Пациенти на др Емре Тургут - тема 3

• 51 496
  • 606
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Разбира се, прикачвам долу, но ако скролнете най-отдолу на съобщението ѝ, трябва да има Read more/Прочети още и тогава излиза цялото съобщение 🙂 При мен също се беше покрил така списъка сега…

Скрит текст:

# 406
Скролвах аз доста пъти, има други обяснения, но не и списък Simple Smile

А, иначе аз ги видях, тези и в началото на темата, но помислих, че те са само за първоначалния преглед.
Явно се изискват същите и при стартиране. Много ви благодаря за отделеното време Blue Heart

# 407
Изследванията при стартиране не ги ли правят там на място? Аз разбрах, че като ми дойде звъня да предупредя и същия ден тръгвам за Истамбул за да съм там на втория ден от цикъла за стартиране на стимулацията…. Кога да ги правя тези изследвания?
Болничен като се върнете ли чак искате и от кого -от личния лекар директно или той дава направление за гинеколог и от гинеколога е болничния? Със задна дата може ли болничен? 🙄

# 408
Препоръки за отсядане наблизо до др Тургут има ли някой?

# 409
Здравейте, дами! Бихте ли споделили при вас как е протекла подготовката за трансфер? На кой ден какви изследвания правихте? В БГ ли правихте изследванията или пътувахте до Турция? Там ли оставате до трансфера? Също така за София моля за препоръки за клиника/ доктор за измерване на фоликули.Благодаря!

# 410
  • София
Привет! Аз си правих подготовката изцяло в България - на 2-ри ден от МЦ пуснах естрадиол и прогестерон, тогава започнах и Фемара (бях на естествен цикъл). На 11-ти ден от МЦ ми казаха да ида на преглед за доминантен фоликул и лигавица (аз го направих в Щерев при д-р Ганева, там имат добра техника за тези неща, но може да си идете и при д-р Емре, въпреки че този преглед е буквално 5 минути и разкарването ми се вижда доста). В деня на прегледа пуснах и ЛХ, прогестерон и естрадиол. На по-следващия ден, 13-ти ден от МЦ, пуснах пак естрадиол и ЛХ, започнах и Пролутекс (прогестеронови инжекции) и тогава ми потвърдиха и деня на трансфера.

Това е, успех BlushFlowers Four Leaf Clover

# 411
Привет! Аз си правих подготовката изцяло в България - на 2-ри ден от МЦ пуснах естрадиол и прогестерон, тогава започнах и Фемара (бях на естествен цикъл). На 11-ти ден от МЦ ми казаха да ида на преглед за доминантен фоликул и лигавица (аз го направих в Щерев при д-р Ганева, там имат добра техника за тези неща, но може да си идете и при д-р Емре, въпреки че този преглед е буквално 5 минути и разкарването ми се вижда доста). В деня на прегледа пуснах и ЛХ, прогестерон и естрадиол. На по-следващия ден, 13-ти ден от МЦ, пуснах пак естрадиол и ЛХ, започнах и Пролутекс (прогестеронови инжекции) и тогава ми потвърдиха и деня на трансфера.

Това е, успех BlushFlowers Four Leaf Clover
Благодаря много за споделената информация, ParaSiempre!

# 412
Здравейте, дами! Бихте ли споделили при вас как е протекла подготовката за трансфер? На кой ден какви изследвания правихте? В БГ ли правихте изследванията или пътувахте до Турция? Там ли оставате до трансфера? Също така за София моля за препоръки за клиника/ доктор за измерване на фоликули.Благодаря!

Привет!На втори ден от цикъла пуснах естрадиол  прогестерон и лх.
След два дни ги повторих в друга лаборатория,нещо прогестерона се видя висок,след това имах преглед при д-р Емре и всичко се видя че е наред(на естествен цикъл съм).След това направих преглед тук в бг за дебелината на лигавицата и големината на фоликула ,още едни иследвания за естрадиол и лх и ми включиха по една инжекция пролутекс на ден.
На седми август ми е трансфера.
Успех🍀

# 413
Благодаря, pepi 844. Стискам палци за успешен трансфер!

# 414
На кой ден от цикъла ви правиха пункция? Ако се падне събота или неделя ембриолозите дали работят?

# 415
На кой ден от цикъла ви правиха пункция? Ако се падне събота или неделя ембриолозите дали работят?
При мен беше на 14-ти ден и се падна събота. Нямаше никакъв проблем-всички си работеха.
За неделя не знам как стоят нещата.

# 416
Благодаря, pepi 844. Стискам палци за успешен трансфер!

Благодаря🥰

# 417
Здравейте момичета! Искам да ви попитам след стимулация при д-р Емре Тургут някой може ли да сподели какво се случва с резерва намалява ли ? След тези стимулации има ли някакви поражения ?

# 418
A`Z, при мен не е намалял резервът. Аз съм с ПКЯ, но все пак не са до безкрай яйцеклетките, въпреки това няма никаква разлика в резерва след 6 стимулации, като три от тях са при доктор Тургут. Вадя между 18 и 40 яйцеклетки.

# 419
А с какво Амх започвате стимулации? Аз ИЯР и ме плашат тези стимулации да не го изчерпат. В България ми казаха че с такива стимулации ще стигна до донорство? Имам една стимулация с Gonal и пия циклопрогинова. Вие със същите стимулации ли сте ?

Общи условия

Активация на акаунт