НАБОР 2004 - университетски класирания

• 51 250
  • 711
  •   1
Отговори
# 540
Признавам си, че само чета  там, нямам никакво желание да пиша. Дидева, "забавна " имам предвид не в буквалния смисъл. Даже леко съм отчаяна с какви родители ще ми се налага да си контактувам - май остарявам Simple Smile. Тук в "набор 2004"  е друго!

# 541
  • София
Юхуууу, росни-росни връщаме се от море ний. Какво изтървах? Има ли вече резултати от българската КК? Да честитя и да казвам какво пия, ако някой е пропуснал Grin

# 542
  • София
Такааа...извадила съм кристалната топка и набързо прогнозирам, че ще има пад в баловете, образувани от ДЗИ-МАТ-ПП. Или поне на това се надявам, де.
Санака, благодаря за статистиката за ДЗИ. Аз, си бода очите с ДЗИ-мат и средния успех по училища, че още май не е файл за сваляне. Резюмето показва следното:
СМГ - ср.успех 2022 - 5,62 vs 2023 - 5,15. Пад с 0,5.
Което не значи нищо конкретно, защото може да има достатъчно на брой много високи резултати, а не масово около средните. Но все пак има надежда балът в най-желаните специалности да падне дори с единица.
Други училища с масово явяване на ДЗИ-мат:
НПМГ 2022 - 4,81 vs 2023 - 4,50 (тук падът е по-малък, но и броят явили се също).
ПЧМГ 2022 - 5,67 vs 2023 - 4,75
91 НЕГ 2022 - 5,57 vs 2023 - 4,95
Ще ровя още, но все пак е добре да си доработя за днес още малко Joy
Седмокласниците - пишете тук, вълнуваме се с вас Kissing Heart

# 543
  • Варна
Bunova, и аз като теб. Накрая спрях и да чета. Наистина тук ми е най-спокойно и приятна компанията. Скоро ще опитам да се включа и в тази за бъдещите седмокласници, но нека наближи учебната година. Дано там се задържи нормалния тон. Blush

# 544
  • София
И аз мисля, че баловете във ФМИ ще паднат тази година. Разликата в резултатите по ДЗИ МАТ ПП 2022/2023 е много сериозна.

В темата на бъдещите седмокласници има един-два индивида, които подозирам, че ще ми скъсат нервите, но няма да се даваме.

# 545
  • София
Белиндич, добре се завърнала, тъкмо за финала на КСК и по високата ни активност!
Леле, в тая 7 класна, а и навсякъде как са захапали Бузема, яко! Санака, добре че от братския Волдемор дава адекватна позиция, благодаря! Много противопоставяне напоследък по някои теми, то ясно че светът се поляризира много за какво ли не и то във форумите личи, ама....
Честито на приетите набори! Сега наред е СУ, а преди това стискаме палци за МУ, нали?
Наборът получи последната си ученическа стипендия (12 клас се дореди за първи път), тъкмо малко джобни за морето. Иначе лека по лека се действа по задачите. Взе преведена дипломата,  извади си ПИК и електронен подпис, помъчи се със сайта за електронни услуги за многоезичен акт за раждане, според него е доста странен, да видим дали ще успее да се снабди с многоезичния акт електронно, щото не откри откъде се плаща, пък му приеха заявлението. Купи си и билет за връщане и обратно, без да сме го решили окончателно пътуването натам към холандско Laughing. Нещо почнах да се плаша от задръстванията по границите август и както нямаме опит с шофиране...аз го виждам като пътешествие из Европа, а мои познати викат, че си е живо мъчение.

Мандаринка, в сметката са и МГ от страната, както и няколко отделни случаи на ученици от езикови училища с много високо ДЗИ МАТ. Струва ми се, че интересът към компютърните науки ще е по висок тази година спрямо софтуерното инженерство и съответно балът, ама да видим. От друга страна, има доста многоброен прием (повече от миналата година сякаш) в Холандия от МГ тата, разбира се и дузина топ математици в Оксбридж и Америка и от този ранг, оттук малко ще падне бала, тъй като те са с по висока матура.     

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 18:05 от bora

# 546
  • Варна
Бора, в края на август посока Холандия ще е натоварен пътя. Всичкото турист с коли и каравани се прибира от ваканция. МъжО пътува доста често и в този период е тегаво и в двете посоки. Обмислете и вариант да пътувате със самолет, а багажа пратете по спедиция.

# 547
  • София
Да, започнах да се замислям, някак си си го представях като романтично пътешествие из Унгария, Австрия, Германия и Холандия, ама както каза мой близък, който е пътувал лятото често до Австрия - става, обаче май или октомври Laughing Почнах да заглеждам по билети, даже и влакове гледам, че той пък я има младежката отстъпка с оная карта за пътуване из Европа на 18г. Та някой ако има опит с пътуване и Европа с влак и с куфари (хаха сигурно не става), също приемам свежи идеи!

# 548
  • София
Честито на приетите набори! Сега наред е СУ, а преди това стискаме палци за МУ, нали?
Тц. За МУ София в събота и неделя ще стискате палци за изпитите, а за класирането чааак на 20-ти.

# 549
  • София
Да, имах предвид, че изпитите Ви, са преди класирането на СУ. Та уикенда най-силно стиснатите палци!

# 550
  • София
Такааа...извадила съм кристалната топка и набързо прогнозирам, че ще има пад в баловете, образувани от ДЗИ-МАТ-ПП. Или поне на това се надявам, де.
Санака, благодаря за статистиката за ДЗИ. Аз, си бода очите с ДЗИ-мат и средния успех по училища, че още май не е файл за сваляне. Резюмето показва следното:
СМГ - ср.успех 2022 - 5,62 vs 2023 - 5,15. Пад с 0,5.
Което не значи нищо конкретно, защото може да има достатъчно на брой много високи резултати, а не масово около средните. Но все пак има надежда балът в най-желаните специалности да падне дори с единица.
Други училища с масово явяване на ДЗИ-мат:
НПМГ 2022 - 4,81 vs 2023 - 4,50 (тук падът е по-малък, но и броят явили се също).
ПЧМГ 2022 - 5,67 vs 2023 - 4,75
91 НЕГ 2022 - 5,57 vs 2023 - 4,95
Ще ровя още, но все пак е добре да си доработя за днес още малко Joy
Седмокласниците - пишете тук, вълнуваме се с вас Kissing Heart

Мандаринка,  определено миналата година НЕГ беше единствената езикова с над 5  на ПП мат, да, но не и с 5,57. Не  е пред мен в момента файлът да погледна. Може и да греша, но ми се мотае нещо за малко над 5, та спадът там конкретно е почти никакъв. И ако евентуално съм права,  виж и при другите...

ПП Поправям се,  5,57 е било..

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 18:29 от пенсионирана русалка

# 551
  • София
Значи, почвате да стискате в 9 и не пускате поне до 13:30. И двата денЯ. Joy

# 552
  • Варна
Тсссс не смея още да се хваля съвсем , но май мойте хора намериха квартира в Тилбург. Платили са един наем в кеш, утре ще ходят да си преведат договора и петък или събота ще отидат на оглед реален . Засега само снимки на самата стая . На 3 Мин от Унито с колело . Стискайте палци !

# 553
  • Варна
Санака, стискам силно палци. Сигурна съм, че ще се представи блестящо госпожицата!
Деска, дано са сполучили твоите мъже! 🤞

# 554
Стискам палци за изпитите в МУ София! 🤗😘

Общи условия

Активация на акаунт