Пациенти на др Емре Тургут - тема 3

• 51 448
  • 606
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, моля някой да сподели как е процедирал с издаване на болничен от ЛКК със задна дата за инвитро в Турция, проверих на няколко места и ми отказват съдействие, въпреки, че съответните заведения имат ЛКК с АГ, моля за конкретно ДКЦ/болнично заведение/ лекар в София, където имат такава практика, разполагам с необходимата служебна бележка
Аз минах през тази процедура в края на лятото на 2024г. - ЛКК в кв.Гео Милев 22-ра поликлиника ,намира се на ул.Коперник.Документа от Турция бе преведен и легализиран .Нямаше никакъв проблем.

# 526
Някой знае ли дали д-р Тургут работи със Жинемед?

# 527
Колко време отнема ПИД? Минаха 3 седмици вече, а няма резултат… знаете ли къде го правят, на място в Аджибадем или го пращат някъде?

# 528
Колко време отнема ПИД? Минаха 3 седмици вече, а няма резултат… знаете ли къде го правят, на място в Аджибадем или го пращат някъде?
Разръчкай Хафизе да провери

# 529
Аз получих отговор на 28.08.24 при пункция на 01.08.24.
Хафизе го изпрати в деня, в който и тя го беше получила.
Резултатът е от Avrupa Laboratories, но дали те са част от Acibadem Fuliya нямам представа.
Успех Flowers Four Leaf Clover

# 530
r.joy, благодаря! Как процедирахте после, обясниха ли ви резултата и какво следва?

# 531
В самия резултат има много ясна табличка, в която всеки тестван енрион получава GO/ NO GO за трансфер. Има и обяснения и референтни стойности, доста съдържателен файл. Съгласувахме следващи стъпкки с доктора, отново с подкрепата на Хафизе.

# 532
Здравейте, има ли момичета, които са правили хистероскопия преди трансфер в България, а не при доктора? Съгласяват ли се на българска процедура?
Искам още да попитам дали има успешни трансфери без хистероскопия или докторът препоръчва да се прави винаги преди трансфер ?

Благодаря за информацията.

# 533
Защо да трябва да е задължителна хистероскопията ако нищо й няма на матката? Ние ще правим цветна снимка след стимулация преди трансфер, която да послужи като контрола на матката.

# 534
Моят трансфер беше на 30.10, без  хистероскопия.

# 535
Съветвам ви да си направите хистероскопията при доктор Тургут. Светлинни години напред са турците. Да , по- скъпо е ( около 2000Е), декември я правихме  в Acibadem. Но… е от съществено значение преди трансфер. Имам общо 3 правени- 2 тук и 1 при Тургут. Само при него имах имплантация. За жалост биохимична …

# 536
Пункцията при мен мина по-тежко от нормалното, по-трудно се възстанових, първите 7 дни бяха ужасни и имах еднократно вливане в болницата.  Петдесет дни след нея получих усукване/торзио/ на един от яйчниците. Добре, че доктор Тургут ме предупреди, че има вероятност да се случи, за да разпозная симптомите. Въпросът е, че сега ми предстои хистероскопия, за да уголеми леко матката и за надраскване преди трансфер и изпитвам притеснение от процедурата. Моля кажете какъв е дискомфортът след нея?

# 537
Aз съм правила в България диагностична хистероскопия, при която ми разшириха леко матката. От видеото изглежда все едно голямо стъргане е паднало, а аз си бях добре. Единствено дискомфорта от упойката същия ден, нищо повече. Но предполагам е индивидуално.

# 538
Здравейте, писала съм на координаторката за д-р Тургут и чакам да ми отговори.

Спрях се на него заради тежкия мъжкия фактор. Също така, преди време бях говорила с координатор в БГ и по нещата, които ми разказаха, още тогава си го бях харесала ( те вече не работят се него). Въпросът ми е дали е подходящ за нас, при положение , че освен мъжки фактор, аз съм 43 години и няам представа какво може да изникне , като проблем при мен ( хистероскопия ще ми направят със сигурност) . Не ми се обикалят болници, за да избирам, много ми се иска от тук да се насоча, а моите познат с успех при него не са на моята възраст. Просто изведнъж ми изникна това в главата.

# 539
Няма как да ви кажем дали е подходящ за вас. Възрастта не е единственото определящо нещо - ако имате изследвания, пратете му ги и питайте дали ще ви поемат.
Аз бях на 39, когато започнахме при него.

Общи условия

Активация на акаунт