СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 171 715
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Трябва да излезнат официалните статистики. Тук пишат много малко хора, за да се прави някакво сравнение.

# 916
Математика -79,75 и бълг -81.50 доволна към след това измислено онлайн обучение което караха.

# 917
  • София
Нашите са 96 т. по МАТ и 90 по БЕЛ. За съжаление най-вероятно няма да са достатъчни, но тя така и така не знае къде и какво иска да учи. Важното е, че не са много по-различни от тези на сестрите й. Защото това е което я интересува Joy

# 918
  • София
71 БЕЛ, 56 Математика, не всички са с много висока оценка, не се срамувам да споделя. Моят син се стресна да учи два месеца преди изпита.

# 919
Здравейте! Кой беше сайта за проверка на миналогодишните балове?

# 920
Изключително съм доволна от моето момиче по БЕЛ. Самоувереността й да не си проверява теста, защото й е бил лесен наистина има покритие.
Най- голямата ни радост е математиката, защото има 25 точки, а ние очаквахме 10 😀

# 921
Моят не издържа и сам си провери. Има 49 по математика и 51 по БЕЛ. Средно- 50   😂 по математика си беше смятал повече, но явно не е разписвал достатъчно, а по български аз се бях отчаял като си проверява отговорите и мислех че ще има доста малко, така че сме доволни. За провинцията балът ще му стигне, за желаното училище.

# 922
80 БЕЛ
69.5 Математика
Като гледам статистиката бала би трябвало да стигне за желаните училища (не в София)
Доволна съм. Само с училищна подготовка.

# 923
  • София
Средният успех по математика е 35.29 т.
Благодаря ти  ganis! Това ще рече, че има много деца с по-ниски резултати ли?
Дъщеря ми има 57.25 т. по Мат, 82 т. по Бел и първоначално се обезкуражих. Добре че не е вкъщи. После като се прибере само радост и усмивки!

# 924
  • София
Нашата девойка има 100 по математика и 91 по български. Доволни сме, тя ни беше подготвила, че по български няма да е максимум.

# 925
И ние сме доволни, точките са доста над очакваното. Все пак ще изчакаме статистиките. Запоят ще е след работа, че съм с колата Joy

# 926
Оценките на моя син:
БЕЛ - 65,50
Математика - 26.

За фон. Simple Smile

# 927
87 БЕЛ, 73 МАТ - момиче. Около 2-3 т. нагоре очаквахме. Но определено надскочи себе си по математика. Пробните бяха по-зле.
Статистиката е за по-висок резултат по БЕЛ, равен по МАТ

# 928
А моят син е постигнал чудеса за дете, което се срещна за първи път с българската образователна система в разгара на пандемията и онлайн обучението, и седми клас му беше първи истински учебен клас от-до (в шести се скъса да е болен и не го броя). Да си го похваля и аз! Точките ще му стигнат за паралелка в кварталното училище със сигурност, да ни е жив и здрав. Оценки и точки съм забранила да му бъдат критерий за това, колко е умен и колко може.
Радвам се за всички в темата и пожелавам децата да се класират, където най-много искат!

# 929
  • Видин
Моят син по БЕЛ има 60.50 (за сравнение в началото на уч. година изкарваше по 28-30 точки), а по математика, на която залагахме повече (но е сгрешил елементарните задачи) има 69,25 точки. Аз съм доволна от него, дано да го приемат където иска. Важното е да са живи и здрави. За всеки има място под слънцето!

Общи условия

Активация на акаунт