СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 171 633
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 1 035
И ние сме много щастливи, особено от БЕЛ- 95,5, МАТ-97 /очаквано/ 🥰 момиче
Заслужаваше си чакането!

# 1 036
Или аз не знам къде да търся или РУО Пловдив нямат статистика. Може ли някой да помогне?

# 1 037
Или аз не знам къде да търся или РУО Пловдив нямат статистика. Може ли някой да помогне?

РУО-Пловдив никога нищо нямат. Трагедия. И аз търсих, няма. То изобщо сайтът им е скапан.

# 1 038
6 по БЕЛ и по Математика от свидетелството,90.5 по БЕЛ и 87 по математика.По математика ме изненада приятно,но е все едно,т.к. за единственото му желание се взима само БЕЛ.А там очаквахме поне 93-94,явно на преразказа са дадени по-малко точки от очакваното.Надявам се да е достатъчен и този резултат.

# 1 039
  • Силистра
Време е да оставят само точките от НВО за кандидатстване, всичко друго е изкривяване.
На Вас какъв точно Ви е проблемът?
Въпросът сериозен ли е? Проблемът е, че годишното оценяване е прекалено субективно, поне при нас. Силистра е малък град, ако мама и тати ударят едно рамо детето може да е отличник, а на нашето редовно да му слагат 5-ци. Нали затова въведоха НВО-то преди години? За да се премахнат връзките, интересите и корупцията! Но уви, не става работата. Единственото на което съм благодарна, е че имаме значително повече точки на НВО-то, така че скоро няма да сме съученици с въпросното дете, или поне се надяваме. Хич няма да се учудя, ако се уреди въпроса и му дадат едни по 80-90 точки на НВО-то. Няма невъзможни неща, нали?

# 1 040
  • София
Мама и тати могат да ударят навсякъде едно рамо. А при оценяване на НВО работите са анонимни и се оценяват от произволен проверител.
Но сте права, че в Силистра възможностите за преместване вероятно са по-малко

# 1 041
  • Бургас
444,50 му става бала на моя син. Току-що светнаха оценките в Школо.
Миналата година минималният бал в Бургас в математическата гимназия е бил 424. Опасявам се, че може да не му стигне. Той не иска да чуе за друго, освен ППМГ. Много ми се искаше да си отдъхна още днес, но ще съм със свито сърце още няколко дни явно....

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 07:24 от LaDiDa

# 1 042
  • София
Ако правилно разчитам статистиката, то тази година е голяма греда, което е и очаквано, и все пак неприятно. За момчета тези пред моето дете са значително повече от отколкото са били миналата година при същите резултати. От друга страна чувам за покъртително ниски резултати на деца около мен, деца в елитни училища, деца на интелигентни родители. Мъчно ми стана.

# 1 043
За Пловдив ще съм благодарна ако някой даде линк към статистиката. Не мога да я намеря в сайта на РУО.

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 15:34 от Mia Rulana

# 1 044
  • София
Хора, защо си губите времето да спорите? Корупция е имало, има и ще има, с или без НВО... Парашутисти колко щеш! Къде отиде онова настроение от вчера? Как беше сайтът - infopiem Smiley

# 1 045
Звънях в РУО - Пловдив да питам кога ще излезне статистиката за Пловдив. Казах им, че за София вече е излезнала. Обясниха ми, че началничката им била в София и нямали разрешение от нея да я публикуват. Щели днес или утре сутринта ... Уникална работа в Пловдив... нямат ли телефона на шефката??? Срамота...

# 1 046
  • София/Варна
Ако правилно разчитам статистиката, то тази година е голяма греда, което е и очаквано, и все пак неприятно. За момчета тези пред моето дете са значително повече от отколкото са били миналата година при същите резултати. От друга страна чувам за покъртително ниски резултати на деца около мен, деца в елитни училища, деца на интелигентни родители. Мъчно ми стана.
Тази година са повече деца. Не гледай абсолютните числа, а си го сметни като %. Пред моичкия миналата година е имало с 200 деца по-малко, но като % излиза, че е по-добре тази година. Не знам това какво ще ти покаже, но е успокояващо.

# 1 047
  • София
И какво значение има процентът, при еднакъв брой места в гимназиите?

Дидева публикува на сайта си статистиките за всеки град, в момента в който излязат.

# 1 048
Аз да попитам по-запознатите, статистиката в горният регистър ми се вижда абсолютно съответстваща на миналогодишната. Няма да има разлика във високите балове според мен.

# 1 049
  • София/Варна
И аз това писах, не знам с какво ще помогне, но е успокояващо. На нас директора ни обясни, че в София има повече деца тази година и има отворени нови паралелки. Примерно нашето иска да учи нещо компютърно и като рових открих, че има отворени поне 4-5 паралелки от тази година с профил софтуер и хардуер.

Общи условия

Активация на акаунт