НАБОР 2004 - университетски класирания

• 51 276
  • 711
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Е, те съседите обикалят по сайтовете на университетите, за да следят децата какви оценки са изкарали.

Не схвана ли шегата? Емотиконът поне не ти ли подсказа? Joy

# 481
  • София
Момичета, късмет пожелавам на всички отишли на място да търсят квартира! 🍀

# 482
  • София
Е, те съседите обикалят по сайтовете на университетите, за да следят децата какви оценки са изкарали.

Явно не. Вече така ми е писнало от подскачане на тема лични данни, че съм го пропуснала. Rolling Eyes

# 483
  • София
Подскачането на тема лични данни и на мен ми е любимо. Smirk Една родителка навремето не се включи във вайбър групата на класа, защото телефонът й бил лични данни. Joy

# 484
  • Варна
Мерси , Слънчева ! Simple Smile
Иначе в петък бил поканен на бг рожден ден там , започват купоните 😆

# 485
  • София

Ти ясно,че като шега го пусна.. Ама във всяка шега има и по доза истина. Някога, когато училищата още лепяха резултатите от НВО на входа на училището, една квартална бабка, принципно много академично настроена,  беше се поразходила с кучето на точната дата дотам и  сподели, че е доволна как са се справили няколкото й познати деца от квартала...Laughing

# 486

Ти ясно,че като шега го пусна.. Ама във всяка шега има и по доза истина. Някога, когато училищата още лепяха резултатите от НВО на входа на училището, една квартална бабка, принципно много академично настроена,  беше се поразходила с кучето на точната дата дотам и  сподели, че е доволна как са се справили няколкото й познати деца от квартала...Laughing
Ахахаха на приемния ми изпит в прогимназията бяха лепнати имената на всички и само гледах как майките после обсъждат "Ауу на еди кого си детето толкова изкара тцтц" 🤣 хора сме,на всеки се случва да поклюкарства ахаха

# 487
  • София
Излязоха и класиранията в НБУ, сина ми е приет в така желаната Информатика Blush .

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 22:45 от Слънце888

# 488
  • София-България, Израел - където си поискам
Честито на всички приети студенти,а на останалите стискам палци. Синът ми кандаства само в СУ, така че чакаме да стане 10.07.

# 489
Слънце888, благодаря за инфото - "това почукване чаках", дет има една приказка. Детето е прието и в трите си желания. Ще се запише в първото - така одумваната психология. Smirk

# 490
Честито на всички приети студенти! За тези, които чакат - продължаваме да стискаме палци Flowers Four Leaf Clover

Дъщеря ми е приета в НБУ в трите желания.
Има няколко дни да помисли за последно, но най-вероятно ще е финанси.

# 491
  • В светлината на слънцето
Момичета, благодаря ви от сърце за добрината! Heart Далеч съм още от исканата сума, но ми вдъхнахте огромна надежда, че малко по малко има шанс чудото да се случи. Поклон! HeartHeartHeart

# 492
За тези, които са кандидатствали с изпит по рисуване, ето снимка от приемен изпит по рисуване в художествено училище в Китай Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 493
  • Б
Интересно , проверяващите колко са на китайския изпит ? А бележка от психото трябва ли да се носи при записването? Пише само за медицинско. За бележка от психото за всеки университет ли се иска или само за някой?

# 494
Честито на всички приети студенти! За тези, които чакат - продължаваме да стискаме палци Flowers Four Leaf Clover

Дъщеря ми е приета в НБУ в трите желания.
Има няколко дни да помисли за последно, но най-вероятно ще е финанси.
Честито,Руми.На дъщеря ми и предстои да кандидатсва в НБУ,ако не я приемат в СУ.Да разбирам ли,че в НБУ могат да те приемат не в едно,а в няколко желания.Има ли някъде минималните балове по специалности?

Общи условия

Активация на акаунт