СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 171 755
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 930
Аз съм доволна от резултатите. Припокриват се с очакванията ни.

# 931
  • Бургас
88 по математика, 80.5 по БЕЛ.
Не е оформен в училище единствено по тези 2 предмета.
Честно казано по математика очаквахме повече.

# 932
84 бел и 78,25 мат. По една точка нагоре се надявах
И моето момче е подобен бал - Бел 88 , Мат 78
Доволна съм аз обаче.  За нашите училища ще стигне!

# 933
Извадихте тука едни резултати над 90 .... направо ще се скрия аз! НООО ... за дете с дислексия 60 по БЕЛ е повече от идеален резултат! И като гледам средния за областта, който в 58 .... имам надежди!

# 934
О, моят син е с 44 по математика. При двама родители, влезли с математика, ММ е учил в Хенри Форд и ТУ.
Само че от семейството му не всички са така... Simple Smile

и ние сме с 44 МАТ и 69 БЕЛ почти за никъде не стигат

# 935
Малко съм учудена от моето момче, има 20 точки повече по математика, отколкото очаквах, за сметка на това по БЕЛ са по-малко от прогнозата ми. Добър бал ще има, много повече от минималния за миналата година в желаното училище, всичко ще зависи от кандидатстващите сега. Ще получи торта, обещала съм Smile
Най-забавното беше, че цяла сутрин проверявам, а накрая не аз, а той видя, че има качени резултати. Хем само играе на компютъра и не се вълнува особено.

# 936
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз съм доволна - 64 бел!!! Някой в старата тема беше питал може ли без учител и школа.
Това е резултата на синът ми от много учене вкъщи, непрестанни липси и смени на учителки по бел, обучение в електронна среда и НИТО ден за 3те години от 5 до 7 кл. ходене на учител и школа!
И мат 55, с ходене на уроци, без последните 6 месеца.

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 12:33 от Hushpuppy

# 937
  • София
И моята дъщеря се е представила зле по математика - 18,50. Но то се и очакваше. Без решаване на задачи няма как да стане. По БЕЛ - 61,00 - по-добре от очакваното. Така или иначе, тя иска да учи в училище по изкуствата, дано там се справи - изпитите предстоят.

# 938
  • София
88 по математика, 80.5 по БЕЛ.
Не е оформен в училище единствено по тези 2 предмета.
Честно казано по математика очаквахме повече.

Почти идентично и у нас. Аз съм доволна, той е крив.

# 939
  • София
И аз съм щастлива от резултатите на детето. 92т. по БЕЛ и 74,75 по математика. По математика очаквах малко повече, но и на това съм доволна. По БЕЛ имаха страхотна учителка, която ги подготви , а и им направи две пробни матури и не е ходира на уроци.

# 940
  • Варна
За статистиката, 85.5 по БЕЛ, 85.75 по МАТ. Момиче, Варна
Като по математика това е най-високия и резултат до сега, дори с 5 завърши годината.

# 941
Малкото е доволно от себе си. БЕЛ е непонятна за него материя изучавани само тази година и то с уроци. Да е жива и здрава госпожата!
Та БЕЛ 61 т, МАТ 91 т. (Нещо не е описвал като хората във втори модул.)
Големият е много нещастен с БЕЛ 85 т. (очакваше 90) и МАТ 71 т. (очакваше поне 75 т.)

# 942
Моля за сайта за миналогодишните балове. Поздравления на всички деца.
Дъщеря ми е 89.5 по БЕЛ и 73 по математика. Много съм доволна.

# 943

Ниските точки не се споменават и четящите тук остават с впечатление за огромни балове, а после като излезе статистиката и се оказва че средно децата имат по 53т по БЕЛ и 35т по математика.

Аз не мълча 85т по БЕЛ и 25т по Мат. Не е ходила на уроци. Вкъщи с моя милост решавахме примерни тестове.
Живи и здрави да са всичките ми учителки, които са ми преподавали през годините по тези предмети. Толкова години по- късно знанията още ми влизат в употреба.

# 944
Хората с участие в олимпиади - как се изчисляват точките, защото на мен не ми излиза аритметиката с 1 пункт
Изчислени са вече, тук ги виждаме финални.
Виж в протокола от олимпиадата/състезанието (аз си запазих нашите с точки и си сметнах % спрямо максимално постигнатите, а после публикуваха протоколи с преизчислените точки).

Общи условия

Активация на акаунт