваш да пишеш с острота и агресия, радвай се на връзката си и моментите, зарежи форума Simple Smile

# 472
Е, айде ся. Никой не е казал такова нещо. Просто си лафим и споделяме мнения. И не ти завиждаме. Да ти кажа, щастливите хора не завиждат. Винаги съм била на принципа да гледам как на мен да ми е добре и да не се интересувам кой какво прави с живота си, стига мен да не ме касае лично.
Та, последно от мен, че влизам в басейна - щом ти е хубаво с този мъж, не му мисли много, много, ми действай спонтанно и нещата ще се наредят.

# 473
  • София
Ама верно ли 3 месеца? 😳

# 474
Е, чакай сега. Острота и агресия към милото не проявявам. Ако става на въпрос, не проявявам като цяло към хора, които са меки и възпитани, в частност с мен. Кой каквото си е изпросил. Назад имаше бая мнения, които точно това казваха, но ги заметоха, поне 5 страници от темата липсват, отделно ми е любопитно на какво отгоре бяха точно тези мнения точно от тези хора.

# 475
Еми то оставаше острота и агресия към милото още в първите месеци да почнеш да проявяваш😂
Имам една колежка, цял ден крещи и вика, хем е в съседната стая, като кресне, и аз подскачам.Никой колега не може да я търпи дълго около себе си, та и за това са й осигурили самостоятелна стая. Даже като откачи и става агресивна. Та винаги сме се питали с колегите тази мъж й как я търпи у дома. Аз пък директно я питах нея😂
И тя ми каза: Ооооо, ама аз вкъщи не крещя, аз там съм душичка.
А аз пък й повярвах, щото никога не съм я чувала как крещи на миуто по телефона. 😂

# 476
  • София
Гал, казвам го с най- добри чувства. Много добре знаеш във форума как стоят нещата.
З@еби и си живей живота.Hug

А щастието не е шумно. Това към всички обясняващи се колко са обичани, ценени, гонени, невероятни, махат благородно от спа, басейн, плаж, наклонената кула и т.н.
Нарциса разбрахме, че е дълбоко нещастна, вие като сте много щастливи, да не бяхте писали цял уикенд по темата.

# 477
  • София
Тя Нарциса е щастлива и на крилете на любовта. В розовите облаци. Твърде неподходящо място и време да се мисли за сватба.

# 478
Абе ясно, че трябваше да се похвали, аи това ок, ама защо по такъв безумен начин с безумни въпроси и с направо втрещяващо обяснение на темата - че избранника сам поискал да пита как трябва да се откупи да не сключва брак след 3 месеца връзка. Баси тва ако е истина, си е е***ти унижението, а аз принципно се имам за дебелокож

# 479
  • София
Гал, казвам го с най- добри чувства. Много добре знаеш във форума как стоят нещата.
З@еби и си живей живота.Hug

А щастието не е шумно. Това към всички обясняващи се колко са обичани, ценени, гонени, невероятни, махат благородно от спа, басейн, плаж, наклонената кула и т.н.
Нарциса разбрахме, че е дълбоко нещастна, вие като сте много щастливи, да не бяхте писали цял уикенд по темата.
Принципно бях съгласен 1000% с всичко без последните 2 изречения.
Припомням, тия, които казаха че са добре беше в отговор на обвинения колко са зле, как завиждат и тн.
Какво да правят хората, да търпят лъжливи обвинения и да преглъщат?
Не е като да са се изтъпанили и ни в клин, ни в ръкав, "А, пък да знаете, ние скъсахме хепито и моловете, а вие завиждате и ме мразите, защото сте озлобени лузъри".

Общи условия

Активация на акаунт