НАБОР 2004 - университетски класирания

• 50 631
  • 711
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Обявиха оценките от редовния изпит на МУ Варна. Ясно се вижда, че балът ще падне.
Вече чакаме класирането и да се запише наборката. 😉

# 586
  • София
В МУ София класират по приоритет на първо желание. Първо класират посочилите дадената специалност като първо желание и само ако не се запълнят всичките бройки с кандидати първо желание и бал над 24, тогава минават към класиране по второ желание.

На всички изпити, особено за медицина, има много двойки и тройки, но това нищо не означава.

# 587
Тоест, трябва да изкарат поне 3 на изпитите и да имат 6 от матурата, примерно, не слагат някаква по-висока граница.
Благодаря ви,  ясно ми е вече Simple Smile

# 588
“Да изкарат поне 3” изобщо не е успокояваща мисъл, дори при момчетата. Зависи много от годината.

# 589
Съншайн, аз само си изяснявах критериите, иначе със сигурност не е успокояващо, независимо от многото слаби оценки, винаги има достатъчно с високи, които да запълнят местата.

# 590
  • София
Антония, кога ви излиза класирането? А за МУ Плевен и МУ Пловдив?

# 591
  • Варна
Няма обявена дата за Варна. Очаквах че ще е края на другата седмица, но може и по рано да се случи.
За другите градове нямам идея.

# 592
Утре се очакват оценките по химия в МУ Варна. В понеделник първо класиране. Ние ще тръпнем още, въпреки че е вдигнала наборката доста по биология. Дано и утре е вдигнала по химия. Незнам колко ще падне бала за медицина при момичетата. Все пак във Варна има увеличение на бройките - още 15 момичета медицина. Ние сме на косъм от бала от миналата година. Ще е зор тези дни. Но окончателно се отказа от София, няма да ходим.
В Плевен класирането ще е ба 17.07. Предполагам четвъртък -петък ще излязат резултатите.

# 593
Утре се очакват оценките по химия в МУ Варна. В понеделник първо класиране. Ние ще тръпнем още, въпреки че е вдигнала наборката доста по биология. Дано и утре е вдигнала по химия. Незнам колко ще падне бала за медицина при момичетата. Все пак във Варна има увеличение на бройките - още 15 момичета медицина. Ние сме на косъм от бала от миналата година. Ще е зор тези дни. Но окончателно се отказа от София, няма да ходим.
В Плевен класирането ще е ба 17.07. Предполагам четвъртък -петък ще излязат резултатите.
успех желая! редовния си беше по-гаден, особено по химия с органичната задача.

# 594
  • Варна
И като знам кой ги проверява .И двете химички в МУ Варна са ми преподавали , страшна работа са , вярвайте ми ! Едната по органична и неорганична , а другата по аналитична , страшно взискателни и държащи на дисциплината си !

Стискам силно палци , чакам да се пихвалите ! 🍀

# 595
И като знам кой ги проверява .И двете химички в МУ Варна са ми преподавали , страшна работа са , вярвайте ми ! Едната по органична и неорганична , а другата по аналитична , страшно взискателни и държащи на дисциплината си !

Стискам силно палци , чакам да се пихвалите ! 🍀
май знам за кои става въпрос хахаха и на мен са ми преподавали доста от проверяващите, някои само като заместници, но ми стига да разбера, че наистина са доста взискателни.

# 596
  • Б
A каква е цената на общежитие за студент? Гледам  разни наеми , но не се ориентирам  в крайна сметка колко се плаща .

# 597
УАСГ, от преди няколко дни, стая с двама: 135 или 125лв. Не запомних сумата, една от двете е.

# 598
Здравейте. Как се прави заявка за тази Isic студентска карта. Пише че трябва мейл от регистрация в системата на СУ и някакъв 5 цифрен код. Кой е този код? Как да разпечатам от телефон заявката?

# 599
  • София
Най-вероятно не може да се направи заявка за студентска карта, преди да си приет и записан като студент. Какъв код да ви дадат, като още не сте студенти? А дали може и как да се разпечата нещо от телефон, зависи от принтера, който имате и настройките.

Общи условия

Активация на акаунт