Пациенти на др Емре Тургут - тема 3

• 51 733
  • 606
  •   1
Отговори
# 150
И аз бях с Пролутекс и на мен ми казаха до 8 г.с,но понеже ме беше страх ги продължих до 12 г.с на своя глава.

# 151
Аз го изследвах постоянно и въпреки пролутекса 2 х 1 беше нисък и ме достраша да спра, слагах малко циклогест, след това утрогестан докато се образува плацентата.

# 152
Здравейте, на мен също ми е изписан пролутекс до края на 8ма седмица. Мисля да го изследвам когато наближи. Знаете ли какви трябва да са подходящите референтни стойности в 8 г.с.? Как се спира постепенно, когато е по 1 инжекция на ден?

# 153
Здравейте, на мен също ми е изписан пролутекс до края на 8ма седмица. Мисля да го изследвам когато наближи. Знаете ли какви трябва да са подходящите референтни стойности в 8 г.с.? Как се спира постепенно, когато е по 1 инжекция на ден?

Аз бях с по две на ден.
После започнах една седмица по една вечер ,след това една седмица през ден 😊

# 154
Здравейте, момичета. Минавам само да споделя, че точно преди една година на 31ви Октомври беше първоначалния ни час при др.Тургут, а днес ( вече 1ви) съм щастлива да държа в ръцете си първородния си син, който се роди на 22ри Октомври, благодарение на целия екип на доктора💙🤗
 Искам сърдечно да пожелая успех на всички, които продължават да се борят!❤️ Трудно е,  но не се отказвайте!🍀

# 155
Здравейте, момичета. Минавам само да споделя, че точно преди една година на 31ви Октомври беше първоначалния ни час при др.Тургут, а днес ( вече 1ви) съм щастлива да държа в ръцете си първородния си син, който се роди на 22ри Октомври, благодарение на целия екип на доктора💙🤗
 Искам сърдечно да пожелая успех на всички, които продължават да се борят!❤️ Трудно е,  но не се отказвайте!🍀
Честито, да сте здрави и много щастливи заедно! 😊❤

# 156

Честита радост! Heart Колко хубаво Heart

# 157
Здравейте, мисля да се ориентирам за ин витро в Турция, след неуспешни опити в България. Насочила съм се към д-р Емре Тургут. Който е запознат може ли да ми изясни как стоят нещата, и долу горе като пари колко излиза,за да съм подготвена.

# 158
Привет, дами! Пиша този пост както, за да изкажа своето огромно възмущение и  разочарование от човека, когото  не желая вече да нарека „доктор“, така и за да предпазя други жени, които, подведени от суперлативите, изписани по негов адрес от негови бивши пациентки, попадат на един от най-бескрупулните печалбари в Истанбул! Въпросният Емре Тургут може в миналото да е бил добър, всеотдаен и човечен лекар, но днес, повярвайте ми, няма и помен от това. Господинът, лежейки на стари лаври, не се поколебава да приема още и още пациенти, които после биват здраво претупани и качени на поредния конвейр! За него са важни само вашите пари! Няма и помен от уж „индивидуалния подход“, с който той е бил известен някога. Всички жени, с които разговарях и там , в Истанбул, и после в България, независимо от възрастта, хормоналното състояние, специфичните заболявания на всяка една, се оказахме „тертирани“ с едни и същи медикаменти и дози, а именно 150 единици Гонал Ф и 150 мг Мериоферт. Да не говорим, че хормони не се изследват преди началото на стимулацията, нито в нейния ход, а само накрая, 2 дни преди пункцията. Това не е грешка, не е пропуск, а изключително груба немарливост и безхаберие! На човека просто не му пука и си играе най-безочливо със здравето на тези, които са му се доверили. По време на стимулацията единият ми яйчник отказа. Ами случвало се, рече той. И след това не последва никаква промяна в терапията- нито ми смени лекарство, нито добави някое, нито промени единиците. Нищичко. Излишно е да пиша, че не ми се направиха и изследвания на хормоните. Продължихме си така до самата пункция.. Ембриологията, с която работи, успешно затрива ембриони, а на въпроса ми защо само 3 от 10 ембриона достигнаха до бластоцист… правилно се досещате, виновна за тях се оказва не ембриологията на Аджъбадем Фулия  и нейните некадърни ембриолози, а моята възраст!! Защото така е най-лесно да си измие ръцете с това клише! Защо тогава на момичета на по 30 години също има остават по 2-3 ембриона от 9-10 яйцеклетки? Пак ли е възрастта им виновна?? И за капак, когато още чаках резултати от ПИД, получих обаждане от докторчето, с което той ми заговори за трети!! опит и какви добавки трябва да пие моя мъж и какви изследвания трабва той да направи. Забележете, чак след 2 проведени стимулации и затрити токова много яйцеклетки, докторът реши, че може и да има нещо с мъжкия фактор! Нали разбирате какъв израз на висок професионализъм и грижа за пациентите представлява това, след 2 обречени и претупани стимулации, потрошени хиляди левове за лекарства, изследвания, пътни, нощувки в хотели и какво ли още не,  свързно с процедурите, да се обади и да се сети, че може би преди третия опит е хубаво да се пуснат еди какви си изследвания, да се пият добавки и да се подготвим за третия опит! При все, че още не беше ясно дали ще има нужда от такъв! Да, за третия!! опит при този невероятно добър печалбар! На тези, които са се насочили и още не е късно да се откажат, ще им кажа да не се подлъгват по мазната му усмивчица, фамилиарниченето и българските думи, които използва в разговорите. Не се подлъгвайте, срещу вас стои човек, който ви разглежда само и единствено като поредната касичка. За него в важно да си получи парите и после - каквото стане.. следващите будали чакат!
При въпросната персона няма турски пациенти. Само български. Това го видях с очите си, понеже 2 дни ми се наложи да прекарам повече време във фоайето пред кабинета му. Защо няма турски пациенти, а само български, предполагам, не е трудно да се досетите. Аз, за съжаление, го разбрах доста късно. И когато прочетох поста на  bannanovolisto, не можех да повярвам как така този уж блестящ доктор, наричан „Златните ръце“ от бившите си пациентки , може така да постъпи.. Съжалявам горчиво, че не се спрях тогава, а отново се доверих на този откровен измамник. Момичета, прочетете постовете на bananovolisto в Клиники в Истанбул – 17 тема. Аз също не получих нито един документ, удостоверяващ извършените плащания, нито епикриза, нито нищо!!
След моите 2 злощастни стимулации се консултирах с друг лекар от Истанбул, на когото разказах всичко, от игла до конец и той ми  посочи къде са, меко казано,  грешките на Емре Тургут.  За мен откровена немарливост, а не грешки или пропуски..
В заключение, ще приканя всяка една жена, пострадала по един или по друг начин от Ниязи Емре Тургут, да сподели тук. Нашите щети са вече налице, но поне да предпазим тези, които още не са се подмамили от суперлативите тук, както и във ФБ групата за Инвитро в Истанбул, да им спестим емоционалната болка, съсипаните нерви и пръснатите на вятъра парични средства. Повярвайте ми, много боли от всичко това. Боли, да разбереш, че едно алчно същество се подиграва със здравето и съдбите на хората!
Който иска да узнае повече подробности за моя случай и има въпроси, съм отворена да разкажа на лични.

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 16:58 от Ferial

# 159
Ама как да няма турски пациенти.😀 Лично пък аз няколко пъти съм виждала турски двойки. И не не съм на същата доза като Вас. И да имах изследване преди стимулация. Дали жена с поликистоза, ще е стимулирана по същия начин както жена с изч яйчн резерв и др. С коренно различни медикаменти съм, сега на втори опит при него. В никакъв случай не симпатизирам на д-р Тургут, аз също в даден момент съм си мислила дали да не пробвам при друг, но пишете безумни и неверни твърдения. Нека всяка една от нас лично да прецени кой е нейният лекар.
Успех Ви желая, накъдето и да сте се насочила!

# 160
Не съм пациент на Тургут, но съм се сблъсквала с абсолютно същото с други негови прехвалени колеги. Това за индивидуалното отношение можете да го забравите, по-големи търговци от турците рядко има. С консултанти и агенции аз се отказах да комуникирам. Харесайте си клиника и лекар и отидете на място, ще ви обърнат много по индивидуално внимание.
Успех и спокойствие ви пожелавам, много сме тези дето сме минали през същото. 😒

# 161
Както за всеки лекар,така и за този е нормално да има доволни и недоволни. Преди седмица ми беше пункцията. Моята стимулация беше коренно различна от вашата,говорих там с други две жени,които пък бяха по други схеми. Също така съм срещала туркини там за дните в които сме били. Предполагам,че ни разделят за тяхно удобство. С туркините работи само Шура,Хафизе не. За другите неща не мога да твърдя грешни или верни са,а и времето ще покаже ние си колко сме доволни от него.

# 162
Някой от нещата са меко казано неверни.Преди месец ми беше стимулацията при д-р Тургут. 
Дали стимулация е copy paste както правят в България в 90%от клиниките.(понеже и тук имам един опит)и ако има място на което се изписват едни и същи неща това е тук в нашата мила родина.
И да има  турски пациенти(разделени сме за да бъде по лесна организацията на кординаторките)
На първоначалния ни преглед който беше около 2 часа  обсъдихме  подробно моите изследвания и т.н и тези на мъжа ми ,както и ние си зададохме всички въпроси ,след което лекаря прецени как ще действаме.
Няма как да не са ви искали пълния пакет ,който е задължителен за всички ни.Дали има индивидуално отношение и подход-да.
Навсякъде има доволни и недоволни ,просто някой неща,който пишете никак не са верни .
Желая ви успех от сърце.

# 163
Фериал, Абсолютно съгласна съм ! И ние минахме през същото. От 10 двойки на всички се даваше тази схема Гонал 150 и Мериоферт 150 ,нищо че аз съм със СПКЯ , а някоя друга с НЯР. Всичко е по калъп. Само да вметна, че ние отидохме заради мъжки фактор...е за ТРИ седмици нито един преглед на мъжа ми, нито хормони, нито събиране на материал (направи СГ с количество от 0,600 млн общ брой), нищо, нищо. В деня на пункцията и една седмица след това аз бях с ужасни болки не само долу ,а и врата, раменете, кръста, бъбреците, не можех да легна, да дишам, да спя (спях подпряна на стената). Исках да ми изпишат обезболяващи или да ми кажат защо ме боли от кръста нагоре, което почти не се случва на пункции (имала съм такава в БГ и всичко беше наред), казаха " Случва се" и това беше. Добре че си носих една торба лекарства от БГ, иначе нямаше да оцелея. Имах и кървене, което мина за 1-2 дни. После, на преглед в БГ, се оказа, че освен хиперстимулация съм имала и кръв в корема и затова ме е боляло толкова и в горната част. Да не говорим, че от Аджибадем Фулия ме изписаха с кръвно 140/220 да си ходя!!! От цялото мъчение ( да, за мен беше мъчение) извадени 13 Я , от тях 10 годни и познайте...........1 бластоцист (замразен и биопсиран). Това ембрионче аз казвам, че Господ ни го е дал, просто късмет извадихме. Ембриологията на Аджибадем е под всякаква критика. За сметка в София, от 5 оплодени имахме 2 бластоцита. Караха мъжа ми да дава 2 пъти материал за деня на пункцията, защото не можели да съберат. А три седмици в тикви ли бяха да замразят няколко материала + свеж на пункцията и да има избор???? Въобще............супер разочарована съм! Турция не е панацея, докторите не са " чудо", просто на наш гръб си събират парички. Само да спомена , че на консултацията, още преди да почнем стимулация и въобще каквото и да е на нас ни се заговори за втори опит!!! Сори, човек, ама ако от първия не успееш, няма да има втори. Така че, всеки си решава къде е неговото място и неговия доктор. Да, има успели, може би преди да работят с Аджибадем е имало повече успешни опити, но сега всичко е на конвейр. Епикризи за нищо не сме получили, освен за ПИД.

# 164
Привет, дами! Пиша този пост както, за да изкажа своето огромно възмущение и  разочарование от човека, когото  не желая вече да нарека „доктор“, така и за да предпазя други жени, които, подведени от суперлативите, изписани по негов адрес от негови бивши пациентки, попадат на един от най-бескрупулните печалбари в Истанбул! Въпросният Емре Тургут може в миналото да е бил добър, всеотдаен и човечен лекар, но днес, повярвайте ми, няма и помен от това. Господинът, лежейки на стари лаври, не се поколебава да приема още и още пациенти, които после биват здраво претупани и качени на поредния конвейр! За него са важни само вашите пари! Няма и помен от уж „индивидуалния подход“, с който той е бил известен някога. Всички жени, с които разговарях и там , в Истанбул, и после в България, независимо от възрастта, хормоналното състояние, специфичните заболявания на всяка една, се оказахме „тертирани“ с едни и същи медикаменти и дози, а именно 150 единици Гонал Ф и 150 мг Мериоферт. Да не говорим, че хормони не се изследват преди началото на стимулацията, нито в нейния ход, а само накрая, 2 дни преди пункцията. Това не е грешка, не е пропуск, а изключително груба немарливост и безхаберие! На човека просто не му пука и си играе най-безочливо със здравето на тези, които са му се доверили. По време на стимулацията единият ми яйчник отказа. Ами случвало се, рече той. И след това не последва никаква промяна в терапията- нито ми смени лекарство, нито добави някое, нито промени единиците. Нищичко. Излишно е да пиша, че не ми се направиха и изследвания на хормоните. Продължихме си така до самата пункция.. Ембриологията, с която работи, успешно затрива ембриони, а на въпроса ми защо само 3 от 10 ембриона достигнаха до бластоцист… правилно се досещате, виновна за тях се оказва не ембриологията на Аджъбадем Фулия  и нейните некадърни ембриолози, а моята възраст!! Защото така е най-лесно да си измие ръцете с това клише! Защо тогава на момичета на по 30 години също има остават по 2-3 ембриона от 9-10 яйцеклетки? Пак ли е възрастта им виновна?? И за капак, когато още чаках резултати от ПИД, получих обаждане от докторчето, с което той ми заговори за трети!! опит и какви добавки трябва да пие моя мъж и какви изследвания трабва той да направи. Забележете, чак след 2 проведени стимулации и затрити токова много яйцеклетки, докторът реши, че може и да има нещо с мъжкия фактор! Нали разбирате какъв израз на висок професионализъм и грижа за пациентите представлява това, след 2 обречени и претупани стимулации, потрошени хиляди левове за лекарства, изследвания, пътни, нощувки в хотели и какво ли още не,  свързно с процедурите, да се обади и да се сети, че може би преди третия опит е хубаво да се пуснат еди какви си изследвания, да се пият добавки и да се подготвим за третия опит! При все, че още не беше ясно дали ще има нужда от такъв! Да, за третия!! опит при този невероятно добър печалбар! На тези, които са се насочили и още не е късно да се откажат, ще им кажа да не се подлъгват по мазната му усмивчица, фамилиарниченето и българските думи, които използва в разговорите. Не се подлъгвайте, срещу вас стои човек, който ви разглежда само и единствено като поредната касичка. За него в важно да си получи парите и после - каквото стане.. следващите будали чакат!
При въпросната персона няма турски пациенти. Само български. Това го видях с очите си, понеже 2 дни ми се наложи да прекарам повече време във фоайето пред кабинета му. Защо няма турски пациенти, а само български, предполагам, не е трудно да се досетите. Аз, за съжаление, го разбрах доста късно. И когато прочетох поста на  bannanovolisto, не можех да повярвам как така този уж блестящ доктор, наричан „Златните ръце“ от бившите си пациентки , може така да постъпи.. Съжалявам горчиво, че не се спрях тогава, а отново се доверих на този откровен измамник. Момичета, прочетете постовете на bananovolisto в Клиники в Истанбул – 17 тема. Аз също не получих нито един документ, удостоверяващ извършените плащания, нито епикриза, нито нищо!!
След моите 2 злощастни стимулации се консултирах с друг лекар от Истанбул, на когото разказах всичко, от игла до конец и той ми  посочи къде са, меко казано,  грешките на Емре Тургут.  За мен откровена немарливост, а не грешки или пропуски..
В заключение, ще приканя всяка една жена, пострадала по един или по друг начин от Ниязи Емре Тургут, да сподели тук. Нашите щети са вече налице, но поне да предпазим тези, които още не са се подмамили от суперлативите тук, както и във ФБ групата за Инвитро в Истанбул, да им спестим емоционалната болка, съсипаните нерви и пръснатите на вятъра парични средства. Повярвайте ми, много боли от всичко това. Боли, да разбереш, че едно алчно същество се подиграва със здравето и съдбите на хората!
Който иска да узнае повече подробности за моя случай и има въпроси, съм отворена да разкажа на лични.

Надявам се ви е ясно, че чисто статистически около 30% от оплодените яйцеклетки достигат до фаза бластоцист.
Всичко отгоре е добре дошло, но не гарантирано. Също не е зле да се има предвид, че хора с РЕПРОДУКТИВНИ проблеми прибягват до инвитро, за това е нормално и на момичета на 30г да остават малко ембриони за замръзяване.
Така или иначе при крайно позитивни и крайно негативни коментари човек винаги трябва да има едно на ум.
За това защо не срещате турски пациенти вече Ви е обяснено - ‘координация на координаторките’.
Също като вече изказаните мнения - не съм краен фен…също съм мислила за смяна…но както се казва на хубав български ‘дръжте се малко бе, хора’. Чак толкова крайни заключения ми се виждат безпочвени.
150 Мериоферт и Гонал сигурно работи добре за масата от случаите. Това е нормално, а не някаква конспирация.

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 00:29 от Anniey

Общи условия

Активация на акаунт