Пациенти на др Емре Тургут - тема 3

• 51 482
  • 606
  •   2
Отговори
# 420
A`Z, аз съм стимулирана по всички възможни начини. Можете напълно да се доверите на доктор Тургут ❤️ Той знае как да изкара яйцеклетки, без да Ви унищожи резерва.

# 421
Здравейте момичета! Искам да ви попитам след стимулация при д-р Емре Тургут някой може ли да сподели какво се случва с резерва намалява ли ? След тези стимулации има ли някакви поражения ?
Зависи и на колко години си. При мен не намаля точно, но все пак от възрастта намалява.
Поражения потенциални винаги може да има. Мисля, че се разписваш на един документ, където пише какво може да се случи.
Но темата няма нищо общо с др Тургут, а с естеството на инвитро процедурите като цяло.
Др-ът прилага много умерена стимулация, ако това те притеснява.

# 422
Здравейте, някой правил ли е скоро лапароскопия при доктор Тургут?
Знаете ли каква е цената?
И по конкретно бих искала да попитам нещо някоя дама, която е правила лапаро за отстраняване на киста на яйчника.

Благодаря ви.

# 423
Здравейте, някой правил ли е скоро лапароскопия при доктор Тургут?
Знаете ли каква е цената?
И по конкретно бих искала да попитам нещо някоя дама, която е правила лапаро за отстраняване на киста на яйчника.

Благодаря ви.

Здравейте
Аз правих лапароскопия за премахване на едната тръба.
Цената беше 2500 евро февруари  тази година.

# 424
Привет, на 01.08 имах пункция при др.Тургут в Acibadem Fulya. Имам ДНК балансирана транслокация и вече съм на 38 г, та бластоцистите са на тест 🤞
Хафизе каза, че резултатът излизал за 1-2 седмици. Изненада ме краткия срок, но пък  ми хареса 😉 Към днешна дата обаче, още нямаме резултат.

Та оттук и въпроса - при вас колко време отне от взимане на биопсия до резултат?

Успех на всички 🙏

# 425
Привет, на 01.08 имах пункция при др.Тургут в Acibadem Fulya. Имам ДНК балансирана транслокация и вече съм на 38 г, та бластоцистите са на тест 🤞
Хафизе каза, че резултатът излизал за 1-2 седмици. Изненада ме краткия срок, но пък  ми хареса 😉 Към днешна дата обаче, още нямаме резултат.

Та оттук и въпроса - при вас колко време отне от взимане на биопсия до резултат?

Успех на всички 🙏
До 2 седмици имахме резултат ние. Пишете й. Може да са били по-натоварени.

# 426
След като резултата излиза до две седмици, може ли трансфера да е на следващия цикъл?
Какъв е престоя в Турция за трансфер?

# 427
Здравейте, бях на преглед, започнах стимулация, платих си… не получих никакъв документ (амб.лист или квитанция) удостоверяващ, че съм тук и правим нещо (освен листа с лекарствата). При всички ли е така, нормално ли е?
Не ми пуснаха никакви кръвни изследвания преди това, а последните от БГ са от преди няколко месеца. И при вас ли е така? Има ли причина да се пртеснявам?

# 428
Здравейте, бях на преглед, започнах стимулация, платих си… не получих никакъв документ (амб.лист или квитанция) удостоверяващ, че съм тук и правим нещо (освен листа с лекарствата). При всички ли е така, нормално ли е?
Не ми пуснаха никакви кръвни изследвания преди това, а последните от БГ са от преди няколко месеца. И при вас ли е така? Има ли причина да се пртеснявам?

Няма причина за притеснение, не дават документи, изследвания ще ви пуснат на втория преглед от стимулацията. Ако ви трябва бележка, че сте на стимулация и евентуално свеж трансфер, за да си вземете болничен от България към края на процедурата кажете на координатор ката да ви даде.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 08:05 от Vjara Vasileva

# 429
Благодаря, Vjara! Аз ще съм със зъмразен трансфер. Имам ли пак право на болничен за стимулацията или само за трансфера се дава?

# 430
Благодаря, Vjara! Аз ще съм със зъмразен трансфер. Имам ли пак право на болничен за стимулацията или само за трансфера се дава?
Назад в темата е коментиран въпросът с издаването на болничен. Може да се върнете и да прочетете. Аз съм си взимала документ за стимулация и после тук в БГ ми издават болничен. За трансфер не знам как стоят нещата. Имаше и вариант за допълнителен отпуск, който да се ползва при трансфер, който обаче се отпуска от работодателя и беше с някакви много специфични условия, аз лично се отказах да правя опити да си го ползвам.

# 431
И на втория преглед не ми пуснаха кръвни изследвания, а ми добавиха още една инжекция… опитвам се да не се притеснявам, но съм с ужасно главоболие… възможно ли е да е от хормоните? Случвало ли се е на някой?

# 432
И на втория преглед не ми пуснаха кръвни изследвания, а ми добавиха още една инжекция… опитвам се да не се притеснявам, но съм с ужасно главоболие… възможно ли е да е от хормоните? Случвало ли се е на някой?
На мен кръвни изследвания ми направиха чак към края на стимулацията, когато трябва да се реши кой ден ще е пункцията.
Относно главоболието, не е невъзможно да е от някоя от лекарствата, а може и да е от притеснението ви Wink Най-добре говорете с доктора, той може и да ви посъветва какво лекарство да вземете за главоболието.
Какво ви притеснява в добавената инжекция?

# 433
Благодаря, Elle99! Не ме притесняват инжекциите. Просто съм сама и имам време да мисля и да се притеснявам за всичко 😁
Иначе за главоболието сега прочетох, че е един от най-често срещаните странични ефекти.

# 434
Да, разбирам. Няма как да не го мислим това, аз се опитвах да се разсейвам като четях книги и гледах филми и се получаваше. Също много се разхождахме, в Истанбул има прекрасни места, които да се посетят. Аз смятам, че сте в добри ръце и ви пожелавам успех.

Общи условия

Активация на акаунт